Viitoare mamici de Sept-Oct'10!(143)
Raspunsuri - Pagina 18
2ingerasi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoraG76 Am aparut, sunt ok, doar putin obosita, ma duc sa citesc din urma. ![]() Lora, mami de Iustina si ![]() 38+ cu AdelinaCarti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Bazar umanitar DC - ajutati copiii (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
LoraG76, la origini si eu sunt din Piatra-Neamt. La 18 ani am plecat la Bucuresti la facultatea, dar ai mei locuiesc in Piatra. Vin si eu o data pe an acolo, cand vin in tara. Frumos oras,nu ca e orasul meu natal!!!
2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si
35+
Antonia Maria
2ingerasi spune:
Pai nu stiam ca trecem la artilieria grea, ca asa va invitam si eu la o supa cu galuste, mamaliguta cu ficatei de pui si nitel mujdei de usturoi pentru cine il suporta si o praji buuuuuuuuuna care se numeste Foret Noir si e cu ciocolata (belgiana) si e buna rau! mie nu imi placea ciocolata, dar de cand am facut cunostinta cu ciocolata belgiana, mi-am schimbat impresia... Si incerc sa ocolesc zonele cu ciocolaterii, ca altfel as depasi gabaritul...
35+
Antonia Maria
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui 2ingerasi Salut toate mamicile de pe aceasta lista de discutii. Dupa lungi incercari de activare a contului meu pe DC, am reusit...in sfarsit. Sunt si eu o graviduta de Septembrie 2010, cu DPN 25 septembrie si mamica de Matei Stefan (29.11.2007). Citesc toate discutiile voastre inca din februarie, dar datorita problemelor de activare a contului abia acum pot sa comunic si eu cu voi. |
Bun venit draga mamica! O sarcina la termen iti doresc si sa treaca tot greul!
Alina-Mirela
38+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ana_25 spune:
Moamaa,ce limbarnite avusarati!!
tutz bine ai venit printre noi!!Timisoara primeste intariri!!
In ce zona stai??
Imediat te trec in listuta!
2ingerasi ma bucur ca ti-ai facut semnatura mumoasa!!
Wow,ce poveste!!Iti admir taria si forta!!!Bravo!
Alecsa L o sa trec acu datele!!
be_one trimite si mie un borcan de zarzavici ca eu nu am facut nimic pt iarna(o sa apelez iar la pivnita mamei)
mihaelka si pe mine ma doare "intre picioare" la incheieturi! parca simt ca mi se dizloca toate oasele(imi aduc aminte cum scoteam picioarele la papusi cand eram mica
) si cateodata ma doare toata zona,inclusiv dansa!!
chichi si mie "mi-e drag"tare sa calc camasi!Norocul meu ca nu poarta camasi decat la ocazii! Hainute as calca toata ziua!!
Alina si eu am doar 1,50 si am deja 69 kg!!Sunt si eu rotunjoara!![]()
andr33aaa felicitari pt semnatura!!

lora dar la Adelina ta chiar ii place in burtica!!![]()
Mai3 mai ai paste???
Si ma inebunirati cu atatea fructe si ciorbe,mamaligi,mujdeiuri,ficati si toate cele!! Si mai ziceti ca eu sunt aia care starneste poftele???
Ana
33+
Maia Elena
lu' mama
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui tutz Avand in vedere ca se mai inscriu gravidute pe ultima suta de metrii, am prins curaj, si hai sa ma inscriu si eu. Sunt tutz, cu bebelina de 33 saptamani, pe care o astept in 11.10.2010. Va citesc din mai, atunci am avut o tentativa sa va scriu, dar nu stiu cum, tot in graba am fost, si am asteptat sa intru in prenatal sa am mai mult timp in fata calculatorului. Va , si ma duc repede sa-mi editez semnatura, dupa explicatiile lui ana_25Tutz, cu Julia la purtator 33+ |
Bine ai venit! Ma bucur de cunostinta!
Alina-Mirela
38+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
Cum a aparut Printul!
maitreyi spune:
mai este paste fetili
le-am fiert, le-am scurs si le-am pus in cuptor cu ciuperci, sos de rosii, cascaval ras si ou batut cu lapte deasupra si am mai lasat 10 minute ca sa se faca cascavalul ca o coaja
ies fain daca puneti si niste kaiser rumenot ceva da' eu am facut ca sa pape si baby 
-----
Mami de
roza +
35 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
alynta27 spune:
MAI3 gharnicuta mai esti!
2INGERASI va ave grija DD de tine si de copii! Sotul va deschide ochii intr-o zi, dar ma tem ca prea tarziu! Fii puternica pentru puii tai!
BE ONE si eu ma gandeam la tine! Mi-am inchipuit eu ca ti-au venit baietii!
Magdy cum a ramas cu nasterea?!
Alina-Mirela
38+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
ana_25 spune:
GATA!
TUTZ,2INGERASI sunteti in listuta!!
ALECSA L am adaugat datele! Am observat ca nasti in aceasi zi si cu acelasi dr ca si Ionela!! Poate va intalniti la spital!!![]()
Ana
33+
Maia Elena
lu' mama
2ingerasi spune:
| citat din mesajul lui ana_25 GATA! TUTZ,2INGERASI sunteti in listuta!! ![]() ALECSA L am adaugat datele! Am observat ca nasti in aceasi zi si cu acelasi dr ca si Ionela!! Poate va intalniti la spital!! Ana 33+ Maia Elena lu' mama |
Multumim!

35+
Antonia Maria
2ingerasi spune:
| citat din mesajul lui alynta27 MAI3 gharnicuta mai esti! 2INGERASI va ave grija DD de tine si de copii! Sotul va deschide ochii intr-o zi, dar ma tem ca prea tarziu! Fii puternica pentru puii tai! BE ONE si eu ma gandeam la tine! Mi-am inchipuit eu ca ti-au venit baietii! Magdy cum a ramas cu nasterea?! Alina-Mirela 38+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Alynta,mersic pentru urarile de bun venit si pentru incurajari!

35+
Antonia Maria