Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (52)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

andri..nci noi nu am prestat de cand am aflat ca sunt gravisi nici nu am de gand..dar fiecare face cum simte
shinessa ai o zi superba..fara incidente
pup restul fetelor

Angie+17

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Andri, eu la sarcina cu Eliza pana am nascut a fost ok in punctul de vedere. Acum insa de cand am sangerat, si cum inca picura maro e pauza si sincer cred ca va mai fi ca tare mi-e teama.
In mod normal daca nu e nici o problema puteti linistiti sa va iubiti. Eu sincer am ajuns sa am vise erotice....... Dar asta e , sa fie bebe bine, recuperam noi dupa. Si daca si dupa nasterea asta va fi ca dupa prima va fi tare incantat al meu sot.

Mica, tu ai semnatura mai veche???? ca apare 11 saptamani acolo.

13+

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andri cat timp dr. nu-ti da interdictie e voie si nu afce nicun rau. Normal c atrebuei sa gasiti pozitii comode pt treaba asta Depinde numai de cheful vostru.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

mai dr. nostru e mai futurist , de la 8 sapt a spus ca putem presta la aparate... dar asa de teama ne e la amandoi de numa numa

incl dr. de la clinica , dupa ET ne-a spus : si acum liber la sex ...

in fine , amandoi vrem ca si eu ..am inceput sa visez numai patulica si nebunii ... am spus , mergem la 18 sapt la control si daca e totul ok , ne punem pe treaba , desi nu vreau sa risc absolut nimik , dupa 8 ani de asteptare... n-am pb in a ma abtine inca 6 luni .... dar sosul (alias sotzul) ....

mami 15+ cu posibil
lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neata burtici

am revenit si eu printre voi dupa 2 zile de absenta (motivata)

Djlaura bine ai venit printre noi. sarcina usoara si la termen

Mirela bafta multa la exaemene si spor la invatat. felicitari pt mormolocii grasi (ce tare suna )

Laura dc nu trece cu bicarbonat sau malox, de ce nu intebi medicu ce sa iei sa te mai lase un pic? imi pare rau k nu te simti deloc bine. sa treaca

Simo imi pare rau k ti-au spart birou. cum s-a intamplat? asteptam detalii. sper ca nu au luat nimic important.

Andri puteti sa o faceti linistiti. dc nu v=a interzis medicu. incearca sa evitati poz normala cu el deasupra. k sta pe burtica si deranjeaza bb. alegeti ce poz va plac si care sa va simtiti bine

Vas imi pare rau k nici acu nu te-au lsat greturile. poate totusi in curand scapi de ele. sa te simti un picut mai bine

acu ca am terminat de citit, ma voi baga si la vizionat poze si dupa sa pun poze pe picasa si cum termin va arat

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 21+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Vas , am uitat sa mai modific semnatura. Acum cred ca e bine.
Andri, nici noua nu ne-a interzis doc , dar asa mai cu grija si la noi. A zis ca nu e nici o problema, atata timp cat ma simt bine.

Happy 19+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Bebelu bine ai venit
asteptam pozici

Angie+17

bebe jucaus

Mergi la inceput

nu imi merge netu bine si abia se incarca
adica stau de vreo 20 min sa se incarce 5 poze si nu am reusit nici acu

o sa intru pe pc mare si sper sa mearga acolo

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 21+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Ralu bine ai revenit. M-au lasat arsurile. Problema e ca am baut niste lapte batut si de la ala mi s-a declansat.
Acu am o alta problema. Trebuie sa-mi schimb medicul ca dr mea e in CIC. NU stiu acu pana la cate sapt poti sa-l schimbi. Voi ce stiti fetele?

Laura

19+ cu

Mergi la inceput

Laura ma bucur k ai scapat de arsuri

in legatura cu medicu, presupun k poti sa il schimbi in orice moment.
dc asta se intampla cand mai aveai putin pana la termen, nasteai fara medic? trebuia sa te vada cineva nu?

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput