Viitoare mamici de Sept-Oct'10!(143)
Raspunsuri - Pagina 16
andr33aaa spune:
wooow... ce poveste 2ingerasi. multa putere iti doresc, desi vad ca nu-ti lipseste 
important e sa ai 2 copii sanatosi, restul... le facem noi pe rand.
andreea
tutz spune:
apropo de poze - imi zice cineva si mie cum si unde se pot posta acestea? sa va arat mogaldeata mea
2ingerasi - important este sa iti ai copilasii alaturi, si cu restul te descurci, sunt convinsa! 
Tutz
cu
Julia la purtator 33+
simona24 spune:
ingerasilor, sa va dea DD multa sanatate si multa putere sa continuati acest drum! esti un adevarat exemplu! sa fii sanatoasa sa ai grija de ingerasi! 

simona
cu
matei 34+
magdyi2001 spune:
Vaiii Doamne!!!!! Prin ce ai trecut si treci 2ingerasi
!!! Am plans la povestea ta...M-ai lasat fara cuvinte...
Chiar ca "jos palaria" in fata optimismului tau...
Multe 

!!!
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.
Acum
32+ cu MARIA
Doamne ajuta
inca 4 sapt!!!
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
magdyi2001 spune:
Tanamera inca nu am nici un raspuns...Il sun la 6 sa vad ce spune.
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.
Acum
32+ cu MARIA
Doamne ajuta
inca 4 sapt!!!
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
Mari-Mariuk spune:
Bun venit mamicilor care au prins curaj mai tarziu pentru a scrie aici
!!!
Cine vrea o felie de pepene?
Mariuk
34+
2ingerasi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tanamera 2ingerasi jos palaria ,mai rar atata optimism intro persoana.Esti de admirat.Andr33aa felicitari pentru semnatura si pentru vestile bune. Magdyi vreun semn de la medic? 31+ cu ![]() http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png |
Saru'mana mult! Eu sunt de parereca ai mei copii merita orice sacrificiu, inclusiv daca acesta inseamna sa fiu mama singura, sa ma chinui sa ii cresc sau sa raman singura, fara cineva alaturi cand voi fi batrana.Copiii nu ii faci sa stea langa tine si sa te ingrijeasca, ci sa le dai un rost, si sa zboare din cuib acolo unde lor le e cel mai bine. Sunt mama de baiat si voi fi si mama de fata. toata experienta mea o voi folosi mai tarziu, sa stiu cum sa ma port cu baiatul sa nu il indepartez de mine, dar sa ii dau si independenta, sa creasca cu responsabilitatea faptelor si sentimentelor sale si sa isi iubeasca sotia si copiii indiferent daca eu sunt sau nu sunt de acord cu ce sotie isi ia. Iar pe fata o voi invata sa fie puternica, sa lupte pentru idealurile ei, sa fie dedicata familiei,dar sa nu se umileasca, sa nu stea langa un barbat care incearca sa o puna in inferioritate sau care nu ii arata ca o iubeste. Off.... dar mai e mult pana atunci.. Acum vreau sa ma bucur de copilaria lor, de oftatul cand obosesc la san sugand, de zambetul cald si inocent cand te zaresc, de mutrisoara lor haioasa cand le ies primii dinti, de pasii nesiguri cand incep sa mearga sau de interminabilele 'de ce'-uri....
2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si
35+
Antonia Maria

dau la schimb prune!