"Abdomen extra-plat (40)"
Raspunsuri - Pagina 20
hannen spune:
Salutare dragutelor.
Dar ce spor la scris ati avut astazi.
Nikole,daca ajung in tokyo cred ca magazinele si parcurile numai simbata si duminica pt. ca o sa lucrez full time.
Sabina,da mai acum ma pling de caldura dar cind ma gindesc ca vine iarna...brrr.Cred ca din cauza postului ma strimb asa cind vad cum arde soarele.
Deus,in okinawa se maninca porc la greu.au si o vorba ca ei in afara de vocea porcului maninca tot.Daca ar putea ,ar minca si guitzatul Asadar eu nu pot zice ca in Okinawa se maninca sanatos.Atita porcarie zi de zi..gatit in orice fel.Japonezii au dat`o in bara exact dupa ce au adoptat stilul de alimentatie al Vestului.Si printre primele pe lista putem bune carnea de porc care e cea mai ieftina asa incit toata lumea cumpara,mai de voie,mai de nevoie.
Apoi vin fast food-urile..etc,etc..
Whatever happens don`t let go of my hand!
hannen spune:
Si noi,si noi facem 10 ani dar in noiembrie.
claucia spune:
Helou dragele mele,
Ce mai faceti? Sarumana de comentarii pe Picasa, sunteti niste dulci.
Allure/Nicole, tare esti frumoasa fata draga, si sexoasa asa, este un stil, adica sexy, pe tine chiar ca nu te vad cu platforme in picioare si gen luptatoare asa, tu esti fff feminina. Imi plac si rochitele, definitely cu cordonul japonez la ultima.
Elena, de tine imi place mult, ai asa o fatuca de pustoaica, bine, nici nu esti prea in varsta :-) dar ca tot vorbeam de stiluri, al tau este de baby face - cica tendinta este sa se acorde incredere unei persoane cu fata de copil in viata - prin sinceritate. Acuma, pierde un pic la credibilitatea experientei.
Hai ca o iau pe aratura, nu mi-e clar nici mie ce vreau sa zic. Doar ca sunteti niste frumoase. Ah, ba da: imi place si mie mult de Michael din Prison Break, nici nu aveam cum sa uit cum il cheama de cate ori am vazut genericul la fiecare episod. Si e hoooootttt.
Lumi, tu esti etalonul meu de frumusete musculoasa asa ca nu te ascunde dupa deget si pune frumusete de poze inapoi. Eu iti admiram si pomii, si casa, si pantalonii scurti din vacanta, m-ai lasat fara obiect de admirat. Bine, ai facut colaje frumoase cu tine, esti super, super, imi pare rau ca am zis de sprancene, nici mie nu imi plac groase, adica lungi (firul) dar conturate frummos si cu firul scurt, nu stiu daca se intelege. pup mult fata frumoasa
Deus a vazut pozele de la sala, frumoasa prestatie ati avut. SUnt curioasa, cum iti sta cu parul prins? Cred ca foarte frumos si feminin. Imi place si parul cret, normal, , mai lung nu il lasi? eu nu am putut niciodata sa am lungimea asta pt ca imi sta cam ca un soare asa si am capul prea mare fata de corp si nu imi place, e aceea la mine ori lung ori...lung. NU prea am ce face cu el, e cam plictisitor, il mai tund, dar per total sunt multumita. In concluzie: imi place de tine. Esti o frumoasa cu un corp super super!
Marina, sa stii ca si tu am resimit o mare foame pe cand luam Fat burner, e tot cu creatina, acuma poate sa nu fie asta, pentru ca pe atunci bagam si chestii mai ne-sanatoase si se stie ca glucidele atrag glucide. Eu sunt convinsa. Daca trec cateva zile fara orez/paine/paste/cartofi nici ca mai simt nevoia. Bine, de dulciuri nu mai vorbesc. Eu nu mai am abonament la sala...imi pare asa de rau, a expirat si altul nu imi fac in septembrie, e o luna f aglomerata....poate totusi totusi...si vreau sa vin la maratonul din oct. Alerg si eu pe banda dar subtire de tot, adica fac cam 14 km intr-o ora, of.
Luna asta am aniversarea de un an a Andreiutei mele, turta si toate cele pe 4, pe 11 cununia civila a viitorilor fini, pe 18 nasa si nas la cununia viitorilor fini, asta inseamna pe langa toate cele, sa organizez cu cine las copiii, ziua si noaptea. Pe 13 incepem gradinita la stat cu Alessiuta mea, of, am multe de facut in septembrie. In oct poate imi fac din nou abonament la sala si de la 1 nov la revedere sala for good! Incep serviciul si nu mai am cum logistic deloc deloc. Of of, mai, mai...
