Viitoare mamici de sept-oct'10-hai Office!(142)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Ana si Alynta multumim pentru micul dejun. A picat la fix, nici nu am mancat, am intrat repede pe forum sa-i urez bafta lui Office.

Va ofer si eu : icre pe paine gata scoasa din cuptor, cascaval, rosii, castraveciori si suc de portocale.

Crinutza cum te simti ? Sper ca esti bine si ca au plecat toate contractiile.

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 37+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsa_L spune:

Buna dimineata gravidutelor! . Va urmaresc de mult timp, de la inceputul odiseei insa nu prea am avut timp sa scriu. Acum am intrat si eu in concediu... si am mai mult timp. Nu-mi vine sa cred ca mai sunt 6 saptamani pana la marea intalnire. . Voi cum sunteti? Parca s-a oprit timpul in loc...
Multa bafta azi Office ...Iti tin pumnii!

Alecsa_L, 26+ ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Alina Coman, la multi ani!!! Sa fii sanatoasa si fericita, sa ai o nastere usoara si un bebe perfect!

Ana si Mari78, multumim pt. completarea micului dejun! Mancam tooooooooot, niciodata nu e prea mult!!!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

BUBURUZULE, pai la o burta asa mare cum avem noi,niciodata nu e prea mult,nu???
MARI

Ana33+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Pentru Office! Sa se termine repede si fara durereri. Si bebe sa fie papacios.

dau raportul si despre bebe al meu pe care l-am vazut la eco sambata , are 2350, situat transversal , deci inca nu vrea sa se bage cu capul in jos. Oricum cezariana este in program asa ca ramane. O data pt cezariana mi-a zis 23 sept si drept sa spun am cam intrat in panica mi se pare ca in casa e de-a valma , ca nu e nimic pus la loc .
Iau si Gynipral care ma face varza vreo 2 oreabia respir , abia ma misc , ma ia cu ameteli ...dar tac si inghit ca nu am ce face.

Despre lucrusoare la Elias ca acolo am fost mi-a spus ca pot sa-mi aduc , spalate calcate si il imbraca pe bebe de a doua zi , ca nu stau sarmalute 3-4 zile cat stam noi in spital.

Si cam atat , acus ma duc sa fac pe Samanta la bucatarie ,intai incerc cu nasu , daca nu merge o fac folosesc manutele

Anaalina , mami de Catalina Teodora(30.03.2007)sicu(33+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alecsa_L

Buna dimineata gravidutelor! . Va urmaresc de mult timp, de la inceputul odiseei insa nu prea am avut timp sa scriu. Acum am intrat si eu in concediu... si am mai mult timp. Nu-mi vine sa cred ca mai sunt 6 saptamani pana la marea intalnire. . Voi cum sunteti? Parca s-a oprit timpul in loc...
Multa bafta azi Office ...Iti tin pumnii!

Alecsa_L, 26+ ,

Bun venit! Asa e uneori, ai impresia ca nu se mai termina.... Dar cand te vezi cu bebele in brate uneori parca mai vrei sa fii din nou gravi! Toate la timpul lor! Ia si ai grija de tine, plimba-te, fa-ti poftele ca dupa ce vei naste viata voastra va fi cu totul alta, dar de altfel frumoasa!

Alina-Mirela 38+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Botosel dar ai fost harnica!
Buburuza eu i-au ovule pentru candida si ma simt tare bine de la ele! Sunt preparate in farmacie!
Mari va fi bine si pentru voi! Acusica iti vei tine mandretea in brate! Sa ne anunti!
O zi buna fetelor care merg la munca!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Alina Coman LA MULTI ANI cu fericire! Nastere usoara! Fie ca bebe sa fie ca o raza de soare in casnicia voastra!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Nastere usoara, Office!

La multi ani, alinacoman79!

O saptamana frumoasa s-aveti.

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 34+
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

OFFICE, NASTRERE USOARA!

uta28 este 32+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro

Mergi la inceput