Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (52)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

Citat:
vroiam sa stiu daca pe tine te-a chemat la un consult/control inainte de morfo de trim II, si in ce consta acesta?? Mi-a spus doar ca imi va face niste analize

se repeta analizele din primul trimestru plus exudat faringian ,cel putin dr.mea asa face acum nu stiu daca peste tot e la fel.

17+ cu Daria Maria
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=cristina&year=2011&month=1&day=29&babycount=1" "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

fluturas..am inteles ca la cab de sterilitate se deschide pe 6 sept..dar profu face consultatii la centru de planificare..nu a intrerupt deloc consultatiile

Angie+17

bebe vesel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Codruta84

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

buna roxx sarcina usoara, am o intrebare eu sunt gravi in 13 saptamani si este prima sarcina cand misca bebe si cum il simnt??pupik astept raspuns

Buna,

Legat de miscarile lui bebe depinde de la mamica la mamica, cica mamicile care sunt la primul copil simt cel mai devreme pe undeva prin saptamana 18-19 insa eu infirm aceasta teorie si iti spun ca eu sunt la primul copil si am simtit-o pe bebelina mea in saptamana 14. Sa nu-ti inchipui insa ca da asa tare cu piciorul eu am simtit asa o gadilitura in burta.

Codruta cu de 21+

mersi de raspuns codruta si sarcina usoara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vas

neata!!!!
ce fac burticile si buburuzele?
Noi azi mai bine, diseara o sa incerc sa pun utrogestanul vaginal....ca e zi la servici nu cred ca voi reusi.
Oricum starea de greata pe care mi-o da nu se compara cu cele trei saptamani in care m-am simtit foarte rau.
Doloress, tu dupa ce ai sangerat ai mai avut pete maronii???? Pe mine cred ca ma vor tine pana nasc....nu pare ca s-ar opri sub nici o forma.
De-ea, stai linistita intepaturile sunt normale. Se intind toate cele pe acolo.
Djlaura, bine ai venit. Eu pe Eliza am simtit-o la 16 saptamani. Difera mult de la mamica la mamica.
Acum uite am aproape 14 si aseara cred ca l-am simtit si pe bebelicul meu mic din burtica.
Shines, sotul meu cred ca e mai pregatit de data asta mai bine ca mine.
am pus poze cu burtica mea pe contul comun.

va pup

13+

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

mersi de raspuns si bine v-am gasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

asa este angie...programarea asta mi-a facut-o la centrul de planificare..deci e ok...oricum o sa sun acolo cu 2 zile inainte sa fiu sigura...

fluturas 16 + + ?

Mergi la inceput

fluturas bafta la echo..cred ca abia astepti sa vezi bebelusii..poate se arata si fetitzaeu am abia pe 22 sept la profu..dar pe 30 merg aici la altcineva care imi urmareste sarcina in paralelpoate aflu si eu o culoare

Angie+17

bebe vesel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

'Neata fetele...
Hop si eu de printre dosare , ca parca nu le mai gat... m-am ingropat in hartoage.
Vreau sa va intreb 2 chestii care nu imi dau pace: una e mai delicata si cealalta nu
Mai fetelor, eu ma duc de la baie, adica in 8 ore la servici ma duc de 5-6 ori de ex, dar fac foarte putin. e normal sa fac putin, sau nu stiu cum sa zic...ca ma tot gandesc!!!
Si de vineri incepand eu abia stau pe scaun la servici: am burta tare (iarasi intrab daca e normal sau nu, la 19 saptamani sa ma simt parca balonata sau nu stiu cum sa zic, cert e ca burtica mea e tare).
Offff, va stresez si eu cu ale mele, dar daca nu pe voi, pe cine sa intreb???
Va pupik pe fiecare in parte!!!
And, back to work!

Happy 11+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

fetelor am si eu o intrebare este normal in fiecare dimineata de vreo saptamana prima oara dimineata cansd merg la toaleta sa fiu deranjata la stomac dar numai dimineata patesc asta ......e motiv de ingrijorare???pupik si astept raspuns.

djlaura01

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna fetelor

Va rugam si noi un vot daca doriti. Multumim frumos http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/somnic-de-frumusete-7732

Sa aveti o odisee minunata in continuare asa cum am avut-o si noi.

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

Ne votati si astazi

Mergi la inceput

e superb pustiul..sa va traiasca si bineinteles ca l-am votat

Angie+17

bebe vesel

Mergi la inceput