Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe ( 61)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Va pupic dragele mele!

Mie mi-a cam trecut cm-ul si ma gandesc sapt viitoare sa sun ca sa-mi fac programare la dr.
De Panseluta stiti ceva?!
Misspii, ma gandesc la tine si iti tin pumnii! Doamne ajuta!

Fetelor va deranjeaza daca deschid eu urmatorul capitol?
Va intreb pentru ca deja am depasit nr de pagini permise per capitol.
Daca e ok cu voi, dati-mi de stire!

Poooooooooop! Ma bag la somnic!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Elly - mersi frumos,duminica aduc gemeniiiiiiiiiiii acasa.am ceva emotii si tare vreau sa se intample.nu vreau sa ma gandesc in alt fel si vreau 2 .nu am simtit niciodata asa ceva,am o stare de fericire si sunt cam aereiana.
Va pup pe toate si Elly daca faci cap nou trebuie doar sa zice multumesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

E clar misspii - vei avea succes garantat! stii cum e cu intuitia feminina: de multe ori simti inainte sa se intample ceva bun hai Doamne ajuta sa ne dai vesti suuuupeeeerrrrr bunex2 da?!
Elly e ok sa ncepem cap nou multumim!

Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

dragele mele va multumesc din toata inima pentru incurajarile voastre.sunt sigura ca stiti cat de important este sa-ti dea cineva forta si curaj cand tu esti cu moralul jos....pt ca eu acum cam asa sunt.dar cand vad cat de saritoare sunteti imi dati putere sa ma ridic...va multumesc!!!
azi nu am facut test pt ca nu am avut puterea sa fac dar astept sa vad ce se intampla pt ca normal azi este ziua 14 de la inseminare si ziua 27 a cm deci sunt pe muchie...ori vine....ori nu...
va pup pe toate si va doresc din inima ca visul sa vi se implineasca cat mai curand cu putinta.
dana

Mergi la inceput

misspii sa bstii ca am o prietena care a facut fiv si acum are 2 baietei tare scumpici si frumosi.
asa ca totul este posibil.....
te pup si muuuuuuuuuulta bafta duminica cand o sa faci "cunostinta" cu puiutii tai!!!

Mergi la inceput

Va multumesc din suflet ,abia astept sa treaca nu numai ziua de maine ci si zilele pana la beta dar am un sentiment ca o sa fie bine.
vorbim maine sper ca la pensiune o sa am net.am gasit o pensiune chiar langa clinica dar nu am facut rezervare sper sa fie camere (am uitat sa sun).
Lalely - cum mai esti , a trecut raceala.
Dana84 - asa sa fie ,2 prima tura si dupa mai vedem...
Didy,elly si pe toate fetele

Mergi la inceput

roxy - sigur x2 ca sunt de 8 celule si sunt baietei.

Mergi la inceput

misspii sa iti ajute Dumnezeu sa fie cum iti doresti tu si sa ai parte de copii frumosi si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Iubitele mele e gata casutza noua!

Va astept sa continuam discutiile aici :Capitolul 62

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput