Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

buna dimineata

cred ca ne loveste telepatia uneori....de azi dimineata ma gandesc la un ness spumos si o tigara....
n-am mai fumat de 6 luni

aaa, azi noapte am visat ca Adipapazi a nascut gemeni, ii avea in carucior, dar cei din burtica erau tot acolo, la locul lor

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Miruna, unde ai citit ?

Corina, multa sanatate prietenei tale. In Viena au banca "publica" de celule stem totusi, e o diferenta mare fata de sistemul de la noi.

Andreea, daca Filantropia care arata ca un spital privat nu putem sa o luam in calcul ce sa mai zicem de celalte ?

Mami de (28.10.2008) si bb2 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onniex spune:

andreeacc,

Sper sa ma treaca si pe mine cineva pe prima pagina..... este o treia solicitare

Fetelor,

In ultima vreme s-a tot vorbit despre conditiile de la nastere din spitale, despre nascuti prematur, etc. (sa nu mai vorbim de agresivitatea limbajului folosit, care este de ajuns sa iti dea cosmaruri noaptea ca om normal, dar noua, care suntem gravidute acum).

Parerea mea este sa incercam sa fim un pic obiective si sa iesim de sub influenta emotiilor. Bunica mea a nascut in casa, cu moasa. Mama mea m-a nascut cu moasa (nu a mai apucat sa vina doctorul, ca eu "iesisem" deja). Desigur ca aveti si voi exemple in familie, de la femeile mai in varsta. Rata mortalitatii infantile era destul de ridicata (din pacate, in Romania, a ramas ridicata in comparatie ce celelalte tari UE). Cred ca, in comparatie cu ceea ce era in trecut, conditiile de la nastere s-au imbunatatit. Desigur, in comparatie cu spitalele din tarile vestice, mai sunt multe de facut.

Haideti sa nu ne mai gandim la toate relele din lume (ceea ce se prezinta la televizor este si exagerat pentru cresterea si emotionarea audientei). Evident, cazul de la Giulesti este foarte regretabil. Dar nu ne face bine sa ne gandim la totul va merge rau, mai ales ca suntem cu cateva luni pana la "marea intalnire" cu micutii nostri.

Va pup pe toate, fete curajoase!
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Sunt fascinata. Va amintit incidentul Sanador? In aceiasi zi am facut plangere atat la ei cat si la OPC. In 24 de ore m-au contactat si mi-au oferit mai multe variante de programari bune.

Azi m-au sunat de la OPC sa imi spuna ca s-au deplasat la ei si ca au aflat ca am rezolvat amiabil, pentru moment. Mi-au spus si ca au verificat programarile si locuri libere sunt inca de pe 19 octombrie, nicium in decembrie.

Deci, se poate si pentru a doua oara sunt minunata ca OPC-ul chiar functioneaza.

Andreea, socant ceea ce povestesti despre Filantropia. Nu a trecut mult timp, 2-3 ani mi se pare foarte putin. Se pare ca multe maternitati sunt ok eventual pentru nastere dar stau prost la capitolul neonatologie, exact ce imi era teama. Copilasul de la CF2 a ajuns la Budimex, am inteles ca sunt cei mai buni pe urgente nonatologice, dar de multe ori prematurii nu pot fi transferati.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Dar eu credeam ca traiesc in sec 21!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onniex spune:

mirunam,

Bravo! Si mie imi place spiritul civic.

Va pup pe toate, fete curajoase!
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

[b[joann[/b], de ce tre sa te taie vertical? asa e procedura la gemeni? sau pt ca atat timp cat dureaza recoltarea primului bb sa nu piarda bb2 sange?
daca e asa, atunci poti face altfel: exista o firma care are in kit un vas special in care pastrezi placenta (pt gemeni 2 vase) ca sa te ocupi de ea si de recoltat dupa ce ai terminat de cusut mama, de scos bblushii. nu cred ca in cazul asta mai e cazul de taiere pe verticala.

Adi +24 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Cine vine maine la intalnire?

Andreea, mami de baiat si 29+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Buna dimi!
Felicitari celor care schimba azi semnatura! Multi pupici si sanatate maxima!
Eliza, ai PM.
Va pup pe toate, nu pot sa stau!

Ana
29s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

JoAnn, lasand la o parte faptul ca taietura verticala este mult mai inestetica, trebuie sa stii ca daca te hotarasti sa mai faci un bb3 candva in viitor, riscurile sunt mai mari macar in ceea ce priveste posibilitatea ruperii uterului inainte de finalul sarcinii. Oricum ciudata chestie... nu m-as fi gandit niciodata la asa ceva. Esti absolut sigura de ce zice el? Incearca sa il verifici cu ce se intampla si prin strainatate...

Mami de (28.10.2008) si bb2 28+

Mergi la inceput