Trombofilia o cauza a infertilitatii - 32
Raspunsuri - Pagina 14
samira33 spune:
hai mai fetelor...cred ca si vremea asta ne influenteaza...dar,totusi,eu refuz sa ma las prada deznadejdii...refuz sa cad in butoi...ca stiu ca mi-ar fi cumplit de greu sa ies.
motiv pentru care ma duc diseara pe stadion,in Ghencea cu sotiorul ca si asa mi s-a destainuit intr-o zi ca sunt partenerul lui cel mai bun de mers pe stadion.![]()
![]()
![]()
in gasca noastra suntem singurii fara copii si mi-a fost extrem de greu sa ma obisnuiesc cu situatia asta...s-o accept si sa ma port normal.
da,copiii sunt scopul suprem in viata...insa viata poate fi traita frumos daca Dumnezeu decide altfel pentru cativa dintre noi...asa ca suntem datori sa incercam sa traim cat mai frumos cu putinta.
hai ca a dat filozofia peste mine...ma duc sa schimb asternuturile.![]()
SARA_HS spune:
Samira, esti o puternica.
Distractie placuta pe stadion.
Eu ma duc sa bocesc, c-asa-mi vine

---------------------------------------------
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...
samira33 spune:
sara,trebuie sa fiu puternica...pentru cei dragi care ma iubesc si ar suferi sa ma vada "cazuta"...si pentru mine...ca daca am apucat sa cad...mi-e ca nu mai am puterea sa ma ridic.
floaredemac spune:
Maiiii.... cum nu intru un pic, cum dati iama in gandurile alea negre! Pai asa am discutat noi?! Asa ne fu vorba??? Hai, capul sus, ca fiecare are ceva pus de-o parte! Vroiam sa va dau o veste buna, dar nici nu mai indraznesc acum... Uite totusi va spun: mi-a raspuns d-na Viorica careia ii trimisesem eco si rezultatul la eco, mi-a spus ca totul e OK si m-a incurajat, sa las copilul sa creasca si sa nu ma mai stresez. Sa-i dea Dumnezeu sanatate! Asa ca m-am grabit sa va spun si voua! Va pup pe toate si sa fiti cuminti! Eheee... ce de rautati si-a mai auzit si sotul meu de cand cu necazurile astea... stiu cum e, dar sa nu uitam ca ii iubim, totusi
!
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
Ralu_mv spune:
Pentru saboupetruta: Cand ma lamuresc si eu, va dau de stire. Fara sa panicam pe nimeni :)
--------------
Gena MTHFR C677T genotip homozigot o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
maria81 spune:
sara stiu prin ce treci si imi pare rau
dar trebuie sa fii optimista, mai ales ca la tine nu sunt probleme cu ramasul (din cate am inteles eu) si sunt convinsa ca bebe va veni in curand
trebuie sa gandesti pozitiv stii ca nu e dupa noi, ci atunci cand vrea Dumnezeu
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SARA_HS Incep iar sa ma gandesc ca am o existenta fada, ca lucrurile n-au mers si nici nu vor merge vreodata pe fagasul normal, ca in timp ce altii traiesc cu adevarat, eu doar exist, ca n-am si eu pt. ce sa traiesc. Iar timpul asta trece nemilos de repede. |
ma regasesc perfect in ceea ce simti si tu

dar vorba samirei... nu-mi permit sa cad (prea jos...)
dar eu as fi iesit!!! ca stiam ca ma paste o depresie, dar ...n-am avut cu cine
aveam pretentii mari...de un strand dupa 5 zile de sclavagism pe plantatiefloaredemac, felicitari pt vestile bune

