Viitoare mamici de Sept-Oct'10!(143)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Fistiq, de unde ai luat saculetul? Daca te intereseaza, uite un site cu produse bio: www. organicbaby. ro

Oana 34+ cu Ioan si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Fistiq

Anuta da, e tare haios! Sa le impachetezi frumos! Ideea e ca n-am calcat numai de-astea! Ma seaca camasile de costume!

Zoze

Cristina Toma Andrei/Alexandru 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

hehe mihaelka doare ca se inmoaie ligamentele care te tin intreaga pe toate ne doare. acum m-a surprins ca a inceput sa ma doar prin luna a 7-a da' la baby ma durea de prin saptamana 23-24. trece dupa nastere

bun venit noilor fete in gasca si sedere placuta

be_one avem tort, avem. cu ciocolata have fun diseara! eu is in pofte dupa un tort cu martipan. cred ca ma duc zilele astea la kid's land sa dau o comanda de vreo 3 kile de tort fara nicio ocazie

fetele ati observat vreodata o miscare pe burta ca si cum bebe ar respira asa nitel mai repede? ca si cum ar alerga si isi trage aerul

-----

Mami de roza + 35 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Multu' mihaelka77.
Eu am fost prietena cu cantarul, mai ales ca pana in luna a 7-a nu am luat mai mult de un kilogram pe luna.. dar cred ca se va strica prietenia, deoarece in ultimele doua saptamani am inceput sa iau un kg/saptamana.. voi ajunge cat o balena in ritmul acesta

Tutz cu Julia la purtator 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 2ingerasi

NE-MODERATE!!!
--------------------------------------------------------------------------------

Scuze, nu citisem raspunsul de la tine inainte de a posta eu... Acum inteleg de ce te trimit la Liege. Oricum, aici toti medicii spun ca e unul dintre cele mai bune sisteme medicale.. Eu sunt in Belgia de 2 ani si jumatate, dar nu am reusit sa im formez o parere foarte clara intrucat am avut un episod urat cu sarcina precedenta, pe care am si pierdut-o, de altfel, dar in rest am fost multumita.. Cred ca asa a fost sa fie atunci.Acum sunt super multumita de medicul meu si de spital....

Pentru Magdy2001 era mesajul....scuze..

2ingerasi, intr-adevar au cele mai bune sisteme medicale, mie medicii de aici mi-au salvat viata, dar din pacate pt fetita nu au putut face nimic... Daca citesti jos, la semnatura, la "Povestea mea...", vei vedea prin ce am trecut si eu acum 5 ani.
Nu vreau sa fiu indiscreta, dar cu tine(voi) ce s-a intamplat? Daca vrei imi raspunzi, daca nu, nu...
Acum cum iti este? In cate saptamani esti?

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 32+ cu MARIA
Doamne ajuta inca 4 sapt!!!

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 2ingerasi

Dragele mele...am si eu intrebari de incepatoare:
1.cum pot sa imi pun si eu semnaturica?
2. cum pot sa citez mesajelevoastre in raspunsul pe care il postez?
3. ma poate adauga cineva (moderatorul, cred...) si pe mine pe listuta de gravidute fericite?

Multumesc inca o data celor care mi-au urat bun venit...asta pana invat cum sa va multumesc personal, prin mesaje postate ca raspuns la mesajele voastre. Nu dati cu rosii in incepatori...

Banuiesc ca ti-au raspuns fetele deja, dar acu am ajuns si eu cu cititul la tine. Deci:
1.semnatura o activezi de la Profil personal din stanga paginii, iar acolo intri la Optiuni+ si la Semnatura
2.pt citarea mesajului dai Quote din bara de sus ce apare in dreptul fiecarui raspuns
3.in listuta te trec fetele care se ocupa de ea.trebuie sa le dai UM, DPN, eventual culoarea caruciorului etc.
Sper ca m-am facut inteleasa...

Acum 32+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui be_one

Fistiq, de unde ai luat saculetul? Daca te intereseaza, uite un site cu produse bio: www. organicbaby. ro

Oana 34+ cu Ioan si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Pai am gasit chiar aici pe forum un site merinokids.com. Am ramas impresionata de descrierile de acolo, asa ca am facut si eu comanda pt un saculet de dormit new born - 2 years. Dar credeam ca nu mai vine. Nu sunt foarte lamurita cum le-am platit, pt ca mi-au refuzat cardul si atunci am abandonat... Imi era lene sa-l astept pe sot cu cardul lui si sa completez iar formulare.
O sa verific cardul sa vad daca totusi au luat de acolo contravaloarea.

Si merci frumos pt recomandare

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Tutz bine ai venit!

Office nu mai zici nimic?

31+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Apropo de kg, am ajuns la +14. Inca nu mi-a crapat pielea pe nicaieri, sa vedem pina la final cum o fi ca mi-am tot promis sa ma dau cu ulei de masline dar... tot nu am facut-o. In skimb ma chinui sa beau multa apa, asta si ca sa nu am contractii dese.

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 34+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moshulik

multumesc tuturor pentru mesajee de incurajare!
chiar am simtit ca ati fost alaturi de mine si de bebelina!

noi doua suntem inca in spital, nu am voie sa fac nici cel mai mic efort. nici macar la baie nu am voie sa merg...PLOSCA!!!
cel putin o saptamana va trebui sa stau exclusiv in pat.
apoi, vom mai vedea...

Moshulik +30

Multa sanatate, sa va ajute Dzeu sa ajungeti cat mai aproape de termen!!! Citeste atunci cand poti, Acatistul Maicii Domnului...

Acum 32+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput