Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri (20)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Si ca fapt divers, d-na Pop ne-a spus, ca daca mai vrem la Duni la anu', s-o sunam din decembrie.

Alina,

Acelasi lucru ne-a spus si noua, ca prin decembrie vor avea preturile ptr vara 2011. Si inca ceva: am intrebat-o daca exista posibilitatea sa apara iar problemele de anul asta ( i-am spus ca stiu ca si ei au avut ceva anulari in aprilie). Mi-a spus ca se va duce in septembrie ptr contractul pe anul viitor si va pune si asta in discutie. Sa speram ca nu vor mai fii probleme .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Roxana prietenii nostrii au primit banii dar la exact 7 zile dupa ce au trimis mail-ul prin care solicitau acest lucru! Dar faptul este consumat acum...
Dar nu ne-ai spus numele agentiei.. da-mi macar un pm...

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

fetele care ati fost cu rezervari prin booking, ati platit in euro cazarea la hotel?
sambata plecam si noi in Albena, am niste emotii cu vremea asta.... si cu Albena in general... nu am asteptari prea mari, sper macar curat si decent sa fie, sa avem ce manca si daca se poate,fara prea multi conationali d-aia.. oare cer prea mult?... sa vedem ce noroc vom avea..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

N-am avut rezervare prin Booking, dar am citit in alta parte, pe alt forum, ca au putut plati la alegere: euro sau leva. Daca nu ma insel, se poate plati si cu cardul, dar nu-s sigura 100%, poate intra cineva care stie sigur.

Mergi la inceput

s-a rezolvat.. am trimis mail la hotel si au spus ca pot plati si in euro..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Noi in Ungaria, am avut rezervari facute prin booking si am facut platile prin card la receptia hotelului; a fost absolut ok!

Noi plecam in noaptea asta spre Nisipuri!
Nu imi doresc decat sa fie ok, dupa cat ne-am sucit si la cate am efortat, sper sa nu ma bombane sotul de cum ajungem acolo! E absolut tot ce imi doresc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hristina

Noi plecam in noaptea asta spre Nisipuri!
Nu imi doresc decat sa fie ok, dupa cat ne-am sucit si la cate am efortat, sper sa nu ma bombane sotul de cum ajungem acolo! E absolut tot ce imi doresc!

oh, cunosc!! si eu tot asta sper!!
drum bun si concediu placut!

Mergi la inceput

ups, plaja din zona Burgas este contaminata radioactiv cu uraniu si nu mai stiu ce..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

nu era planuit da luni plecam la nisipuri pentru 5 nopti, minusul pentru mine e ca e la nisipuri, sper macar hotelul sa nu ma dezamageasca, am ales bolero, la superoferta , am rezervat pe bookig.

Roxana nu m-am mai avantat si pentru a doua tura de duni pe anul asta, oferta la bolero era prea tentanta sa o ratez, sper sa nu imi para rau, vreau doar relaxare si vreme buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

stirile despre nisipul radioactiv dintre Burgasi si Sozopol:

http://www.romanialibera.ro/actualitate/fapt-divers/nisip-radioactiv-pe-o-plaja-din-bulgaria-198324.html

Cresterea nivelului de radiatii in zona in ultimii trei ani este atribuita unor deseuri care nu au fost ridicate in totalitate.

Guvernatorul sustine ca semnele de avertizare, amplasate in Vromos, au fost inlaturate de proprietarii locali, dar vor fi montate din nou.

La inceputul lui august, Grebenarov a emis un ordin prin care interzicea folosirea plajei situate intre orasele Burgas si Sozopol, in apropiere de orasul Cernomoret, dupa ce s-a consultat cu experti in cadrul Ministerului Sanatatii si Agentiei pentru Mediu.

http://www.ziuaconstanta.ro/stiri-calde/stiri-calde/nisip-radioactiv-pe-plaja-din-golful-vromos-pe-litoralul-bulgaresc-al-marii-negre-49718.html

Mergi la inceput