Viitoare mamici de Sept-Oct'10!(143)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 2ingerasi

Salut toate mamicile de pe aceasta lista de discutii. Dupa lungi incercari de activare a contului meu pe DC, am reusit...in sfarsit. Sunt si eu o graviduta de Septembrie 2010, cu DPN 25 septembrie si mamica de Matei Stefan (29.11.2007). Citesc toate discutiile voastre inca din februarie, dar datorita problemelor de activare a contului abia acum pot sa comunic si eu cu voi.
Am avut si eu sarcini cu probleme, inca ne luptam cu ele, dar sunt optimista ca totul va fi ok pana la sfarsit.
Daca mai aveti loc pentru inca o mamica dornica sa comunice cu voi, va rog sa ma primiti si pe mine in clubul vostru.
Va doresc tuturor sarcini usoare si la termen si bebelini sanatosi!
bine ai venit alaturi de noi, te primim cu bratele deschise. scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa te vedem in timp real

cristina si bebe in burtica 33+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dragelor

Da Buburuza si eu schimb semnatura astazi, dar trebuie sa le felicitam si pe: Chichiutza, Alina, Mihaela, Alina, Alecsa, Alexutza, Fulguta, Mai3, Buburuza si sigur am mai uitat pe cineva, caci neuronul asta nu prea mai poate.

Azi noapte iar am facut noapte alba, dar bine ca nu am mai avut contractii.

Fulguta nu te supara asa tare ca e bebe cu capul in sus, mai e timp sa se intoarca.

Chichiutza pe unde umbli?

Alexuta ce fac urechiusele?

Mai stie cineva ceva de Nike?

Ariciule esti bine?

Dragelor care nu ati mai intrat mai dati si voi un semn.

35+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Salutare si de la noi, am cam chiulit ieri! Suntem din nou cu casa intoarsa, se renoveaza o alta camera.

Am schimbat si noi semnaturica! Felicitari tuturor burticilor care azi mai implinesc o saptamana in plus, stiu ca suntem multe tare!

Klari, Anna

N-o vad nici pe Kiti aici azi! Ce le mai muncesc fetele astea, eu n-as putea...

Cristina Toma Andrei/Alexandru 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

2ingerasi bine ai venit!

Crinuta o sa iasa Veronica exact cand trebuie, ai sa vezi!

Fulguta nu te mai necaji, bine ca e bebelina sanatoasa si grasuna! As mai merge si eu zilele astea sa vad cat a mai pus pe el micul neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

2ingerasi bine ai venit!

Crinuta o sa iasa Veronica exact cand trebuie, ai sa vezi!

Fulguta nu te mai necaji, bine ca e bebelina sanatoasa si grasuna! As mai merge si eu zilele astea sa vad cat a mai pus pe el micul neghinita

Si eu ma rog sa iasa cel mai devreme peste 2 saptamani.
Ti-am dus dorul ieri.Vad ca ai avut treaba.

35+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare!
A trebuit sa citesc din urma ca nu intelegeam nimic...nici de ce n-a nascut Office, nici de ce e panicata Klarisse...

OFFICE, vorba ta, vezi partea plina a paharului....mai sta bebele la caldurica doua zile. Si considera pregatirile ce le-ai facut ca o "repetitie pentru nastere"...stii tu, cum sunt "repetitiile pentru nunti"

KLARISSE, nici eu nu cred ca era dopul, cu toate ca spre rusinea mea, eu nu am vazut cu ochii mei cum trebuie sa arate dopul ala. Atat l-am mai pazit sa-l vad data trecuta si nu l-am observat...habar n-am cand l-am pierdut, doar ce m-am trezit cu apa rupta...

CRINA...ma bucur ca ai venit cu vesti bune!

2INGERASI - bine ai venit!

33+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Salutare si de la noi, am cam chiulit ieri! Suntem din nou cu casa intoarsa, se renoveaza o alta camera.

Am schimbat si noi semnaturica! Felicitari tuturor burticilor care azi mai implinesc o saptamana in plus, stiu ca suntem multe tare!

Klari, Anna

N-o vad nici pe Kiti aici azi! Ce le mai muncesc fetele astea, eu n-as putea...

Sunt si eu pe aici, doamna! Doar ca nu prea apuc sa scriu, ca am treaba multa. Las' ca dupa 1 septembrie intru in concediu si vin sa iti tin de urat, sa lenevim impreuna

Kiti, 33+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Buna fetele!

Va multumesc tare mult pt vorbele frumoase si pt sustinere si .
Azi dimineata a venit doc sa-mi ia sange, iar dupa-amiaza are rezultatele si raspunsul celor de la Liege...
Doamne ajuta sa fie bine!!!

Ma duc acu sa-mi fac bagajul pt spital...
Va si mai revin pe dupa-amiaza...

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 32+ cu MARIA
Doamne ajuta inca 4 sapt!!!

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Multumesc tuturor pentru urarile de bun venit. Eu sunt o fire 'guraliva', asa ca daca scriu prea mult...sa nu va suparati pe mine. In plus, sunt si multe lucruri pe care vreau sa le impartasesc cu voi...si daca va plictisesc, va rog sa mi-o spuneti, ca nu ma supar.. :)

In plus, cand si cum pot sa imi activez si eu semnaturica? Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

2INGERASI bine ai venit "in the club"!!!

Ana33+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput