Moldovence aspirante sau gravidute(26)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silc spune:

marig sa stii ca si io faceam la fel si na tot bebe nu venea. si am zis ca poate nu-i bun asa. si am spus la doctor si a zis sa stau 30 minute nemiscata dupa si apoi na sa nu ma dau jos din pat pana a doua zi, doar daca este vreo urgenta. acuma, depinde de fiecare, poate unde nu sunt probleme nu-i necesar sa faci asa. la noi erau ceva probleme de ambele parti si de asta am procedat asa.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marig spune:

si la noi sunt probleme..adik la sot...si trebuie sa stau cu picioarele agatate de tavan..ca gigeii sunt lenesi..si trebuie ajutati.
o sa trebuiasca sa ma abtin..chiar daca e f.greu fara sa fac baita dupa..nu pot sa dorm..ma agit..am zis eu,pb cu capul..
oooooof,grea viata..si cand te gandesti ca altele nici nu vor,si vin bebeii...

Mergi la inceput

si iar se facu liniste
ati plecat acasa??
acusica plec si eu..

va pupacesc,o seara racoroasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Silc- ce interesant... Si io stau o jum de ora dupa eveniment cu picioarele in sus... Da nu prea pot pana a 2-a zi ptr ca imi vine intotdeauna sa ma duc la toilet... Ultima data am reusit sa stau 2 ore in pat dupa... Da mai mult nu stiu dc pot. Pe mine nici nu ma ia somnul dc am nev la toilet!
Oricum , o sa incerc sa stau cat mai mult!
Si la mine sunt probl cu sotu... La mine nu cred, da dr nu a considerat sa-mi faca investigatii tinand cont ca am ram de 2 ori!
Tu cum ai reusit sa ramai?
Ai fac tratamente?
Dc da, unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

De fapt ... am inteles ca at cand pierzi o sarcina f tanara, cauzele nu pot fi decat genetice, ptr ca unei infectii i-ar tb timp sa se dezvolte!
Tulburari hormonale nu cred ca am ptr ca (exceptand luna trec)mie imi vine la timp, iar ovulatie am lunar, fac teste de ov in zilele 15-18, fc de caz!
Nu stiu ce analize ar tb sa fac!
O sa incerc si la alt medic, sa vad ce zice... Poate aflu ceva in plus!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

ce simpatice sunteti. imi place ca s-a reaminat subiectul.
legat de metodele de proiectie a lui bebe am incercat cred toate variantele. cea mai buna s-a dovedit aceea cu in fiecare seara cate un pahar de vin rosu. spre marea mea rusine eu habar nu am cand am avut ultima menstra in iunie. o stiu doar pe cea din mai. si la mine CM nu a fost vreodata regulat. eu m-am dus la doctor impinsa de o colega de serviciu. si am iesit de la doctor cu o fata tampa ca nu ma asteptam sa fiu sotul a zis ca parca nici nu m-am bucurat. dar numai sufletul meu stie cate are adunate inauntru
deci Dumnezeu ne da atunci cand considera ca suntem pregatiti sau ca meritam din plin darul lui.
Pogonici nu dispera. Nici chiar fiv nu poti sa mai faci? Sa stii ca si eu ma gandesc serios la varianta adoptie. Nu stiu de ce, dar ma atrage tare mult chestia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutz007ro spune:

Buna fetelor!
V-am mai citit din cand in cand, dar nu am reusit sa va scriu pt ca iar e o perioada f aglomerata la serviciu si daca stau toata ziua la calculator, cand ajung acasa nu mai pot intra (mi-e greu sa stau pe scaun, ma doare spatele, burta...).
Noi suntem bine, sper sa merg maine sau cel tarziu joi la eco de triplu test, astept sa vina dr. mea din concediu. Poate vom afla si daca avem bebita sau bebel. :)
saptamana trecuta l-am simtit pe bebe de vre 2 ori, si e f emotionant. :)
Delphinas, cam in cate saptamani esti? Daca ai auzit inimioara, tre sa fie mai mult de 2 luni si ceva. :)
Pogonici, imi pare rau ca esti suparata, sper sa-ti revii cat mai repede.
Silc, ce mai faci? ai mai fost la dr?
Marig, spor!! :)
Pupici tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

buna dimineata.........

poftiti la

inca va mai tin in tensiune in legatura cu povestea noastra....

mai am un hop de trecut si apoi va dezvalui. ce am pe suflet...

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

neata .
un ceai verde si de la mine..
toate fetili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Acusi fac 9 sapt. Inimioara am auzit-o la controlul de 7 sapt si 4 zile.

Mergi la inceput