Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri (20)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

Am fost anul trecut la Riu helios bay mi-a placut .....anul asta tot la un hotel din latul Riu vreau sa merg :) . cred ca daca nu era ok ... nu ma mai gandeam anul asta la RIU [:D ]

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

Hotelul Kaliakra din Albena merita pretul? Am inteles ca e mai scump decat altele. N-am mai fost niciodata in Bulgaria si ne gandeam sa incepem cu Kaliakra.Credeti ca e o idee buna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Roxie, hotelul Riu Helios Bay a trimis stop sales agentiilor din Bulgaria( si ei mai departe partenerilor din Romania) pentru camerele standard, perioada 17.06-30.06. Deci chiar nu mai sunt camere. Eu zic ca nu e o idee rea cu Grecia. Noi am fost acum 2 ani si a fost tare frumos. Am optat pt Kassandra, un hotel de 3* cu mic dejun. Decent, curat, foarte draguti cei de la hotel. Cam obositor drumul...pt noi nu prea ca nu aveam inca bb dar pt prietenii nostri care au mers cu 3 copii...

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Si noi in 2008 si in 2009 am fost in Grecia, in toamna, la inceputul lui septembrie. In 2008 am fost in regim self catering, in 2009 cu AI, deci suntem cu extremele noi. Anul asta iar vom avea AI, si deja planuiam la anul o vacanta in Grecia la extrema cealalta, chiar un tur.
Noi la inceputul saptamanii asteia am aflat ca nu mai erau locuri la Riu (camere standard, ca superioare pt noi ar fi fost), dupa ce saptamana trecuta agenta care se ocupa de rezervarile noastre nu a dat nici un semn de viata cand a fost vorba sa ne confirme rezervarile. Noi ne-am decis pt Grecia, prietenii nostrii din grup pentru Sol Luna Bay, ca anul trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

danita,eunice,multumesc

care va sa zica am facut o alegere buna

doar ca mai e tare mult pana in august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Noa,cred ca e o idee buna,dar cam scumpa.Noi am fost la Kaliakra anul trecut,de 1 mai.A fost ok;ca si cazare este peste celelalte hoteluri de 4 stele din Albena.Pentru anul acesta pretul mi se pare cam mare,adica in varf de sezon sare de 70 de euro/pers/noapte.Asa ca am ales un alt hotel de pe malul marii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

noa, si eu am inceput tot cu kaliakra superior . nust daca a fost scump sau nu ....dar daca nu era ok nu mai incercam experienta Riu .

jasmine si eu tot ptr august ma uit .... de prin 11 sau 16 ...

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

recomandati mi,va rog,un hotel cu all inclusive in bulgaria[la albena sau nisipuri] accesibil ca pret si care sa primeasca 2 copii in camera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

MONI te poti bucura de toate facilitatil celor 2 hoteluri. Intre ele nu exista gard.Sunt sigura ca te vei distra de minune!

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

In Albena toate hotelurile accepta 2 copii(adica-s gratis),dar trebuie sa aiba pana-n 12 ani(parca).Eu am fost la Laguna Garden si mi-a placut si am inteles ca si la celelalte Lagune(Beach si Mare) conditiile sunt la fel.Am auzit ca la fel de bine e si la Gergana.Oricum,daca te orientezi spre Albena ar fi indicat sa te cazezi la un hotel mai aproape de plaja.Sunt unele la care,pe site-ul lor,scrie ca sunt 600-800m pana la plaja,dar cobori-urci de faci febra musculara!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Mie-mi place statiunea Sunny Beach sau daca preferi liniste Nessebar. Sunt mai departe de Romania, e ceva mai cald acolo si lumea parca e putin mai civilizata. Desi la Capitolul servicii Bulgarie nu este foarte departe de Romania. Hotelul Victoria din Sunny Beach e groaznic, pretinde 5 stele dar nu este nici de 4. Arhitectura initiala a fost facuta pentru un hotel de 5 stele, cu siguranta. Lenjeria ti-o schimba numai daca rogi frumos femeile care fac curatenie, mancarea e comestibila dar nicidecum de 5 stele. Este adevarat ca si pretul este de 3-4 stele la acest hotel. Mai bine totusi sa mergi la 4 stele dar sa fie 4 stele pe bune.

Mergi la inceput