Termometru pentru frunte sau ureche
Raspunsuri - Pagina 2
missdarcey spune:
Noi am folosit de la inceput Termoscan de la BRAUN si am fost foarte multumita de el.Este un termometru de ureche ,nu mi-a trecut niciodata prin minte sa -i iau temperatura rectal.Acest termometru are filtre care se schimba regulat si mare acuratete,si medicii pe aici folosesc termometrele de urechi .Cred ca ar fi foarte disturbing sa vad doctorul ca ii introduce un termometru in fund copilului.
_Ralu_ spune:
Eu am luat cand era fii-mea mica, un Samsung, care masura temperatura in ureche. Pt ca era la varsta la care nu statea 10-20 de sec locului cu termometrul in fund sau la subrat.
La inceput a fost f ok. L-am folosit cam 1 an, dupa care a inceput sa arate numai valori aiurea. Gen 34,1-34,3. I-am schimbat bateria, si degeaba...tot as arata. Banuiesc ca s-a stricat.
Am o cunostinta care a avut exact acelasi termometru, si a patit exact la fel cu el.
Acum folosesc unul digital, de la Primii Pasi. Sunt f multumita de el. Temperatura i-o masor la subrat.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
miereamara spune:
Braun Thermoscan e cel mai bun din cele pe care le-am avut pana acum.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
claucia spune:
Omron de ureche. E ff bun si imi arata aceeasi temperatura mereu (si mare cand e cazul si normala). noi ne luam temp toti cu el, are niste capacele care se schimba sa nu bagi acelasi capat in urechile tuturor si ii pot lua si noaptea temperatura fara sa o trezesc. E super dar trebuie sa citesti prospectul si sa stii sa astepti pana face tit-tit de 2 ori :-) e f bun si dureaza cam 11 sec masurarea.
Mi se pare odios sa dezbraci copilul sa ii bagi termometrul in fundulet.
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009