Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (52)
Raspunsuri - Pagina 5
monika_bt spune:
Buna, fetele!
tare rau cu lesinurile astea...sper ca eu sa scap asa cum am scapat si de vomitat si greturi (adica nu am avut). Si eu mai ametesc dar putin si daca ma ridic repede sau fac efort.
Gabi, tare seamana sotul tau cu tata, D-zeu sa-l ierte! Mi-amintesc ca o data a intrat unul in casa si ma strangeade gat, mama tipa iar tata statea linistit la TV. Bineinteles, cand am reusit si l-am dat afara pe ala, a aparut si el cu: ce s-a intamplat?...Asa sunt unii barbati.
Sotul meu e total diferit.Daca ma trezesc noaptea si ma duc la baie se trezeste de fiecare data si ma-ntreaba daca nu mi-e rau. Norocul meu!..si ca m-a pazit DD si nu am avut o sarcina grea pana acum
Dar in ultimele zile mi-am data seama ca mi-e rau de la pere. Adica ma baloneaza atat de tare ca am impresia ca am contractii. Plus ca stomacul ma doare in continuare si tare ma tem ca mi-am starnit gastrita. Plus o durere la noada, probabil de la constipatie...
Dar mergem inainte, sanatosi sa fim.Am inceput sa iau Centrum Materna. Deocamdata le suport. Voi mai vedea.
cam astea-s fetele...aveti grija de voi!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
13+ 
mirela2 spune:
vas eu si cand am avut pete maro tot intravaginal am pus utro
asa mi a spus medicul, vaginal tre sa actioneze utrogestanul
pupi si ai grija
+18 
si mami de Vlad (12.12.1999) 
danina spune:
Louzy eu am nascut la Elias in 2004 , cred ca s-au mai schimbat multe de atunci, clinica arata f bine, am revazut-o la un control anul trecut dupa ce am pierdut sarcina. Acum cred ca tot acolo o sa nasc.
Dana
21 sapt. cu bb
si
Paula-Diana(20.10.2004)
Shines spune:
Ralukara..daca ne citesti, iti urez cu intarziere LA MULTI ANI!!! pentru ieri
ieri nu am fost pe faza deloc
sa fi sanatoasa si fericita
te asteptam cu vesti ca nu mai stim nimic de tine de cand cu intalnirea cu socrii..

Simo
21
angieangie spune:
buna burtici
irinukaaadistrctie placuta la Breaza..asteptam poze
pup toate fetele
Angie
+17
[url="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1" bebe [/url]
angieangie spune:
vas

mi-a fost dor de tine
eu ct m avut acele pete am luat progesteron vaginal..cica asa isi face efectul mai repede..numai daca sangerarea e prea mare sa ia oral
dar mai intreaba dr
stai linistita la pat si ai grija de tine
Angie
+17
[url="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1" bebe [/url]
vas spune:
Shines, pentru 13 saptamani nu era chiar jos placenta, e bine pozitionata dar sigur cu cat creste sarcina ea se ridica si atunci scap de pericol. Multumesc de raspuns.
Mirela, mie imi e tare frica sa mai bag in interior...incerc sa nu mai stimulez si eu cu degetul aiurea.
Daca ma crezi si sa ma spal mi-e frica. 
13+
Andreea , mamica Elizei
13.05.2007
poze2
bebelicu
mirela2 spune:
vas nu se fac spalaturi vaginale
nu te speria, pune l vaginal
luat pe gura da greata si varsaturi, plus ca se metabolizeaza in ficat si nu i ok
+18 
si mami de Vlad (12.12.1999) 
Doloress spune:
Yu-pi am intrat in vacanta! Scriu si eu fara sa ma uit la ceas si fara sa ma intrerupa cineva!
Dar numai putin, ca azi am de facut ordine in haine si de calcat, maine ma duc la dentist, la cumparaturi si poate bag si-un film de una singura (Switch cu Jennifer Anniston, cu un bebe si cu fertilizarea in vitro, am auzit ca e dragut) Apoi de miercuri raman singura cu zgubi, sper sa reusesc sa-l tin in frau.
