Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri (20)
Raspunsuri - Pagina 16
CorinaDani spune:
da, eu ! impreuna cu alte 2 familii. de ce intrebi ?
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
baby_boy spune:
Si noi vrem sa mergem la sf de iunie-inceput de iulie. Am fost si anul trecut. Vad ca deja unele agentii intrara in Stop sales. Iar pe unele site-uri scrie
Nota: in complexul Duni, exista riscul de overbooking (supra-rezervare) si realocarea turistilor la alte hoteluri din complexul Duni sau din alte statiunile
Speram ca anul asta sa fii scapat de griji
Corina prin ce agentie ai rezervat..daca poti spune![]()
CorinaDani spune:
prin rezervare.ro.
adica am vorbit in principiu si luni facem formalitatile + plata avansului. tot cu ei am mers anul trecut la duni - marina beach si n-am avut probleme in legatura cu rezervarea.
insa noi mergem in iulie, cand e varful de sezon, implicit tariful maxim, asadar nu e atata bataie pe locuri.
sfat : evitati agentiile care lucreaza cu tour-operatorul Solvex. intrebati dinainte, sa nu aveti surprize neplacute.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
baby_boy spune:
Noi anul trecut am avut tour-operator alma tour. Si n-am avut probleme.
Da. Solvex e de evitat.
lidiadanaila spune:
Noi mergem la Duni acum de paste !!...daca s-a schimbat ceva de acum 2 ani va comunic !
alinkav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lidiadanaila Noi mergem la Duni acum de paste !!...daca s-a schimbat ceva de acum 2 ani va comunic ! lidia |
Asteptam impresii!!!

Moniland spune:
Ce ziceti de Royal Palace Helena Park in Suuny Beach? Ma tenteaza acum acest hotel si nu stiu daca ar fi potrivit pt copii mici < 2 ani.
ioana_77 spune:
Fetelor dragi,cele care ati incercat Laguna Beach& Garden din Albena, se poate sta decent in camera cu doi copii de 5 ani si 3 ani? Adik se ofera vreun pat sumplimentar sau ne inghesuim toti 4 intr-un pat dublu?
multumesc in avans
LYADA spune:
Moniland,
iti pot spune doar ca un cunoscut (in ale carui opinii am incredere) a avut un sejur la Royal Palace Helena Park in 2009 si a fost foarte multumit. A laudat serviciile si mancarea ca fiind comparabile cu cele din Turcia. Am avut discutia asta in martie anul trecut.