ralu, zici tot imediat ce afli!
promitem sa nu ne panicam

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
Ralu_mv spune:
Sara,
, dar incearca sa nu-ti lasi timp liber in primele zile de mentruatie, ocupa-le cat de mult poti ca doar asa mai poti alunga din tristetea ce vine odata cu scaderea hormonala...
Eu cel mai sensibila/usor deprimabila sunt tot in perioada asta (chiar daca am avut luni in care nu ma gandeam la bebe).
Dupa ziua ~5 sa zic incolo, incep sa se mai indrepte sentimentele (hormonii) si speram din nou.
Si... da... greu mai mare decat sa ai mutatii si sa nici nu ramai ani de zile..., ... mie nu-mi vine in minte...decat sa nu poti duce nici o sarcina la bun sfarsit...
--------------
Gena MTHFR C677T genotip homozigot o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
denisa220972 spune:
Hai ma fetelor sa ma laud si eu si sa va arat ca daca perseverezi reusesti.
Noi am fost 4 fete cucuiete si din toate 4 reuseam sa scoatem una sanatoasa, trei dintre noi eram cu donatori si una cu sotul, ne-am repezit noi in Gyulesti si am spus ca noi nu plecam de acolo fara BB, am facut IAD pana ne-am saturat, am schimbat macazul am trecut pe FIV, am fost doua cate doua in serie, toate am avut rezultate negative
, plansete, bocete, ne imbarbatam pe rand, cand termina doua, incepe celelalte doua si tot asa. Am facut consiliul telefonic, mai naspa ca una era din Italia, venea saraca in Rom. numai ptr asa ceva. Si am hotarat unde sa plecam- trei la unguri , una in austria(era mai aproape de italia). Bun, controale analize hai pe FIV, am picat iarasi doua cate doua , eu cu A. am dat startul
la FIV- rezultat la amandoua pozitiv -la mine sa oprit din evolutie la A. a mers sarcina mai departe(are o fetita, sanatoasa si frumoasa foc), tura a doua una a facut in ungaria si una in austria diferenta de test de 2 saptamani, la amandoua pozitiv, una a nascut un baietel(cea din italia) sanatos si cea de la unguri sargina gemelara - baiat si fetita, astazi am fost la botez la ei, sunt cei mai frumosi si iubiti copii(bufnita isi lauda pui).
Concluzia eu sunt singura care nu am reusit inca dar, voi reusi sigur(m-am abitionat eu ).
Asa ca iesiti din butoaie si mergeti mai departe, fiindca ce este al nostru este pus deoparte, nu ne pedepseste DD ptr. greselile facute in trecut,asa era scris in cartea vietii in dreptul nostru.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
denisa220972 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui floaredemac Maiiii.... cum nu intru un pic, cum dati iama in gandurile alea negre! Pai asa am discutat noi?! Asa ne fu vorba??? Hai, capul sus, ca fiecare are ceva pus de-o parte! Vroiam sa va dau o veste buna, dar nici nu mai indraznesc acum... Uite totusi va spun: mi-a raspuns d-na Viorica careia ii trimisesem eco si rezultatul la eco, mi-a spus ca totul e OK si m-a incurajat, sa las copilul sa creasca si sa nu ma mai stresez. Sa-i dea Dumnezeu sanatate! Asa ca m-am grabit sa va spun si voua! Va pup pe toate si sa fiti cuminti! Eheee... ce de rautati si-a mai auzit si sotul meu de cand cu necazurile astea... stiu cum e, dar sa nu uitam ca ii iubim, totusi FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe! |
Floricidemac eu ma bucur foarte tare cand aud vesti bune despre sarcini si BB. Trebuie sa ne mai intelegi si pe noi ca ne loveste sindromul premenstrual( cel putin la mine trebuie sa apara
)Sa dea DD sarcina la termen si usoara.

Aaaa ca o mica,mare, paranteza, mai fetelor cred ca mi-sa reglat CM la 30 de zile, o fi de la biopsie?, fiindca alceva nu am facut in plus sau o fi de ceaiul de cretisoara? eu in mod normal il aveam in ultima perioada(cca 6 ani
Sa nu cumva sa-mi spuneti de gravideala ca nu am cum , doar cu sfantul duh, fiindca nu am niciun vecin sa spun ca a venit
ceva de la ei pe conducta

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.