Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(217)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna dimineataaaaa!
Luca a fost mai matinal azi cade obicei si a si mancat putinel...120(dupa cantar)...Ana inca doarme ,dar azi-noapte pe la 2 facea scandal ca vrea sa doarma cu buni, ca sa vina tati, ca vrea lapte...bine ca am reusit sa evit o criza de plans astfel incat a adormit destul de repede...
victo...ce sa zic...al meu a fost taare cuminel de la inceput, in sensul in care de cand l-am adus acas a mancat la 3 -4 ore...si acujm e la fel...seara inainte de culcare(22-23) ma mai zapaceste putin dar apoi somn pana dimineata 8-9...asta de pe la vreo luna jumate si asta program de la D-zeu ca eu nu am facut nimic in acest sens si nu fac nimic nici acum....si al meu nu doarme mai mult de o ora jumate intre mese...dar daca am treaba in oras doarme in masina somnuri bune cu conditia sa fie satul....ca de fff multe ori mananca in parcari, la umbra...programul e nasol la voi ...imp e totusi , ca ia in greutate,nu?
eu beau si galactogil si galafor....
cura de ingrasare...asa si eu...am aceleasi kg de cand eram cu burtica cu tot....si nu ma pot opri...si mananc numai cioco, placintele, napolitane....si mancareeeeee la greu
ellis...ce rasfat!3 mil nu mi se pare mult....depinde de buzunar
eladea......ne tratam cu pivalone ca am ramas la stadiul de muci albi , lipiciosi...sper sa nu sa inverzeasca
vasari deja 28 de saptamani....ce tece timpul...cand ma gandesc.....Praslea al meu deja vrea sa stea in fund...DD ajuta!
bb si mie de asta imi era cel mai frica...dar avand experienta...am depasit...plus ca a venit asistenta aia la mine de catevo ori si mi-a mai aratat ce si cum...cand nu am mai suportat durerile si era grava treaba cu rani i-am dat din sticla lapte muls de la sanul bolnav si din cel mai putin bolnav sugea...a fost destul de greu vreo luna jumate....deci stiu ca la botez -10 iulie-mai aveam totusi compresele de la multi-mam
caraie Luca....am plecat....

we fain tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

ce fac mamicile, copilasii????

bia mai 2 zile si e ziua ta......cum te sarbatoresti??

mamica fericita de printesa si 16+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

Cum te simti Lavinia?
Imi e atat de drag de voi cand vad ca vorbiti despre sarcina si alaptat, imi aduc aminte de 2007..ce departe e...

Mergi la inceput

roxana, eu ma simt f bine. multumesc de intrebare. voi ce mai faceti-ursuletzul merge la gradi??

Mergi la inceput

Suntem bine, multumesc de intrebare.Ionut nu merge inca la gradi, pana nu-mi gasesc un job nu are rost..sau poate il ajuta Doamne Doamne pe sot sa-si mai gaseasca un job :D sa punem ceva bani deoparte si sa vina si la noi barza

Mergi la inceput

Mi-a scapat jumatate de mesaj.Ideea era ca daca o sa vina si bebe 2 nu vreau sa-l dau la gradi , in cel mai rau caz sa-l duc atunci doar cateva ore dimineata sa se joace.

Mergi la inceput

roxana voi stiti cum e mai bine.doamne ajuta sa vii cu vestea mare cat mai curand. eu sunt Pro gradi de la 3 ani indiferent ac lucrez sau stau acasa. e pentru binele copilului, vad asta si la iasmi dupa 2 sapt de gradi. dar asta e parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

helouu... Victo ...sper sa treci cat mai curand peste asta ...stii ca si la Stefanut ai avut o perioada critica cu alaptatul... si totusi tu ai fost triumfatoare atunci ... fata de noi restul care ne-am lasat pagubase repede
Raul merge de luni la gradi... cand am fost sa ii duc dosarul cu analize Cecilia a fugit intr-o sala de clasa si nu a mai vrut sa plece dintre copii .. Abea am luato de acolo... Eu o tot chemam si ea imi zicea ferma ca de obicei...NU NU NU ... ...si un baietel mai si tragea de ea sa o duca la jucarii ...

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Roxana ..sa dea Dumnezeu sa vina cel de al doilea bb cat de curand

Poze pitici

Mergi la inceput

Aici avem poze din mica noastra escapada http://travel.webshots.com/album/578543554WZHlVN

Avem si poze din tren la final

Poze pitici

Mergi la inceput