BV Florentina, Deveghe !!!! Delfinasi (185)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Fetele, care va pricepeti:
Cat postnatal pot sa-mi iau? Eu nu am beneficiat de prenatal pt ca am nascut prematur, pot lua postnatal 120 zile?
Secretara mi-a zis ca ies mai in castig cu postnatalul (se da 85% din media pe ultimele 6 luni dar nu se impoziteaza) decat cu CIC. Ce ma sfatuti? Intru in CIC dupa 42 zile sau dupa 120?

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Ca bani e f avantajos sa stai in concediu medical...dar acum nu te ajuta la banii pt CIC...asa ca parerea mea e sa stai toate zilele in concediu ca oricum pana ne vine CIC vom avea cam 2-3 luni fara bani....

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Buna fetele!!!!
Ma uit si vad ca s-a micsorat listuta de gravidute, usor, usot trecem si noi la un nou capitol. Mi-aduc aminte cand m-am inscris pe forum si ce repede a trecut timpul de atunci.
Noi suntem bine, stam numai pe afara, dormim in carut, ne pregatim de botez.
Avem si noi colici dar ii tratam cu infacol, espumisan si baby drink. Eu iau ceai de la fares pt lactatie si am zis sa incerc si GALAFORUL, dar nu are nici un efect. Cred ca o sa-mi cumpar si eu Mamma+ sa vedem daca da rezultate ca trebuie sa fac provizii de laptic pt botez ca nu vreau sa scot tzatzi de fata cu invitatii si sa alaptez.
Voi cu ce dati pe fata bebelusii???? La al meu copil au aparut un fel de brobonite pe toata fata si are tenul foarte uscat. Nu mai stiu cu ce sa-l dau. Am incercat cu ulei de masline, dar am renuntat de teama sa nu se pateze fata si oricum nu a dat rezultate, acum il spal cu ceai de musetel si apoi il dau cu sanosan, dar tot asa slabe sanse, i-m dat o data si cu laptic de-al meu dar degaba. Voi ce ma sfatuiti????
Si noi avem probleme cu constipatia dar din cand in cand il mai pacalesc cu cate o gura - doua de ceai de musetel si mai da rezultate, azi a facut chiar de trei ori, dar ieri a avut pauza.
Felicitari pt micutii crestini (Racusor si Sorina), acum ati scapat, urmeaza motul.
Denisa eu am folosit Sudocrem pt iritatii la fundulet si a trecut ca prin minune.
Va pup fetelor

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti" (Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui deveghe

Dimitrie s-a nascut pe 20 august, ora 21.50, 3.480 kg. 51 cm

felicitari Ilinca si bun venit bb Dimitrie...sa cresti mare si voinic!

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Florentina,sa ai o nastere usoara si bebe sanatos !!!!sa veniti repede acasa !!!

Deveghe,Felicitari !! Bine ai venit pe lume,Dimitrie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Multumim pt urari

Felicitari celor crestinati

Votat si eu copilasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Buna fetele

Sa scoatem motatele de la amorteala....vine si ultimul delfinas din lista....

HAI FLORENTINA !!!!!

Mesajul ei :
"Anunt si eu o vizita la spital, neasteptata.\dupa contractii regulate la interval de 10 min., deocamdata,si un control in care s-au vazut membrane fisuratesi lichid in cantitate redusa, m-au internat pentru monitorizare.Mai am de asteptat pentru ca sunt la inceput,dar se pare ca vine si bebe al meu.Va pup pe toate"

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

Ne votati si astazi

gata??? ultimul delfinas si ne mutam la scutece? nu-mi vine sa cred

Hai Florentina

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

HAI FLORENTINAAA

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

cand se enerveaza bebe si se agita si pare ca vrea sa suga dar nu prinde,defapt e burtica,parturile .eu la primul copil credeam ca nu gaseste bine sanul si se enerveaza din cauza asta si plange,si eu insistam si mai rau ii faceam..
acum ca stiu ca gasitul sanului nue o problema, ca il gaseste,cand face asa vad ca da si din picioare,e defapt in partzuri,si apoi se linisteste si singur ia sanul .dar nu prea se linisteste asa in pozitia de supt,plange tare daca il las,il ridic inpozitia lui linistitoare,pe umarul meu sau in pozitie "fundulet" cum v-am mai spus tinut de falcute ,aplecat spre fatza si nu lasat pe greutatea lui,ci pe mana voastra.
apoi cand e linistit incerc iar sanul.de obicei incepe iar sa tipe,iar il ridic,si tot asa pana ori adoarme ori se linisteste sa suga.

Miguel doarme mult in continuare,trebuie sa il trezesc,nu mai plange asa mult de cand ii dau ce mi-a zis RODICA.
nu stiu daca el suge prea putin sau eu am prea mult lapte,ca nu mai pot,curge siroaie laptele,am terminat un pachet de discuri comprese pt sutien ,umplu prosoapele,cand nu mai pot pun pompa desi incerc sa o evit si scot 200 asa doar cat sa ma mai linistesc un pic,nici vorba de golire.
el suge bine cand se pune,cu forta,dar cam rar .si mie imediat mise umplu la loc
incerc sa nu abuzez de pompa ca sa nu produca mai mult lapte.
si sper ca in curand sa vina mai putin,dupa necesitatile lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

pt sfaturi. M-am lamurit, iau 120 zile concediu.

Hai Florentina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Fata mea a vomat azi de 2 ori cu jetodata la masa de la ora 2 si odata la masa de acu jumate de oranu imi pot da seama de la ce....si pe deasupra i-au aparut si niste bubicele f micute pe burtica si dese,nu stiu daca o fi facut vreo alergie la detergent,vreo crema sau alta e cauza

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput