BV Florentina, Deveghe !!!! Delfinasi (185)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

fetelor...bebeii vostrii se trezesc din somn urland ca din gura de sarpe?...Al meu asa face si singura alinare e la san....dar cand urla asa ma apuca disperarea......

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

urla de foame! asa fac cand sunt mici..mai incolo o sa te cheme mai finut asa sau o sa stea treaz pana la urmatoarea masa

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui ooana

bebelusii vostrii dorm pe burta?

ooana, isabela doarme putin pe burta, prefera sa se uite pe pereti pana adoarme, dar nici eu nu o las prea mult timp asa decat daca e treaza (e f bine ptr ca-si intareste muschii incercand sa-si ridice capul si sa-i sustina greutatea). isabela isi sustine capul bine deja, il intoarce in toate partile chiar cu rapiditate... la spital o culcam o data pe o parte, apoi la 3 ore alaptam si o intorceam pe cealalta... dar asta era la inceput de tot, apoi se rasucea si-si baga mainile pe sub prosop si se rasturna pe spate... acuma doarme cum vrea! desi nici acum nu reusesc s-o fac sa tina capusorul drept pe spate decat cu perinita, dar ii tine cald la ceafa acuma...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

RODY deja i-ai pus Isei pernuta sub caput? ca si eu sunt tentata sa-i pun insa toata lumea imi spune ca nu e inca bine

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Neatza delfinariu....

A venit si ultimul delfinas din lista

Mesaj de la FLorentina la 07.58:
"La ora 05:50 a venit pe lume Florentin Andrei,3200 g,Apgar 9. Eu sunt bine, am nascut natural.L-am alaptat deja pe micut, avem lapte si am papat bine ca ne era foame.Astept sa ne intalnim in salon, unde o sa-l am langa mine tot timpul.Va pup pe toate"

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

Ne votati si astazi

SA_TI TRAIASCA!

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mousel spune:

Buna ziua mamici!
Vreau sa va anunt ca in data de 19 august ora 18,45 s-a nascut printesa mea Iulia.A avut 3410 g si nota 9. Nasterea a fost naturala la 38 sapt si 5 zile, si cam dureroasa , dar cand imi privesc printesa uit totul

mami fericita cu Fetita cu fundita IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Fetelor is disperata, cedez nervos!!! De la 6 dimineata Bogdan cere de papa din ora in ora, iar acum dupa jumatate de ora a cerut iar. Gata am cedat si i-am facut 120 de LP care il rade fara drept de pel. Sa nu credeti ca la san nu papa, mi-a terminat sfarcurile de cat si cum trage. Papa cam 15 min (cat este si normal) si apoi transforma tzitzi in suzeta inca 15-20 de min. Cica e pulseul de crestere, ce pulseu frate ca al meu nu a pus asa de mult pe el, doar in lungime a luat mai mult. e in pulseu de crestre de la nastere numai ca de vreo 2 zile vrea tzitzi non stop.

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:

fetelor...bebeii vostrii se trezesc din somn urland ca din gura de sarpe?...Al meu asa face si singura alinare e la san....dar cand urla asa ma apuca disperarea......

urla de foame! asa fac cand sunt mici..mai incolo o sa te cheme mai finut asa sau o sa stea treaz pana la urmatoarea masa

9 iunie 2010

Si la mine la fel!!! URLA!!!!! S-a obisnuit cand sase trezeste sa aiba tzitzi in gura, chiar daca doarme doar 5 minute!!!!

13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:

Citat:

9 iunie 2010

Am si eu o intrebare...De la cate saptamani a stat Adndrei treaz ...fara sa urle...Eu imi doresc sa stau cu al meu.... sa il dragalesc dar el cand e treaz e setat pe urlete..din diverse motive..iar cand tace..adoarme......Inclusiv aseara cand am iesit la plimbare...inainte l-am hranit la san..apoi i-am dat si completare 60 ml LP si el in loc sa doarma a urlat cam jumatate din drum..Apoi l-am luat in brate..l-am invelit intr-o patura si apoi a dormit pana acasa ...adica 30 min,,,Iar acasa a stat treaz...Bebeii vostrii nu dorm la plimbare si cand va intoarceti de la plimbare?...Ce gresesc?...Iar dupa ce ne-am intors..pe la 20 l-am tinut la san pana a adormit si apoi nu se mai trezea pentru baita de seara.....L-am trezit noi pe la 23 ca deja era tarziu....Of..nu stiu ce sa fac sa fie bine....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mousel

Buna ziua mamici!
Vreau sa va anunt ca in data de 19 august ora 18,45 s-a nascut printesa mea Iulia.A avut 3410 g si nota 9. Nasterea a fost naturala si cam dureroasa , dar cand imi privesc printesa uit totul

37+ Fetita cu fundita IULIA
FELICITARI!!!!
BINE AI VENIT IULIA!!!!!

13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!!! Avem copii mari, de 2 luni: Antonia de Giorgia, Larisa de Ochidu si Filip de Eladea!Si mai avem si 2 puiuti de o luna: Raul de Paula si Mihai de Kittyescu! Sa cresteti mari si sanatosi, sa aveti numai bucurii in viata!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

9 iunie 2010

Am si eu o intrebare...De la cate saptamani a stat Adndrei treaz ...fara sa urle...Eu imi doresc sa stau cu al meu.... sa il dragalesc dar el cand e treaz e setat pe urlete..din diverse motive..iar cand tace..adoarme......Inclusiv aseara cand am iesit la plimbare...inainte l-am hranit la san..apoi i-am dat si completare 60 ml LP si el in loc sa doarma a urlat cam jumatate din drum..Apoi l-am luat in brate..l-am invelit intr-o patura si apoi a dormit pana acasa ...adica 30 min,,,Iar acasa a stat treaz...Bebeii vostrii nu dorm la plimbare si cand va intoarceti de la plimbare?...Ce gresesc?...Iar dupa ce ne-am intors..pe la 20 l-am tinut la san pana a adormit si apoi nu se mai trezea pentru baita de seara.....L-am trezit noi pe la 23 ca deja era tarziu....Of..nu stiu ce sa fac sa fie bine....

Parca vb de Bogdan al meu care si la 6 sapt fix urla chiar si dupa ce-i dau de papa. Al meu cam dupa ce a implinit o luna a inceput sa mai stea treaz fara sa urla dar asta maxim o ora ca apoi s plictiseste si incepe sa urle.

13 iulie 2010

Mergi la inceput