In alta orine de idei si tot off topic, mi-am luat o rochie de nasa . Am luat-o de l asignor Seroussi (no. 36), a fost ta-ta-tataaaaaam 2268 RON initial, redusa si iar redusa la 465 RON, si am luat-o pe ultima la 350 RON! Adica super super, imi sta superb, ii fac o poza si o pun aici ca nu pot sa va conving. Dar nu o pozez pe mine ca mi-e lene sa ma imbrac. Ma pozez eu si cand ma duc sa nasesc dar mai e pana acolo
Raport mancare: dimineata: lapte degresat cu seminte de in
Pranz: 2 crackeri wasa cu humus, piept de pui la rotisor, o rosie, o bucatica mica de branza si 5 hamsii
Seara: nu stiu.
Saptamana asta subtirel cu sportul, am facut doar pump miercuri de m-am stors de apa, am cantat in tandem cu antrenorul, noi doi ce mai eram veseli: dance with me....make me sweat , la fix.
Gata, va pup si ma duc sa pozez rochia. Sa im ispuneti daca va place.
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009
claucia spune:
Am uitat sa o intreb pe Xio, faceti 10 ani de la ce? De cand erati, adica tu, micuta micuta? Pai cu cei 20 de ani ai tai minus 10 da cu ilegalitati Te pup, esti o frumoasa si o elastica La mai multi ani inainte.
Si vreau sa o pup si pe Hannen, asa de control ca imi place de ea si cum povesteste.
Noi ne-am intalnit mai ciudatel, adica eu cu jumatatea, dar vezi, daca e sa fie...este. Ne-am intalnit pe strada, in fata unui club acum multi multi ani. Nu am ramas atunci impreuna, eu m-am combinat ulterior cu cineva, el cu altcineva. Si asa au trecut 2 ani. Mai vorbeam la telefon, ramasesem amici kind of, desi nu ne vedeam. Eu am incercat sa ii prezint toate prietenele mele frumoase si single, vroiam sa il combin, baiat bun, frumos etc . El nu si nu.
Ne-am reintalnit dupa 2 ani pe soseaa accidental, el cu un jeep, eu cu masinuta mea noua, si eu incepatoare ii injuram pe toti ca mi se parea ca vin sa ma impinga jos de pe sosea :-), nimeni nu mai era cu nimeni, am iesit la o cafea, la un munte, la o plimbare si asta a fost. Au trecut opt ani de atunci.
Ulterior am aflat ca imi ceruse nr de tel in acea seara, prima seara din fata clubului prietenei mele si nu i-a fost dat. Asta a fost.
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009
claucia spune:
Gata, am pus rochita, desi vad ca eu pasez, eu centrez, eu dau cu capul pe aici...daca doarme piti mica...
ma duc sa calc, nu mai stau, gata.
pup
XIO spune:
Eu am 25 jumate deci atunci aveam 15 jumate
Ma uit la rochie si las acolo comment :D
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
emaaimee spune:
Xio, mah, ce ilegalitati. ntz
vazut poze si comentat.
avem sau nu username comun de deschis capitolul?
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
iulix spune:
Hello. M-am trezit, dar nu am dormit prea bine. Acum imi astept prietenul ca sa vina sa ma duca la sala, ca aici e criminal de cald.
Claucia ce rochita draguta ti-ai luat. Imi place culoarea. Cat de scumpa a fost si la ce pret super ai luat-o!!
Xio multi ani inainte!
[b]"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti". – Marin Preda
chiquitita spune:
Capitol nou:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155608
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)
hannen spune:
Claucia,da sa te si eu(mozol discret cum zicea Olguta-ce dor mi-e de ea).
Si vreau sa ma laud azi tare de tot,am 58 de kg!!!!!!!
Pfua,ce realizare!N-am mai avut 58 de gk de vreo 3 ani cred.Acum 2 ani sigur aveam 59,poate de 2 ani...nu stiu sigur!
Vedeti ce constiincioasa sunt?Daca am reusit sa maninc pt. 3 saptamani aproape numai de 2 ori in zi si atunci doar inainte somn...sunt tare,ce mai!Adica am inceput postul cu 60 kg.
Daca vreti deschid eu capitol nou.