BV Florentina, Deveghe !!!! Delfinasi (185)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Florentina felicitari pentru bebe, sa fie mancacios, sanatos, sa va bucurati de el

Cum 'domle gata Odiseea.....pai si ce urmeaza acum, ne mutam la "Mamici de Delfinasi" ?????

Sa stiti ca si noi votam numai ca nu spunem

Fetelor cum gestionati vizitele, la noi sunt aproape in fiecare zi si inca mai avem de primit desi am zis ca o luam mai incet.

P.S. Am pus cateva pozici noi cu ocazia implinirii celor 2 saptamani.

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru

Dragaco...cum e cu doua trompetele?...sau ai tai sunt cuminti si nu plang?.....Cum te descurci? Te ajuta sotul?

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

Florentina,Felicitari !!!!!!!!!!!!!!!!!!Bine ai venit pe lume,Florentin !!

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

Bravo Florentina!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Dragaica, ce frumosi sunt ratoii! Cred ca e greu acum la inceput, cu 2... Sotu ce zice? Cum face fata?

Iuliana, ai pus poze noi... Si nu zici nimic... E tare scump! De unde ii cumperi hainele? Iar am vazut lucruri tare frumoase la tine...

86cm, ti-am vazut dulceata! Ce de parut are, draga de ea!

Vazut si poze noi cu Raul, e minunat! Vazut si pe Radu de Tina, in scoica, cuminte... Si de data asta nu mami conduce masina Si pe Bogdan de Sorina, la botez Imi place poza "cazut la datorie"...

Hai, fetele, care mai aveti poze noi?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

Citat:
citat din mesajul lui crispro

La multi ani sarbatoritilor de azi!!! Avem copii mari, de 2 luni: Antonia de Giorgia, Larisa de Ochidu si Filip de Eladea!Si mai avem si 2 puiuti de o luna: Raul de Paula si Mihai de Kittyescu! Sa cresteti mari si sanatosi, sa aveti numai bucurii in viata!

Si de la noi!!!!!!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Si de la noi!!!!

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Citat:

Dragaica, ce frumosi sunt ratoii! Cred ca e greu acum la inceput, cu 2... Sotu ce zice? Cum face fata?

Iuliana, ai pus poze noi... Si nu zici nimic... E tare scump! De unde ii cumperi hainele? Iar am vazut lucruri tare frumoase la tine...

86cm, ti-am vazut dulceata! Ce de parut are, draga de ea!

Vazut si poze noi cu Raul, e minunat! Vazut si pe Radu de Tina, in scoica, cuminte... Si de data asta nu mami conduce masina Si pe Bogdan de Sorina, la botez Imi place poza "cazut la datorie"...

Hai, fetele, care mai aveti poze noi?

Mami statea in spate si poza delfinasul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

Citat:

La multi ani sarbatoritilor de azi!!! Avem copii mari, de 2 luni: Antonia de Giorgia, Larisa de Ochidu si Filip de Eladea!Si mai avem si 2 puiuti de o luna: Raul de Paula si Mihai de Kittyescu! Sa cresteti mari si sanatosi, sa aveti numai bucurii in viata!

Si de la noi!!!!!!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Si de la noi!!!!

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

si de la mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:

Multe hainute sunt primite de la nasa strumfului care a facut in iunie o excursie in USA si i-a adus un geamantan de hainute..pe care nu cred ca le va purta prea mult caci creste repede...Sper macar o data sa le puna pe toate....

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

oho, larisa, sa iti traiasca uriasul

si tu tot mai speri sa iti vina multa vreme hainutele de 3 luni? sunt pana la 5.5 - 6 kg si 60-62 cm

Andrei are cred 5500 si 60 cm si cele de la asda ii sunt putin mari (dar ok totusi, le poate purta si acum) iar cele de la mothercare bune

body-urile de 3 luni de la z ii sunt fixe, tre sa iau unele mai mari

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

pai alea de la asda ii sunt putin mari....nu prea ii vin bine acum...cam intr-o luna zic... sper si io na ca n-am aruncat banii pe geam....

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

larissa asa vesti bune mai zic si eu ...si noi fani Ikea de cate ori venim in Bucuresti ne oprim...si luam de fiecare data cate ceva

Racusoru' m-ai ametit cu marimile
explica-mi acuma sa pricep, de la asda zici ca sunt mai maricele?...ca io am comandat hainite de 3-6 luni pentru la toamna...si de 0-3 luni niste body-uri pe care sa le folosesc acum...iar Matei are 60cm si 4,900 kg...iar de la Z body-urile de 3 luni ii sunt numai bune acum

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna fetelor, sunt foarte nostalgica , se termina odiseea, desi incepe un capitol extrem de frumos!!!
fELICITARI SI ULTIMULUI DELFINAS, BINE AI VENIT FLORENTIN!!!
La multe lunite delfinasilor sarbatoriti azi!!!

Referitor la mancatul incontinuu, sa va spun ce mi-a spus pediatrul si a functionat!
Bebe cand are dureri de burtica are impresia ca ii este foame si ca mancand o sa-i treaca dar daca ii hranim asa de des durerile se accentueaza pentru ca nu apuca sa digere corect si plansul nu va inceta, este ideal sa treaca macar 2 ore, mai bine ar fi 3 ore intre mese ca sa poata sa se linisteasca si treptat ii vor trece si durerile de burtica, altfel se da peste cap aparatul digestiv si in cele mai rele situatii colicii pot dura mult mai mult iar ei sufera! Manutele in gurita le baga de foame dar si de durere asa se calmeaza, noi am inlocuit manutele cu suzeta , ea o primeste doar cand o doare ceva sau ii este foame , cam cat imi ia mie sa pregatesc lp sa il aduc jos, o pun la san suge la amandoi si pe urma ii dau completare pe care o manaca in functie de productia de la san, cand am mai mult lp mananca mai putin si invers!

Larisa felicitari pentru bebe grasunel!!!!!!

Noi am fost dimineata la medic pentru analize la urina si echo la burtica si caput, mai mergem joi la gastrointer sa faca si acolo test ca Leti a plans rau in ultimele 2 zile si am chemat pediatrul, care a spus ca daca are crize de plans cand e hranita schimbata nu ii e frig sau cald atunci ceva nu e in regula, si intradevar de la aceea bacterie sau ce o fi fost i-a fost afectata digestia, asa ca acum ma mulg, pun deoparte lapticul si ii dau pt 2 zile doar lp si espumisan ca sa isi invete stomacelul! Peste 2 zile intram iar in rutina noastra!
Se ea are colici, ii calmam cu espumisan 14 picaturi 15 minute inainte de masa sau acel ceai faimos, noaptea se trezeste pentru papa doar o data, exceptie facand momentele cand este bolnavioara!
In cazul copiilor alaptati exclusiv la san vindecarea este mult mai rapida la noi din pacate nu este cazul cum suntem pe combinat! Am dormit putin dupa amiaza si am visat ca imi tasnea laptic din sani, m-am trezit si mi-am facut ceai de lactatie si m-am muls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Fetelor voi mai faceti si alte vaccinuri in afara de cele din schema de la stat? dr imi zicea sa ii mai fac inca 2 vaccinuri , unul era vaccin pneumococic si unul ceva pt diaree

Mergi la inceput