Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

va multumesc tuturor ptr griji si imi pare rau ca v-am facut sa va ingrijorati!!!
deci este vreo intalnire zilele astea?? chiar nu vreau sa o ratez...

Mami Andreea 27sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

alexa, spunea cineva pe aici, dar am uitat cine, ca a citit ca s-a demonstrat stiintific ca apa in exces distruge prostaglandinele parca, ceea ce ar fi nasol sub aspectul pregatirii colului pentru nasterea naturala. deci nimic prea mult nu e bun. nu stiu... 4 litri ar putea sa fie cam exagerat totusi mai ales in conditiile in care persoana care ii consuma nu face cine stie ce efort fizic sa mai si transpire din ei. acu vezi si tu ca fiecare doctor e cu opinia lui...

Mami de (28.10.2008) si bb2 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

fac capitol nou..nu mai scrieti..5 minutr plzzzz

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

somn usor tuturor! sa va odihniti bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Da. Cert e ca la diferenta de 2 saptamani facute ecografiile , la penultima mi-a iesit lichidul amiotic in cantitate redusa, iar la ultima era in cantitate perfect normala. De la ce ar fi putut sa scada inainte?

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

alexa, spunea cineva pe aici, dar am uitat cine, ca a citit ca s-a demonstrat stiintific ca apa in exces distruge prostaglandinele parca, ceea ce ar fi nasol sub aspectul pregatirii colului pentru nasterea naturala. deci nimic prea mult nu e bun. nu stiu... 4 litri ar putea sa fie cam exagerat totusi mai ales in conditiile in care persoana care ii consuma nu face cine stie ce efort fizic sa mai si transpire din ei. acu vezi si tu ca fiecare doctor e cu opinia lui...

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

CAPITOL NOU

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 28+ cu

Mergi la inceput