Cum va simtiti cand nu aveti acces la internet?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Cand sunt in concediu sau plecata undeva constat ce bine e fara net . Dar daca am nevoie de vreo informatie si nu am acces, e frustrant rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Simt ca imi lipseste ceva important, e musai sa intru macar o data pe zi.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Eu fara net pe timpul zilei ma simt plictisita. Seara e ok, nu-l folosesc ca citesc. Daca insa n-am nimic bun de citit ma uit la un film si fara net tre' sa mai uit la ce am deja pe calculator, nu ma pot uita la ceva nou. In drum spre servici sau spre casa mai intru pe net de pe telefon ca sa-mi treaca plictiseala. E drumul destul de lung si mai folosesc si mijloacele de transport in comun, nu mereu masina.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

nervoasa.. apoi din ce in ce mai nervoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

Cand imi aduc aminte ca ani de zile am functionat fara net aproape ca nu-mi vine sa cred. Si nu sunt genul care sa stea toata ziua la calculator. Dar cum orice informatie o gasesti pe net nu ai cum sa te lipsesti de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

binisor

Gabriela
24 +

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

am ajuns sa iubesc cu-adevarat delegatiile in care pot pleca fara laptop - implicit fara net. cat despre concedii, nici nu-mi pun problema sa car laptopul cu mine sau sa folosesc netul de la hotel (ok, recunosc, l-am folosit o singura data - eram taare indragostita si-am intrat de doo ori in 10 zile pe mess ). in rest, acasa se intampla extrem de rar sa cada reteaua, iar cand se intampla am modem. mai nasol a fost vineri seara cand am ajuns acasa si era pana de curent, care-a tinut pana dimineata. am descarcat doar bateria laptopului de serviciu inainte de-a adormi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Foarte bine!

OK! Traiasca UK!

Ironie gratuita de doi bani. Am conexiune de internet si la calculator si pe telefon si totusi mi se intampla zile intregi sa nu intru DELOC ,mai ales cand am o carte buna de citit,merg undeva cu familia sau pur si simplu n-am chef de calculator. La socrii pot intra oricand si,la fel, cat suntem acolo prefer sa fac altceva. Ce e asa greu de inteles? Nu are nici o legatura cu U.K. sau Romania pentru ca exact la fel faceam si cand eram inca in Ro.

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Hai mai LauraNicolae,nu a fost ironie,a fost tentatia de a face o rima,numai atat,parol!
Chiar te invidiez si cred ca nu numai eu,esti un exemplu de persoana antrenata intr-o viata activa care nu-si pierde timpul in...virtual,.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Hai mai LauraNicolae,nu a fost ironie,a fost tentatia de a face o rima,numai atat,parol!
Chiar te invidiez si cred ca nu numai eu,esti un exemplu de persoana antrenata intr-o viata activa care nu-si pierde timpul in...virtual,.

Ok.Atunci imi bag ghiarele inapoi in teaca! Am crezut ca si tu esti una din persoanele care au impresia ca daca m-am mutat in U.K. imi pute totul sub nas,nu pasesc decat daca am covorul rosu sub picioare si-mi duc gunoiul cu Jaguarul! Mea culpa.

Eu nu neg importanta net-ului. Ma tine in legatura cu voi, imi citesc ziarele online, caut tot ce imi trebuie legat de scoala mea sau a fie-mii, tin legatura cu neamuri si rude dar...nu mor fara el.
Acum chiar binecuvantez netul pentru ca de o luna de zile caut cartile Marthei Long si nu le-am gasit sa le cumpar decat online. Faza e ca trebuie sa-mi astept sotul sa mi le plateasca pentru ca inca nu am debit card ci doar basic si nu mi le pot plati singura.
Stii cand ma enervez? Atunci cand sunt logata deja si-mi pica conexiunea din motive stupide dar altfel, daca nu am chef de net, am si cate trei-patru zile in care nu deschid compu.

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput