Cum va intelegeti cu vecinii?

Cum va intelegeti cu vecinii? | Autor: elaga

Link direct la acest mesaj

Toti avem vecini, mai buni sau mai rai. Ai vostri cum sunt? Aveti vecini care dau muzica la maxim sau din contra aveti vecini care toata ziua va cicalesc ca faceti galagie?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

eu am sub apt meu o vecina care m-a terorizat de cand am venit in bloc (de 10 ani!)...mi-am renovat apt si a venit inspectia tehnica in constructie, mi-a batut in calorifer timp de 6 ani ca aude cand merge fetita pe covor persan cu plus de 2 cm si parchet masiv pe dusumea, ca aude cum intru in casa, cum merg pe parchet cu tocurile...apoi s-a nascut cel mic...si-a reluat obiceiul cu batutul in calorifer...si la 10 si la 14 si 5 minute si la 17 si la 22 si la 24...imi pune bilete in usa ca a ajuns la spital din cauza unui copil care alearga pe covor dar care cantareste 11 kg... acum s-a fisurat podeaua si am inundat-o...are de ce se plange numai ca nu am eu ce face..trebuie sa astepte trei sapt pana incep curatenia si refac planseul meu si tavanul ei...e pana la urma proprietate comuna, nu s-a intamplat din vina mea asa ca...nu o mai compatimesc deloc la cat calvar am indurat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

Eu cred ca ar fi bine sa investesti in niste calmante si sa i le faci cadou. E clar ca sufera cu nervii daca nu intelege ca un copil atat de mic nu poate fi tinut nemiscat. Faza cu tavanul e precum cireasa de pe tort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Ne ignoram cu gratie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Pana acum cativa ani am avut deasupra unii care atunci cand o luau pe ulei, se certau,se bateau,urlau din toti rarunchii!Acum am o domnisoara care la 12 noaptea tranteste mobila prin casa,usile,nu-s ce darama da ma seaca!Nu mai zic,ca stim cand face sex,la ce ora,unde,ca face ca toate alea

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rall

Ne ignoram cu gratie

Bine ca reusesti. Eu nu reusesc chiar de fiecare data.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Pana acum cativa ani am avut deasupra unii care atunci cand o luau pe ulei, se certau,se bateau,urlau din toti rarunchii!Acum am o domnisoara care la 12 noaptea tranteste mobila prin casa,usile,nu-s ce darama da ma seaca!Nu mai zic,ca stim cand face sex,la ce ora,unde,ca face ca toate alea

"La vita e bella"

Asta e motivul pentru care mi-as dori tare mult o casa. Pe de alta parte ai mei stau la tara si au niste vecini, scot boxele afara si dau muzica la maxim. Manele. Asa ca nu cred ca mutatul e o solutie. Poti nimeri mai rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Aaa,pai nici nu am de gand sa ma mut,numai ca astept urmatoarea partida si ma duc sa-i sun la usa.Si asa o sa fac,pana capata ceva bun simt.
La naiba,toata lumea si-o trage frate,da nu trebuie sa afle toti vecinii cand si unde.

"La vita e bella"

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Aaa,pai nici nu am de gand sa ma mut,numai ca astept urmatoarea partida si ma duc sa-i sun la usa.Si asa o sa fac,pana capata ceva bun simt.
La naiba,toata lumea si-o trage frate,da nu trebuie sa afle toti vecinii cand si unde.

"La vita e bella"

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Sper sa rezolvi cu mersul la usa. In vechea locuinta aveam deasupra niste batranei cu 2 nepoti de 60-70 de kg. Se fugareau prin casa pana la 2 noaptea. Intr-o noapte n-am mai rezista si m-am dus la ei. Proprietarul mi-a zis sa facem schimb de apartamente daca nu-mi convine. Si mi-a inchis usa in nas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greieras spune:

Doar cat am stat la ultimul etaj (in copilarie) a fost bine, dupa aceea am avut parte numai de nebuni.

Nici acum nu e perfect, dar macar vecina e o dulce.

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

Craciun 2008

Evil thrives when good men do nothing

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Si noi ne ignoram cu gratie.

Albumele noastre

Mergi la inceput