Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri (20)
Raspunsuri - Pagina 16
CorinaDani spune:
da, eu ! impreuna cu alte 2 familii. de ce intrebi ?
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
baby_boy spune:
Si noi vrem sa mergem la sf de iunie-inceput de iulie. Am fost si anul trecut. Vad ca deja unele agentii intrara in Stop sales. Iar pe unele site-uri scrie
Nota: in complexul Duni, exista riscul de overbooking (supra-rezervare) si realocarea turistilor la alte hoteluri din complexul Duni sau din alte statiunile
Speram ca anul asta sa fii scapat de griji
Corina prin ce agentie ai rezervat..daca poti spune
CorinaDani spune:
prin rezervare.ro.
adica am vorbit in principiu si luni facem formalitatile + plata avansului. tot cu ei am mers anul trecut la duni - marina beach si n-am avut probleme in legatura cu rezervarea.
insa noi mergem in iulie, cand e varful de sezon, implicit tariful maxim, asadar nu e atata bataie pe locuri.
sfat : evitati agentiile care lucreaza cu tour-operatorul Solvex. intrebati dinainte, sa nu aveti surprize neplacute.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
baby_boy spune:
Noi anul trecut am avut tour-operator alma tour. Si n-am avut probleme.
Da. Solvex e de evitat.
lidiadanaila spune:
Noi mergem la Duni acum de paste !!...daca s-a schimbat ceva de acum 2 ani va comunic !
alinkav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lidiadanaila Noi mergem la Duni acum de paste !!...daca s-a schimbat ceva de acum 2 ani va comunic ! lidia |
Asteptam impresii!!!
Moniland spune:
Ce ziceti de Royal Palace Helena Park in Suuny Beach? Ma tenteaza acum acest hotel si nu stiu daca ar fi potrivit pt copii mici < 2 ani.
ioana_77 spune:
Fetelor dragi,cele care ati incercat Laguna Beach& Garden din Albena, se poate sta decent in camera cu doi copii de 5 ani si 3 ani? Adik se ofera vreun pat sumplimentar sau ne inghesuim toti 4 intr-un pat dublu?
multumesc in avans
LYADA spune:
Moniland,
iti pot spune doar ca un cunoscut (in ale carui opinii am incredere) a avut un sejur la Royal Palace Helena Park in 2009 si a fost foarte multumit. A laudat serviciile si mancarea ca fiind comparabile cu cele din Turcia. Am avut discutia asta in martie anul trecut.