Viitoare mamici de Sept-Oct'10!(143)
Raspunsuri - Pagina 12
ana_25 spune:
LUANASHANA felicitari pt bebe grasunal!!Bine ca esti ok!!!
MARI felicitari pt semnatura!!
Ana
33+
Maia Elena
lu' mama
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alecsa_L Astazi am schimbat si noi semnatura....Uraaaaaaa....Am intrat in saptamana 33...:D, offff nu mai am rabdare deloc.. ![]() Va pupppp.... ![]() Alecsa_L, 33+ , ![]() |
Felicitari!!

Scrie datele,si o sa le trecem in listuta!!!

Ana
33+
Maia Elena
lu' mama
2ingerasi spune:
Yupiiiiiiiiiiiii...am si eu semnaturica!
2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si
35+
Antonia Maria
Fistiq spune:
Moshulik, muuulta sanatate! Sa fii cumintica si va fi totul bine!![]()
Ana, inteleapta mai esti!
Ai mare dreptate cu teoria asta zen! 
Eu am terminat de calcat ieri pt bb. Acum mai am o tura de ale noastre, dar am asa un kef ca nu stiu cum sa mai fac altceva in loc sa ma apuc de asta. Oricum mi-am mai luat o piatra de pe inima ca sunt cam toate pregatite pt bb. Sper sa nu considere la fel si sa se simta bine venit mai devreme decit trebuie![]()
Tocmai am ridicat de la posta un saculet de dormit din materiale bio. E atit de moaleee
Nici nu credeam ca mai vine. Acum ma duc sa platesc intretinerea. Nici nu stiu unde e casieria ca pina acum ne-a platit-o soacra![]()
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 34+
zozela spune:
kiti,te astept cu sufletul la gura!
Mama,tu ai si avans de 2 sapt,fata de mine..Iti tin pumnii stransi-sa aduci vesti bune despre bebe!
Siluan trebuie sa traiasca!!
Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!
Fistiq spune:
A, si apropo de calcat pt bb, mie cea mai mare bataie de cap mi-au dat-o vreo 2 paturici din alea cu fata dubla. O calcam pe-o parte se sifona pe ailalta!
Dar am invins!
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 34+
ionela.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 2ingerasi Yupiiiiiiiiiiiii...am si eu semnaturica! 2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si 35+ Antonia Maria |
Bun venit! Sanatate multa si sarcina la temen

--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 33+Minunea noastra
tutz spune:
Avand in vedere ca se mai inscriu gravidute pe ultima suta de metrii, am prins curaj, si hai sa ma inscriu si eu. Sunt tutz, cu bebelina de 33 saptamani, pe care o astept in 11.10.2010.
Va citesc din mai, atunci am avut o tentativa sa va scriu, dar nu stiu cum, tot in graba am fost, si am asteptat sa intru in prenatal sa am mai mult timp in fata calculatorului.
Va
, si ma duc repede sa-mi editez semnatura, dupa explicatiile lui ana_25
Tutz, cu Julia la purtator 33+
Alecsa_L spune:
Pai cel care-mi urmareste sarcina meu este dr. Catalin Haiduc si nasterea o sa aiba loc la Filantropia.
Multumesc pentru modificarea din listuta. 
Alecsa_L,
33+ , 
Alecsa_L spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
Felicitari!! ![]() ![]() Scrie datele,si o sa le trecem in listuta!!! ![]() Ana 33+ Maia Elena lu' mama |
Datele: dr. Catalin Haiduc, Filantropia.
Alecsa_L,
33+ ,