Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (52)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Laura asa m-au apucat pe rand si mai am si o mica greata cam ca cea din primul trimestru de sarcina..... Ieri am facut bagaje de dim pt 2 sapt ca tb sa plecam, am dat genti jos din dressing m-am aplecat am carat si ma gandesc ca numa de la asta m-a apucat, insa vad ca nu imi trece si ma si ustura un pic in interior.
E bine sa il suni si pe dr macar stai linistita, eu daca nu sunam mergeam oricum la camera de garda ieri ca nu mai puteam, am urcat sus pe scari si cand am ajuns in pat am zis ca mor.

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Buna fetilii.
Bine ai venit Simis, sarcina fara probleme iti doresc si sanatate!
Lorich, poate nu poti manca lactate, dar vezi ca frunzele de patrunjel contin mult calciu. fa salate in care sa pui cate-o legatura intreaga.
Shines, sorry pt patanie, sper sa n-ai ff mult de lucru la rearanjare. Asa e, e suparator cand apar probleme de genere. Hai, curaj si calm ca trece repede .
bebelu', nu te stresa, e timp sa tot pui pozele, ca doar n-au intrat zilele-n sac
Maica, draga, ar trebui sa merg la farmacie dar bate o vantoasa aici....de-mi zgaltaie toate geamurile!! Si asta dureaz de vreo 2 zile brrrr!
O zi buna tutror,pupici

20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Simis stai linistita k e ok. nu iti face probl
inseamna k ai avut virusu. dar nu ai imunitate.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 21+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Danina (si tu trebe sa dai miel ) am sunat-o acum pe dr. si mi-a zis s aiau 2 smecta/zi, no-spa, vitaminele prenatale si niste magneB6 ca ajuta la irigare cerebrala. Si daca persista sa ma duc s ama vada; eu n-am probleme, inca, multumesc lui DD pe partea "aialalta" bebe a miscat la datorie azi noapte, ca o pasare de noapte ce e . Pup, astept vesti bune, ok?

Simis si eu zic ca e ok, ca ai imuninate la CMV.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

capitol nou

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 21+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput