Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 17
nafi spune:
Neata' fetelor!
Ma bucur ca s-a revenit la o atmosfera calma si-mi pare rau daca cumva am contribuit la mica furtuna. Cearta cu siguranta nu a fost ci cateva idei diverse care s-au ciocnit un piculetz. dar asta ne ajuta sa ne cunoastem chiar mai bine . suntem de atata vreme impreuna ca deja suntem precum o familie si am invatat sa ne acceptam asa cum suntem iar asta nu ne afecteaza sentimentele de bine pe care le nutrim unele fata de celelalte
Acum fug la Ricky caci e marait!
O zi buna tuturor!
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)
greenfrog spune:
anca am incercat sa ii dau completare. nu este diferenta, are acelasi ritm de cerut de mancare.
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)
CoriMami spune:
Neata si de la noi!
Maine plecam in vacanta, iar
Ne-am cam facut de cap vara asta, sa traiasca concediul de puericultura a lui tati pe care l-am pastrat pt distractie!
Deci facem bagajele acum si maine la prima ora plecam spre Piatra Craiului.
Va pupam, sa fiti cuminti si voi si iepurasii, si sa ne regasim cu vesti bune!
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
dayanara spune:
niki felicitari pt dintisor!
chiloti imi pun ca mi.e frica sa nu.mi ridice ivan rochia :))
anca merci pt opinia referitor la omega3
o fi nasol pt cuplu sa se inteleaga la casa, eu de aia l.am lasat pe leo singur sa faca ce.i trece prin cap, nici nu am vazut cum a facut casuta, ochii nu vad inima nu simte :)))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
greenfrog spune:
Cori vacanta placuta! Sa aveti vreme buna!
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)
ami_84 spune:
Buna fetelor.
Zau nu stiu ce e cu mine.. ieri am uitat apa la baie deschisa, azi cand ne-am intors de la plimbare, am uitat poarta deschisa .. eu m-am apucat sa fac cate ceva prin casa, apoi o mica cafea si ma pun sa vad ce ati mai scris, si brusc mi-am amintit ca am lasat poarta deschisa in larg, cum am bagat carutul. Cand merg sa o inchid, fetelor era chiar azi un tigan pe aici nu stiu ce cauta... casa mea e pe un fundac (si a vecinului) in stg curtea unui liceu si in dreapta o biserica, si deobicei e pustiuuu. Fix azi s-a gasit ala sa bantuie pe aici!!
Apropo de vecin... L-am visat azi noapte ca statea pe terasa cu gagicasa, amandoi imbracati in halate de baie, admirau luna si beiau sampanie din niste cupe ff elegante. Si eu stateam la masa si mancam si ii priveam pe geam si ma gandeam.. ce romantic!! si al meu doarmeee!
Aseara cand ma duceam sa ma culc, m-am uitat pe geam in treacat si am vazut luna plina, si am zambit. Am zis hai ca de asta s-au incins spiritele ieri pe aici!
Gata cu aberatiile. Azi i-am cumparat Irinei cereale cu fulgi de ovaz si piersica de la Humana.. astept diseara sa vad daca ii plac.
Castelana multam de cafeaua si florile tropicale. Anca multam si tie de cafea si praji.. a fost buna!
Merg sa recuperez...
Irina Paula (8 martie 2010)
"Nimic nu-i mai scump pe pamānt,
Ca chipul mamei cel bland,
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ami_84 Apropo de vecin... L-am visat azi noapte ca statea pe terasa cu gagicasa, amandoi imbracati in halate de baie, admirau luna si beiau sampanie din niste cupe ff elegante. Si eu stateam la masa si mancam si ii priveam pe geam si ma gandeam.. ce romantic!! si al meu doarmeee! Irina Paula (8 martie 2010) "Nimic nu-i mai scump pe pamānt, Ca chipul mamei cel bland, Nimic nu-i mai frumos, Ca ochii mamei duiosi. Si glasul ei fermecator, Ca un cantec in zbor, O raza de soare, o stea, Asa-i scumpa mama mea!" |
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Ina_3040 spune:
LA MULTI ANI iepurasi dragi Joy, Petru, Victor si Daniel!!!
Greenfrog asa face si al meu, de cand i-am scos masa de noapte (de vreo 2 saptamani) se trezeste noaptea din ora in ora sau maxim la 2 ore. incepe sa ma ajunga si pe mine oboseala. nu plange insa se foieste si maraie si daca nu ma ridic sa il intorc pe o parte si sa ii dau suzeta se apuca de smiorcaiala. cred ca o sun pe pediatra ca e greu sa ma ridic de 5 ori pe noapte la el. daca gasesti vreo explicatie/solutie te rog scrie-mi si mie. multumesc
Ami asta da vis . si la noi numai se doarme de muuuult timp poate incep si eu cu ceva vise romantice.
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#
ami_84 spune:
Ella mi-au placut bancurile tale. Vad ca inca nu a inceput sa dezbata nimeni subiectul propus de tine.. cred ca te asteapata sa incepi.
La multi ani sarbatoritilor de azi: Petru Gabriel, Victor Alexandru, Daniel si Joy!!
Diana ff frumos intamplarea de dimineata cu picii din pat. Pacat ca nu prea te-ai odihnit. Uite o floare pt supermama!!
Ramy ma bucur ca ai revenit!
Child pepene galben cred ca este ok.. cel rosu stiu ca baloneaza si nu se da sigur. Despre meniu, cred ca inca nu putem vb ca inca suntem la introdusul alimentelor. De ex azi, am inceput sa-i introduc masa de fructe. Cea de legume e gata, si azi v-a manca la pranz pireu din: cartof dulce+morcov+dovlecel+o lg de ulei de masline (totul pasat) si diseara cereale (piersica+fulgi de ovaz de la Humana).
CoriMami vacanta placuta la Piatra Craiului!
Greenfrog voi nu ati inceput diversificarea? Poate o sa fie mai bine dupa ce incepe sa pape.
Gata. Merg sa-i pregatesc Irinei papica pt la pranz, ca acusi se trezeste...
Irina Paula (8 martie 2010)
"Nimic nu-i mai scump pe pamānt,
Ca chipul mamei cel bland,
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui greenfrog anca am incercat sa ii dau completare. nu este diferenta, are acelasi ritm de cerut de mancare. mamica de Piscotel Petru Gabriel (24.02.2010) |
In cazul asta, probabil ca il deranjeaza dintzucii sau altceva si iti recomand cu caldura sa incerci sa nu ii dai laptic de cate ori plange. Sincer , de acuma ar fi bine sa se rareasca, sau sa dispara mesele de noapte, nicidecum sa se inmulteasca. Pentru binele bebelului in primul rand!
Niki,Dayanara multumim de aprecieri!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 5-a