Viitoare mamici de sept-oct'10-hai Office!(142)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Sa va spun ce ,,traducere'' a analizelor am primit: timpul de coagulare a sangelui putin cam prea mic, calciul e bine, o foarte mica infectie urinara care daca am grija, trece de la sine, iar restul cica e foarte bine. Am facut si vaccinul antitetanos, iar acum nici macar nu stiu unde a bagat acul, deci totul e ok, fara reactii adverse la locul vaccinarii.

Mariuk 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Bravo Mari, bine ca tabloul general este unul bun.

Klarisse graviduta 33+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Klarisse stai linistita si nu te panica caci nu este dopul. Asa cum au spus si fetele, este o chestie gelatinoasa, cam cat juma de deget, albicioasa si cu fire de sange, pe care o simti si o vezi, nu ramane pe o buc de hartie. Ce ai avut tu, nu poate fi decat secretie, care este normala si mai abundenta in perioada asta, la fel am si eu. Iar nasterea se declanseaza cam la 5 zile dupa caderea dopului. Astea le stiu si eu de la odiseea lu Gabriel, caci personal sunt la a treia cezariana.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 32+ cu MARIA
Doamne ajuta inca 4 sapt!!!

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Fetele, mai dati-mi si mie careva pe PM, nr de tel, ca nu il am decat pe cel a lui Mai3, iar in docs-ul ala nu stiu sa intru. VA ROG!!!
Din cate am vorbit eu azi cu doctorii, s-ar putea ca pana duminica sa intru deja in cezariana... Oricum de azi dimineata nu mai sunt om...

Acum 32+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Magdy, fetelor, multumesc pentru raspunsuri, sper sa fie totul in ordine si sper sa imi mai revin cu nervii ca parca tot creste nivelul de stres in fiecare zi.. si sigur nu ii face bine lui ..

AMR 6

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Fetele, mai dati-mi si mie careva pe PM, nr de tel, ca nu il am decat pe cel a lui Mai3, iar in docs-ul ala nu stiu sa intru. VA ROG!!!
Din cate am vorbit eu azi cu doctorii, s-ar putea ca pana duminica sa intru deja in cezariana... Oricum de azi dimineata nu mai sunt om...

Acum 32+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

cand intri pe picasa la poze, sus undeva este scris DOCS, acolo trebuie sa intri si e un tabel cu datele noastre. Daca nu merge, trimitem si PM

Mariuk 33+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Magdy, fetelor, multumesc pentru raspunsuri, sper sa fie totul in ordine si sper sa imi mai revin cu nervii ca parca tot creste nivelul de stres in fiecare zi.. si sigur nu ii face bine lui ..

AMR 6

Stai linistita, e normal sa avem scurgeri. La inceput m-am speriat si eu de ele, dar apoi am aflat ce e de fapt.

Mariuk 33+

Mergi la inceput

Klarise, am inserat mesajul meu in citat. Sper ca ai inteles, graba e de vina

Mariuk 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Si eu m-am gandit la dop insa era doar un firicel alb si gelatinos, a mai aparut acum 2 saptamani..nu avea niciun firicel de sange..
Sunt super panicata ca dopul ala..daca se elimina inseamna ca nici nasterea nu e departe si e asa de devreme..

AMR 6

Klarisse, stai calma, ca nu e dop, ala are o culoare maronie/rozalie ori cu firisoare fine de sange si nu e doar ca o dunga, e putin mai mare. Si, oricum, in cazul in care se elimina dopul, mai pot trece si 3-4 sapt. pana la nastere ori dopul se poate reface, in alte cazuri.

Lora, mami de Iustina si 38+ cu Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Fetelor, eu maine dimineata plec cu-al meu sot pana la Focsani, asa ca daca nu apar pana la o anumita ora, nu va faceti griji, nu s-a intamplat nimic, ma plimb.
Magdy, iti trimit pe PM si nr. meu, daca nu poti intra pe doc-ul ala, sa-l ai sa trimiti mesaj. Ai incredere ca totul va fi bine!

Noapte buna, somn usor!

Lora, mami de Iustina si 38+ cu Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput