Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Multam de sfaturi! Vroiam sa va mai intreb daca exista si posibilitatea sa mai prinzi un last minute la Duni? Sau toate rezervarile se cam fac pana-n primavara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucis

Multam de sfaturi! Vroiam sa va mai intreb daca exista si posibilitatea sa mai prinzi un last minute la Duni? Sau toate rezervarile se cam fac pana-n primavara?

Nu cred. Anul trecut au fost probleme cam in toate perioadele cu overbooking, deci.... Ar mai exista o sansa miiiiica de tot sa prinzi last minute, dar la vile, poate, in niciun caz la cele 2 hoteluri de pe plaja. Iar vilele sunt ok din ce-am putut vedea pe afara, chiar intr-o zona de te crezi la munte,superba, insa sunt vile aproape de amfiteatru, dar sunt si vile hahaaaat....departe, ca m-am saturat eu mergand, barem sa faci drumul pana la plaja cu carut si copii mici dupa tine....( eu cu zbuciumatul meu as ajunge la plaja cand ar trebui sa ma intorc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna ziua,
Dupa anul trecut Kusadasi,pt ca ne am dus in peste 600 euro,drum,cazari intermediare,cheltuieli si nu stam f bine cu banii am vrea bulgaria(sper sa fie bine) un hotel f aproape de plaja,curat,nu avem fite,cu mancare nu neaparat multa cat sa fie calitativa,cu piscina cu cateva topogane,cu programe seara pt copii....stiti spre ce sa ma indrept?Nu prea vrem sa iesim din resort,vrem odihna,nu neaparat un resort mare,anul trecut stateam pe sezlong si aveam toata zona cu topogane si piscine in fata, dint-un ocol de privire vedeam copii.
Am doi copii de 6 si 4 ani,vor vrea joaca de aceea as vrea topogane cu apa dar nu multe si periculoase.La duni sunt?
Si de la ce agentie a ti luat duni?sau de la ce agentii luati pt bulgaria mai ieftin?as vrea maxim 800 euro cu EB.
Va multumesc si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

La Duni nu (cred) ca sunt tobogane cu apa!Cel putin in 2009 nu erau...Pretul depinde de perioada in care vrei sa mergi.La Duni,in perioada de varf cred ca-i mai mult de 800 E.Am avut parte de niste tobogane super la Nessebar(Bay).Cred ca cel mai ieftin va fi la Albena(ambii copii sunt gratis)si poti gasi si acolo hoteluri cu locuri de joaca pt copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Imi puteti da impresii de la Nisipurile de aur, hotelul Melia Grand Hermitage??? As vrea sa mergem de Paste si este prima data cand mergem in Bulgaria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Vreau impresii va rog si despre hotelul Astera....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Absoluta, parca s-a scris de aceste hoteluri, dar deocamdata e devreme, e ianuarie de-abia, nu intra multa lume sa citeasca, da-i si tu pe cautare , poate afli ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna, as vrea sa va intreb cand rezervati loc la hotel prin agentie vi se da biletul pe loc sau inainte de calatorie?
Intreb pentru ca eu am facut o rezervare aici in germania pentru cineva din romania si mi s-a spus ca biletele vor fi trimise prin posta cu 2 saptamani inainte de data plecarii.Este normal asa? Nu ar trebui sa mi se dea dupa ce platesc ?Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Hotelul Astera este foarte frumos, mancarea super buna, eu nu am fost dar cunosc doua persoane care au fost si au venit foarte incantate de acolo.

Daca ai cazare la Duni , la M.B., nu ai voie la toate piscinele exterioare? Ca din pozele expuse nu-mi dau seama, daca este vreo restrictie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crengu75

Hotelul Astera este foarte frumos, mancarea super buna, eu nu am fost dar cunosc doua persoane care au fost si au venit foarte incantate de acolo.

Daca ai cazare la Duni , la M.B., nu ai voie la toate piscinele exterioare? Ca din pozele expuse nu-mi dau seama, daca este vreo restrictie.

Crengu de baietel si fetita

Nu ai acces la tot ce tine de MP (piscine interioara si exterioara, restaurant sau baruri).
In restul resortului poti intra oriunde.

Mergi la inceput