Suflete nevinovate arse la 200 grade Celsius!
Raspunsuri - Pagina 2
crinuta spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui b.nica
Crinuta,de ce intrec masura?Sunt user SC si nu inteleg un anume comportament. NU IL JUDEC,nu il inteleg in contextul subforumului! Tu,cu ce drept ma acuzi? Ai cunostinta de suferintele unui copil prematur?Cunosti drama familiei care se confrunta cu o asa nenorocire? Daca nu o cunosti prin propria experienta te rog sa-ti revizuiesti acuzele si comportamentul! Drama acelor micuti de la Maternitatea Giulesti este perceputa la limita suferintei de catre parintii care au avut copii PREMATURI!Este greu de suportat o astfel de drama! |
Bnica, nu ai inteles nimic din mesajul meu. Nu este prima data cand tragi de urechi userii acestei sectiuni, mai ales pe unii, ca si cum ar trebui sa iti dea tie socoteala cineva de aici pt evolutia, involutia, reactia sau lipsa de reactie intr-o anumita situatie.
Mesajul meu este clar, Ana il reteta intocmai, cu alte cuvinte, ma mir ca tu tot nu intelegi, sau nu vrei?
Tu judeci, aia faci, aruncand sageti, fara sa ai habar ce gandim noi, daca in acest caz am plans, ne-am cutremurat, daca ne-am rugat pt sufletele micutilor. De unde stii tu Bnica ce facem noi in particular? Eu dau 2 bani pe reactii fariseice, intelegi? Nu trebuie sa demonstrez nimic nimanui, nu am obligatia sa imi arat revolta pe acest forum ca sa fiu demna de laudele cuiva. Stie Dumnezeu ce e in sufletul meu, ce e in mintea mea, deci nu am de ce sa iti dau tie explicatii.
In consecinta, e ultimul meu mesaj la acest subiect, care ar fi putut fi altfel daca ai fi stiut sa vorbesti. Deci cea care trebuie sa isi revizuiasca comportamentul esti tu, si sincer ma mir de reactiile tale, aveam alta impresie inainte. Da, corect, nu te voi judeca, are cine!
Si ce legatura exista in afirmatia ta, sau mai bine zis intrebarea ta referitoare la cunoasterea suferintelor unui copil prematur cu mesajul meu care iti era adresat tie si care se referea strict la reactia ta? Faci un ghiveci din subiectul asta.
Daca te limitai la a discuta la subiect, fara a arunca venin si a bate apropouri, poate ca acest subiect ar fi avut mai mult succes in sensul ca ar fi existat si alti participanti la discutie, dar cand din mesajul nr 2 tu devii ostila, te mai intrebi de ce reactiile sunt pe masura?
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
www.arcb.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2894&Itemid=419" target="_blank">Monseniorul Vladimir Ghica
b.nica spune:
Mi-as fi dorit ca in acest subiect sa ne rugam cat mai multi pt. viata copiilor ramasi in viata pt. ca stiu puterea rugaciunii,mi-as fi dorit sa ne rugam cat mai multi pt. toti parintii afectati de aceasta cumplita nenorocire si am dat aici la SC de reactii nervoase,total nepotrivite.
Nu am judecat pe nimeni,subiectul indicat de Ana era dedicat acelor ingerasi care s-au dus si categoric face cinste acelor useri care au postat.
Dumnezeu si Maica Domnului sa-i ajute pe micutii supravietuitori sa traiasca si sa se vindece si sa le dea putere si liniste tuturor parintilor aflati in suferinta!
Am hotarat de nenumarate ori ca nu o sa mai urmaresc subiectele de aici,de la SC.
Crinuta cred ca m-a convins de aceasta data sa ma tin de cuvant!
Rog moderatorii sa inchida acest subiect.
kariguld spune:
subscriu la ce spune Crinuta, ca poate nu ajung sa scriu si se inchide subiectul
ca de obicei b.nica, sa mor daca te inteleg tulburi apele, fara sa intrebi si sa ai habar de ce este in sufletele noastre.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
M-am nascut pentru succes!
b.nica spune:
De ce nu ati inteles?
Am 2 copii prematuri carora nu li s-au dat prea multe sanse de supravietuire si impactul este teribil!Mergeam pe strada si nu puteam sa-mi opresc lacrimile,se uita lumea la mine ca la o nebuna,numai parinte sa nu fii in aceste conditii!
Fara CREDINTA SI RUGACIUNI,acesti copii ai mei,nu mai existau acum!
Incerc sa ajut familiile suferinde pe care le inteleg mai mult ca nimeni altcineva!
Cine nu ma intelege pe mine si pe parintii suferinzi,are sufletul impietrit!
Kariguld, voi stiti ce este in sufletul unui user care va apare ca abereaza si el este in plin cosmar?
In acest subforum se presupune ca isi gasesc linistea sufleteasca useri indiferent de credinta lor,dar nu pot sa-mi permit sa ma adresez altor religii,ma adresez acelora care prin credinta lor crestina trebuie sa arate toleranta si iubire,nu...nervi si balacareli!
crinuta spune:
Am zis ca nu mai scriu, dar nu ma pot abtine, deh sunt slaba.
