Trombofilia o cauza a infertilitatii - 32
Raspunsuri - Pagina 10
floaredemac spune:
Dangabriela, de ce sa nu mergi la d-na dr? Bine, acum oricum am inteles ca nu este, pana pe 6 sept, dar poate te ajuta d-na Viorica. Nu iti fie rusine, eu am invatat ca nu trebuie sa imi fie rusine cand e vorba de mine si mai ales de copiii mei. Am avut chiar tupeul ca ieri la eco sa ii si spun dr ce sa urmareasca. Am facut-o elegant, zic eu
, dar am facut-o. Si o sa o fac de cate ori va fi nevoie. Eu am asistat la o discutie a d-nei dr U cu o pacienta si cu sotul ei - s-a chinuit minim 20 de minute sa ii convinga ca retardul pe care pare sa il aiba fetita lor este normal. Avea atata rabdare... nu-mi venea sa cred! Si d-na Viorica la fel. De fapt, iti dai seama ce oameni sunt, daca isi fac timp sa citeasca chiar si forumul asta, plus ca d-na dr raspunde si pe alt forum despre infertilitate. Deci nu cred ca s-ar supara daca te-ai duce. Iti tin pumnii!
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
elenus26 spune:
Am si eu o intrebare... credeti ca FEMIBION 1 se poate procura si din Austria? Cu sau fara reteta?
Multumesc mult!
floaredemac spune:
Eu banuiesc ca da, si sigur fara reteta, fiindca este ca si elevitul - vitamine prenatale, nu tb reteta pt ele. In Germania si Ungaria se dau fara. Eventual intra pe pagina producatorului - Merck, si vezi pe unde au distributie.
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ralu_mv spune:
Alla, eu nu vroiam sa te sperii, eu banuiam asa, fara documentare pe care sa le mai tin minte si acum, ca poate ar fi bine sa fac si F XIII (plus ca mi-a mai spus de asta si cineva drag tare mie, de aici de pe forum). Eu cu dr. H am discutat doar pe e-mail, si s-a exprimat pe scurt ca important este ca homocisteina este normala, iar af de 5mg este mai degraba o doza mare, de care nu am nevoie, si sa o mai reduc (nu a zis ca nu as asimila...ci ca atat timp cat homocisteina este ok, totul e bine) Iar de FXIII uite ce mi-a scris:
If you ask for further diagnostics associated with recurrent abortion/ivf failures and homozygote MTHFR: there are 2 more mutations which could be interesting in combination, but not yet state-of-the-art: F XIII V34L and PAI-1 4G/5G mutation.
Momentan asta e tot ce mi-a scris, nu mi-a explicat ce si cum. Astept sa vad ce imi mai scrie. E dificil pe email ca nu pot intreba tot ce-mi trece prin cap (ca la o intrevedere fata in fata) ca ar zice ca-s nebuna ca ma gandesc la tot felul de aiureli. Eu am incredere in el, ca daca ajung la fiv, tot el va fi dr. meu.
Pana atunci fac tot ce pot sa nu supraanalizez totul. Incerc sa am incredere, nu ca in medicii din Romania la care ajungi sa "second-guess" totul...
--------------
Gena MTHFR C677T genotip homozigot o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
SARA_HS spune:
Floarecemac, multumesc pt. lamuriri. 
Mi-am cumparat un Sure Check, dar mi-e frica sa-l fac... nu stiu de care rezultat ma tem mai tare, cred ca il voi lasa pe maine dimineata.
Acum, ca am testul luat, parca mi-au disparut toate simptomele. Sunt o ciudata, ce mai!
Eu in locul tau as alege varianta cu 100km, macar as vedea Brasovul. Ce dor mi-e de munte si de orasele de munte...!
Si, daca mai e vorba si de Synevo, merita trambalarea.
Eu n-am sunat azi la ei, mi-am verificat online rezultatele si tot nu aparuse cel de MTHFR. Sun luni...
Va pup si va doresc weekend placut. 
---------------------------------------------
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...
denisa220972 spune:
SARA_HS cand mi-am facut analizele ptr. mutatii spuneau sa-mi verific analizele pe 09.07. am primit email cu rezultatele pe data de 13.07. au avut o intarziere de 4 zile calendaristice sau doua zile lucratoare.
Tu cand trebuia sa le primesti?
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
petrutaf spune:
ralu mv te rog daca afli mai multe informatii despre combinatia dintre mutatia factorului XIII +gena PAI4G/5G sa postezi pe forum, eu am aceste mutatii si nu am gasit prea multe date cu referire la combinatia dintre ele, in sepr-oct voi face fiv si mi-ar fi de mare ajutor !
mersi
floaredemac spune:
Elenus, cu placere! Sper ca ti-am fost oarecum de folos, chiar daca nu am o informatie exacta. Parca-parca am auzit pe cineva ca facuse rost din Austria, dar nu bag mana in foc!![]()
Sara, tot cu placere si la tine! Te inteleg perfect, psihicul iti poate induce niste stari 100% asemanatoare cu cele de sarcina sau altceva. Si eu sunt la fel, de-asta am preferat sa fac testul, fiindca ma macina prea tare. Surecheck e f bun, eu nu prea am gasit pe aici iar daca aveau il tineau ascuns, ca era "scump" si imi ofereau tot de-alea de 2 lei
.Poate eram eu imbracata mai prost, hehehe... Si eu tind tot spre Brasov, dar trebuie sa mai gasesc niste motive ca sa justifice diferenta de km, deci timpul si banii in plus
, eventual niste cumparaturi pe la hypermarketuri pe langa prajiturile alea bune