o intrebare: pe voi va cunoaste medicul vostru?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

eu consider k trebuie sa avem in primul rand in vedere priceperea medicului,sarcina ta este la inceput posibil,cu trecerea timpului situatia sa se schimbe,mai ales daca ai avea o discutie cu acesta in vederea urmaririi sarcinii tale.eu nu cred k as avea curajul tau,sa schimb medicul dupa un timp atat de lung,avand in vedere k stiu k este medic bun si am capatat incredere in el.

MULTA BAFTA!!

26saptamanutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zanabuna spune:

eu cand ma duc la DR.mea ma prezint , spun cate saptamani am , si cu ce analize am venit (adica cu ce treaba pe la ea).Este normal sa nu te tina minte, parerea mea.Tin minte ca mama era internata in spital , si am spus ca sunt fiica d-nei X (adica mama)si ca vreau sa vb de starea ei, la care dr. foarte sincera mi-a spus ca are zeci de pacienti si ca nu-i tine minte pe toti si toate probeleme lor, ca la ea vb dosarul de analize, asa ca........Eu una nu am pretentii sa ma tine minte ci sa-mi urmareasca starea de sanatate cum trebuie si sa fie amabila.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Titlul subiectului tau mi-a amintit de o intamplare amuzanta din trecut:

Incercam sa avem un copil. Aveam ca doctor unul din cei mai buni si renumiti de la Giulesti, de la reproducere umana asistata. Evident ca avea paciente grupa mare dar si eu imi doream sa fiu bagata in seama, sa schiteze macar un zambet ca semn de recunoastere. Ne vedeam in fiecare luna la monitorizari, chiar inseminare artificiala si ulterior FIV. De fiecare data era la fel de impasibil, ma lasa sa ma urc pe "capra" apoi il auzeam: "Dumneavoastra pentru....?" Muream, ma enervam dar ii raspundeam frumos tot istoricul. Asta nu ma facea, evident, sa nu il bodogan in gand si uneori alaturi de colegele de suferinta....pana cand una dintre ele imi spune, imediat dupa ce-i relatam intrebarea: Dumneavoastra pentru...?....zi-i si tu: "Pentru un s...x oral, domnule doctor"
Dupa faza asta, la urmatoarele intalniri cu doctorul meu, asa ma bufnea rasul in gand imaginandu-mi figura lui in caz ca i-as fi dat replica de mai sus.
Intre timp am avut 2 reusite de FIV cu el. Acum 3 ani am nascut un baietel datorita lui, in cateva zile voi naste tot un baietel. Ca nu ma cunostea atunci, ca acum habar n-are cine mai sunt....mai conteaza? El si-a facut treaba iar eu sunt fericita.

Andreea, cu (AMR 8 zile) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Dr mea nu m-a tinut minte dacat cam pe la 16 saptamani. Si mi se pare in ordine, deoarece are foarte multe paciente, si sunt multi care vin doar pt o opinie, si nu revin mult timp.
De altfel si eu lucrez cu publicul, si trebuie sa vad o fata de cel putin 6-7 ori sa o retin din sutele vazute zilnic. De ce m-as astepta ca altii sa ma recunoasca deja la a doua-treia intalnire.

Tutz 34+ cu Julia la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

fetelor eu sunt deacord cu voi ca cea ce conteaza este profesionalismul doctorului dar nu e vrb ca ne stim de cateva luni ci sunt 8 ani de zile. 8 ani in care parca nu era chiar asa de uituc. Pe mine ma deranjeaza ideea ca si in luna a 3 e in stare sa ma intrebe daca tin sarcina. mi se pare frustrant ca nu ma recunoaste nici pe holul spitalului dupa ce il sun si ii zic ca il astept jos. e ciudat si cred ca e important confortul meu in timpul sarcinii si sa ma simt oarecum importanta
am schimbat doctorul dupa toata faza si acum ma duc la dr dragu de la sp judetean ilfov. e o doctora draguta, atenta...si fac pariu ca dupa cateva intalniri o sa ma cunoasca. chiar o pacienta de a dansei, cu care am stat de vrb pe hol cand o asteptam, mi-a zis ca nici pe ea nu a recunoscut-o doctora primele dati dar acum ii stie numele mic, si stie exact ce au facut ultima data cand s-au vazut...etc. doamna respectiva era in luna a 5 de sarcina si o cunoscuse pe dna doctor cand a ramas gravida.

Mamica mandra a lui Dani si 6+

Mergi la inceput