Bnica, tu amesteci merele cu perele, asta ca ma sa exprim plastic.
Nu ar fi fost nicio problema daca te limitai la primul mesaj si nu aruncai rautatile gratuite in cel de-al doilea. Chiar nu intelegi care e problema noastra? Tu vii si ne iei la rost pt ca nu ne manifestam unde vrei tu, cum vrei tu, cand vrei tu. Nici nu ai avut rabdare sa ti se raspunda la primul mesaj ca ai si aruncat mesajul nr 2, si tot tu, in continuare vorbesti despre inimi impietrite.
Degeaba vorbim aici, ne racim gurile de pomana, noi spunem una, tu intelegi alta.
Repet, singurul Judecator este Dumnezeu, deci lasa-L pe EL sa ne judece. TU habar nu ai ce simte/crede un om, in schimb judeci.
Nu asa se dialogheaza, de fapt nu stiai cum sa te mai iei de noi, ca n-ar fi prima data. Crezi ca vorbaria asta ii aduce pe acei prematuri inapoi?> Ce crezi tu ca e mai eficient, vorbarie pe zeci de pagini sau rugaciuni pt sufletele lor si de asemenea rugaciuni pt cei ramasi in viata pt a supravietui? .... intrebare retorica...
Crinuta si minunea ei
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
www.arcb.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2894&Itemid=419" target="_blank">Monseniorul Vladimir Ghica
crinuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica De ce nu ati inteles? Am 2 copii prematuri carora nu li s-au dat prea multe sanse de supravietuire si impactul este teribil!Mergeam pe strada si nu puteam sa-mi opresc lacrimile,se uita lumea la mine ca la o nebuna,numai parinte sa nu fii in aceste conditii! Fara CREDINTA SI RUGACIUNI,acesti copii ai mei,nu mai existau acum! Incerc sa ajut familiile suferinde pe care le inteleg mai mult ca nimeni altcineva! Cine nu ma intelege pe mine si pe parintii suferinzi,are sufletul impietrit! Kariguld, voi stiti ce este in sufletul unui user care va apare ca abereaza si el este in plin cosmar? In acest subforum se presupune ca isi gasesc linistea sufleteasca useri indiferent de credinta lor,dar nu pot sa-mi permit sa ma adresez altor religii,ma adresez acelora care prin credinta lor crestina trebuie sa arate toleranta si iubire,nu...nervi si balacareli! |
1) asa percepi tu acest subforum? Crezi tu ca discutiile aduc linistea? Te inseli amarnic. Linistea adevarata ti-o da doar rugaciunea si relatia cu Dumnezeu, daca exista. Aici discutam, confruntam idei, ne ajutam cu sfaturi, in masura in care sunt cerute.
2)de ce nu iti poti permite sa te adresezi userilor care apartin altor religii decat celei crestine? Nu sunt si eu oameni? Nu vor si ei liniste, iubire? Nu au si ei sentimente ca tine? Chiar n-am inteles afirmatia asta.....
Crinuta si minunea ei
b.nica spune:
Ca bine ai zis Crinuta,da,Dumnezeu le vede pe toate si le judeca dupa sufletul fiecaruia!
Am spus ca am fost in postura de a cunoaste ceeace insemna un PREMATUR.Tu ai fost?
Daca nu (ferice tie!) atunci,cu ce drept ma judeci?
crinuta spune:
Slava Domnului nu am fost. Si ce demonstreaza asta?
Iti reamintesc ca tu esti cea care ne judeci, ne cataloghezi drept lipsite de inimi, sau avand inimile impietrite.
Tu inca nu intelegi ca aici nu discutam despre prematuri ci despre modul tau de a ni te adresa? Ce tot o dai cu experienta noastra? Trebuie sa ni se intample noua ca sa ne fie mila de ei, sau ce insinuezi? Vad ca continui in maniera care te caracterizeaza, asa ca see you, eu nu mai calc aici.
Crinuta si minunea ei
b.nica spune:
Nu ma adresez userilor altor religii din respect pt. ei!
Eu nu doresc sa convertesc!
Le respect credinta si din cunostintele mele sunt convinsa ca,in esenta,au acelasi Dumnezeu care le arata Calea prin Profetii lor.
Cu cat o religie este mai toleranta cu atat o respect mai mult!
b.nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crinuta Slava Domnului nu am fost. Si ce demonstreaza asta? Iti reamintesc ca tu esti cea care ne judeci, ne cataloghezi drept lipsite de inimi, sau avand inimile impietrite. Tu inca nu intelegi ca aici nu discutam despre prematuri ci despre modul tau de a ni te adresa? Ce tot o dai cu experienta noastra? Trebuie sa ni se intample noua ca sa ne fie mila de ei, sau ce insinuezi? Vad ca continui in maniera care te caracterizeaza, asa ca see you, eu nu mai calc aici. |
Nu mai calci pe SC sau pe subiectul meu?
Dar pt. ca esti asa de suparata cred ca ar trebui sa ne spui noua,"ratacitilor",cine ar trebui sa poposeasca aici pe ...Sufletul Credintei?