Suflete nevinovate arse la 200 grade Celsius!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

eliza, sssttt, esti prima data la SC?

b.nica, fiecare din noi a trait propriile drame in viata, asta nu inseamna ca nu ne pasa sau nu ne stim ruga.
nu mai spun decat ca subiectul asta seamana cu niste palme la "poponet" aplicate userilor ne-simtitori intr'ale rugaciunii.
credinta si durerea sunt atat de personale incat expunerea lor chiar si virtual este de neconceput.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elizaj spune:

ba am mai intrat la SC,dar e prima data cand citesc un asemenea subiect...
mai intru cateodata sa ma mai "incarc" sufleteste,dar de data asta am luat teapa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinush spune:

Acum, imi cer scuze ca ma bag si eu. Dar nu e de mirare ca nu mai scrie nimeni pe-aici. Subscriu la ce-au scris fetele, mai ales Katya. A fost exact pe sufletul meu. Nu stie nimeni cat si daca se roaga cel care citeste astfel de subiecte. Daca nu se posteaza emoticonul ala care se roaga, asta nu inseamna ca suntem niste insensibili la durerea celuilalt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Fetelor,acuma haideti sa nu ne aprindem mai mult decit e cazul si sa nu gasim vinovati pt lipsa de activitate pe la SC,ca doar nu din cauza lui b.nica nu se mai scrie...Eu n-am vazut niciodata "atacuri" serioase de la ea,e un fel de "a spune din gura" si nu a gindi cu patima,un fel de ofensiva inofensiva ca sa zic asa,b.nica,poate mai lucrezi la asta,am inteles cred ceva ceva ce ai vrut sa zici cu bebelusii prematuri,dar vezi cum a iesit...Altfel,ce sa-ti spun?ca nu stiu cum e sa te duci in biserici catolice sa te rogi,dar n-ar fi fost rau sa te duci mai intii la Sf Antonie cel Mare,al nostru,al ortodocsilor,mare sfint,a carui biserica daca nu ma-nsel e printre cele mai vechi din Bucuresti...pe la Hanul lui Manuc prin spate...Si sa stii ca,daca ne-ar fi excomunicat si pe noi cineva,am fi fost mai multi,nu am fi fost credinciosii altor grupari...Sa ne vedem fiecare intii de ale noastre,sa ne cunoastem bine ce-i al nostru,apoi sa ne ducem in vizita pe la altii...Cu care n-am nimic,sper sa nu fie cu suparare,asta fiind de ex unul din motivele pt care mie mi-e greu sa mai scriu,teama de a nu ofensa...
Doamne ajuta!

Mergi la inceput