Viitoare mamici de sept-oct'10-hai Office!(142)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Ooooof, ce dor imi e si mie sa dorm pe burta, dar sunt constienta ca mai dureaza luni bune pana pot...din cauza alaptatului. Stiu ca nici la Iustina n-am putut s-o fac multa vreme dupa ce am nascut.
Chiar, fetelor, ca voiam sa va intreb mai demult: de ce cumparati atatea biberoane si sterilizatoare? Iustina n-a baut niciodata din biberon, nimic - de la 6-7 luni ii dadeam cu lingurita ce era lichid ori cu cana aia cu supapa. Am alaptat-o si nu i-am dat completare - am incercat odata si a vomitat bietul copil tot laptele praf - proasta am mai fost, mi se parea ca nu se satura. Acum am cumparat un biberon doar, sa fie, acolo, in caz de...

Lora, mami de Iustina si 38+ cu Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Eu nu am luat decat doua biberoane!unul mic si unul mai mare,vorba ta:sa fie acolo!!Iar sterilizator nu am luat si nici nu-mi trebuie!!Pt doua biberoane si o suzeta???Le pot steriliza f bine si prin trei min de fierbere!!Iar suzeta nici nu trebuie fiarta trei min,pt ca se distruge mai repede! un min eu cred ca e suficient pt suzeta.

Ana33+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:

Ooooof, ce dor imi e si mie sa dorm pe burta, dar sunt constienta ca mai dureaza luni bune pana pot...din cauza alaptatului. Stiu ca nici la Iustina n-am putut s-o fac multa vreme dupa ce am nascut.
Chiar, fetelor, ca voiam sa va intreb mai demult: de ce cumparati atatea biberoane si sterilizatoare? Iustina n-a baut niciodata din biberon, nimic - de la 6-7 luni ii dadeam cu lingurita ce era lichid ori cu cana aia cu supapa. Am alaptat-o si nu i-am dat completare - am incercat odata si a vomitat bietul copil tot laptele praf - proasta am mai fost, mi se parea ca nu se satura. Acum am cumparat un biberon doar, sa fie, acolo, in caz de...
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Eu sterilizator nu am luat, am cumparat un singur biberon si o singura suzeta, tocmai pe motivul pe care l-ai spus si tu.
Imi povestea mama ca eu nici nu m-am atins de vreo suzeta sau biberon si sper si ca fi-mea sa imi semene
Si mai sper sa si pot alapta, ca la ce "laptarii" am acum...

Valentina33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Tocmai asta zic si eu, daca e nevoie, avem timp sa cumparam dupa, dar eu sper sa nu fie cazul. Si, o data ce alaptam, e f. imp. sa nu-i dam completare cu biberonul, chiar daca noua ni se pare ca nu se satura - solutia e sa-l punem pe bebe cat mai des la san si atunci creste si productia de lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Oare ce-o face Office?
Ma duc sa ma asez in pat putin, ca mi s-au umflat picioarele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:

Asa facusem si eu la Gabriel, cumparasem o groaza de biberoane si nici macar ceai nu i-am dat din biberon de frica sa nu se intarce. Apoi dupa ce l-am intarcat am trecut direct la canita cu cioc. Am dat toate biberoanele care le aveam, unei fete care a nascut in mai. Acum am cump doar unul mic pt ceai, in caz de colici...

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 32+ cu MARIA
Doamne ajuta inca 4 sapt!!!

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:

Nici eu nu am luat bibe si sterilizator , in speranta ca nu voi avea nevoie . Am primit de la cumnata mea unul care sper sa il folosesc f rar pentru ceai

Burtica de 37 + EMMA ANTONIA
IN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

fetelor vi se intampla sa simtiti ca va amorteste zona din dreptul coastelor (oare se intinde bb prea tare?)?

sper ca m-am facut inteleasa

Nico, burtica de 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicopic

fetelor vi se intampla sa simtiti ca va amorteste zona din dreptul coastelor (oare se intinde bb prea tare?)?

sper ca m-am facut inteleasa

Nico, burtica de 36+

Mie nu imi amorteste,dar in schimb ma dor coastele(ultimele doua) de parca-s rupte.Ma dor si cand respir,si mai ales cand stranut sau tusesc!

Ana33+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:

Tocmai asta zic si eu, daca e nevoie, avem timp sa cumparam dupa, dar eu sper sa nu fie cazul. Si, o data ce alaptam, e f. imp. sa nu-i dam completare cu biberonul, chiar daca noua ni se pare ca nu se satura - solutia e sa-l punem pe bebe cat mai des la san si atunci creste si productia de lapte.

Subscriu la cele spuse de Lora
Secretul alaptatului tocmai in asta consta, sa-i dai san la cerere si fara completare, indiferent de ce spun unii si altii...

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 32+ cu MARIA
Doamne ajuta inca 4 sapt!!!

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Va multumesc fetelor pt raspunsurile in legatura cu durerile de burtica. au inceput sa fie cam de multe ori pe zi, sper sa nu fie probleme. o sa iau cate un no-spa dim si seara sa vedem de maine daca continua

cristina si bebe in burtica 33+sapt

Mergi la inceput