Anka voiam sa zic ca inteleg olandezele cu alaptatul, atata vreme cat se intorc la servici la 3 luni… e greu sa continui asa. Pai la 1 an cum e aici, copilul e deja diversificat are cateva mese solide pe zi, poti sa pleci linistita , ca in mare are vreo 3 mese de lapte, dimineata, la intoarcere si seara. Dar la 3 luni, cand el e numai pe lapte… e greu. Ar trebui neaparat sa te mulgi ca tzitzi produce in continuare pentru toata ziua lapte, si eu inteleg ca e greu, am stat mult cu pompa agatata de gat si nu e prea mare placere. Mai ales pompa mea facea un zgomot infernal, nu m-as fi vazut pe la servici in baie mulgandu-ma. La noi la Odisee insa sa stii ca e o mamica, din Belgia de fapt (dar si acolo tot la 3 luni se intorc la job) si care a reusit sa alapteze fetita vreun an asa. Normal iti trebuie multa determinare pentru chestia asta. Ar ajuta daca ai lucra aproape de cresa, sa mai mergi in pauze la alaptat.
Foxy aici se dau vitamine, chiar se accentueaza peste tot importanta lor, si doctorul ma intreaba mereu daca le iau. (ups, chiar am uitat azi, ma duc s-o iau). Asta pentru ca oricat am manca noi de variat nu putem acoperi totalul care se cere numai din alimentatie, ar trebui sa avem vreo 10 stomace. Gandeste-te, in fiecare zi chiar te asiguri sa iei cat trebuie fier, acid folic, calciu, magneziu, etc.? Nu cred ca e posibl. Copilul oricum isi ia ce ii trebuie din rezervele tale, insa ramai tu mai apoi de caruta, cu probleme de dinti, de par, anemie, dupa nastere si la alaptat, cand ai cea mai mare nevoie. Nu mai vorbim de pericolul depresiei post-partum care isi gaseste un loc propice in organismul slabit si anemiat. Nu stiu, sunt pareri si pareri si aici, insa eu (care urasc medicamentele si nu iau niciodata, oricat mi-ar fi de rau) consider ca in sarcina e musai sa-mi ajut nitel corpul, ca singur saracul nu prea stiu daca poate sa faca fata.
Andri , Danina imi pare rau de cateluse… poate totusi daca asteptati putin sa vedeti cum s-ar comporta, nu stiu, aici am vazut foarte multe familii cu catei / pisici care care s-au adaptat pana la urma copilului. Dupa vreun an au devenit cei mai buni prieteni. Dar daca ziceti ca sunt geloase… Acum stau si ma gandesc si la pisica mea de cand eram mica. Nu suporta tipetele sau plasetele, cum plangeam sau tipam ma zgaraia, deci am gandesc ca ar fi zgaraiat si un eventual bebe. Eu sunt terminata dupa animale, am crescut la munte cu tot arsenalul de gaini, vaci, porci, catei, pisici, aici din pacate am stat mai mereu in chirii si n-am avut voie. Insa cand o sa am casa mea musai imi iau si catel si pisica. Numai bine copii vor mi marisori, o sa le fac cadou niste prieteni minunati.
Gabi Shines] Lorich oribile fazele astea cu lesinul. N-am experimentat niciodata insa cred ca mi-ar fi o frica….
Monika si al meu sot e un prapastios si jumate, ca ma si enerveaza cateodata, Ma mai pun si eu in pat sa ma linistesc si incepe sa se agite ca indianul pe langa mine, dar ti-e bine, dar ce ai, dar unde te doare, dar ai contractii? Saracul e traumatizat dupa prima experienta cu Patrick. Si la Patrick tipa toata ziua, ai grija n-o lovi pe mami in burta ca saracul copil se poarta si el cu manusi cu mine de-acuma, ma atinge cateodata din greseala si apoi isi ia ia mana repede si incepe : Mami, buba? scuze, da pup!
Ralukara la multi ani, sa fii fericita si sanatoasa, sarcina usoara in continuare si stai departe de socri!
Chiar fetelor ce-o mai face Ralukara, mereu ma gandesc la ea, ca a zis ca merge la socrii ei (aia de cosmar) si n-a mai intrat de atunci parca.
-15+ cu posibil 
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!