Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(217)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

La multi ani tuturor Mariilor, cu mic cu mare!

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Roxxy felicitari pentru Maria... Si multi multi anisori inainte...
Miha... pai asa vii sa urezi la multi ani fara sa faci si tu un tort pentru noi toate Mariile ...Te stiu mai saritoare ..

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

LA MULTI ANI PENTRU TOTI CEI CARE ISI SERBEAZA NUMELE ASTAZI!!! MULTA SANATATE SI FERICIRE, BUCURII IN SUFLET SI REALIZARI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

buna seara.

ANK - super experienta cu trenul; bravo! la parinti, la Fetesti, nu departe de noi, este pasarela peste calea ferata si Alessia o tot duce pa mamaie sa vada trenurile; am zis ca intr-o zi le voi trimite pana la nasa mea(20km) cu trenul, numai de dragul de a se plimba pitica cu el...

LA MULTI ANI, SA NE TRAIASCA SANATOASE MARIILE! LA MULTI ANI MARIA DE ROXXY LA 1 ANISOR!

Eu de maine am abonament la un salon pt intretinere, mi-a daruit sponsorul-sotz de ziua lui, asa ca sa nu ma mai vada nemultumita de mine ca-mi atarna una-alta; voi face masaj anticelulitic, tonifiant, termocuverta si presopunctura, cred ca va fi fain; maine stau o ora jumate, abia astept sa mai fac si eu ceva pt mine...cat m-o tine!?

am rezolvat cu bona, pan la urma a zis ea 3 mil, eu as fi zs 3,5, asa ca mai bine ca am tacut....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Salutare dragelor!

cu intarziere urez si eu:

LA MULTI ANI MARIILOR! SANATATE, FERICIRE SI TOT CE VA DORITI!

ROXY, LA MULTI ANI PT MICUTA TA MARIA! SA FIE SANATOASA SI NOROCOASA IN VIATA CARE-I STA IN FATA!! Felicitari pt mers!!! de acu e fata mare...

Ank, mami curajoasa...ce frumosss...si Eric adora trenurile, al meu sot l-a dus in gara sa i le arate...a venit f incantat... asteptam pozici!

Bianca, uf, imi pare rau de bietul pui...stiu cum e cu aspiratul si cu mucii... sanatate multa va dorim! sper sa treaca repede...

Adela, super mami....te rasfeti...f bine...abia astept si eu momentul...asta dupa ce termin alaptatul...

Miha, asa rar pe aci si asa de scurt??? hai mai zi-ne de voi...

RGE, voi ce mai ziceti? cum sunteti?

pup pe toate!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ellis, in cj bonele primesc 5 lei pe ora. calculeaza si tu si vezi cat iese. eventual o intrebi si pe ea cat cere.dar asa ca idee ti=am spus. poate ca in B se cere mai mult.

wow..ank..ce curaj pe tine. dar ce-ai facut in bucovina?
aa..am priceput..macar ai stat ceva vreme, sa merite mersul cu trenul? si ai inchiriat o cuseta intreaga banuiesc :)

Roxana, La multi ani pt Maria! Ma bucur ca te mai relaxezi SI CA ITI PRIESTE TOTUSI activitatea. e f imp. sa iti placa serviciul pe care il ai.

noi ne tot chinuim cu alaptatul asta.toata ziulica tzoca tzoca..Bianca la tine cum a fost in primele luni? cd v-ati reglat cat de cat?
ca deja ma apuca disperarea.. f putin doarme in tp zilei, ceea ce nu e normal la varsta lui.mananca si din ora in ora si la 2 ore..rarisim ziua sa stea 3 ore.
eu zici ca sunt la cura de ingrasare, nici nu mai stiu cd am avut senzatia de foame., ca tot timpul bag ceva in mine-lichid sau solid sau fruct.
uffff..asta nu-mi place mie..stresul asta ca nu stiu dc copilul e satul sau nu..
l-am mai si cantarit uneori..dupa mine mananca f putin- sunt mese si de 70-80 ml..iar cd simt eu ca am lapte atunci mananca cam 120 ml.dar na..mananca des..nu pot compara ml de LM cu cei de Lp..nici nu mai stiu ce sa fac, cum sa fac..

mihuta, Alina, mai dati-mi o mana de ajutor :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Victo bunicii din partea tatalui meu sunt acolo..Si imi era dor sa merg la ei ..ca stau intr-o zona asa frumoasa cu brazi multi si parauri dinalea de munte limpezi... ... Din 4 locuri am luat doar 3 din cuseta ...Si omul din patul 4 a coborat la Cluj si pana in Timi am fost singuri ...de la ora 12 ;la 7

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Gianina, la multi ani fericiti inainte! Sa te bucuri de fetele minunate !
La multi ani tuturor ce au serbat onomastica de Sf Maria si Sf Ana!
La multi ani Maria de Roxxy!

Ank, super, felicitari!
Ellis . Ce sot dragut... Pai de ce sa nu te tina o asa relaxare faina? :)
Victo, de cat timp aveti mesele astea si doarme mai putin ziua? O prietena care a nascut in aceeasi luna cu tine a avut aceeasi problema luna trecuta, dar mesele s-au reglat de la sine, la fel si somnul. Ba ajunsesera la pauza intre mese de 7 ore. Uite, o sa intreb, totusi.
Noi suntem f bine, eu am impresia ca sunt din ce in ce mai vesela si relaxata, desi se aduna kg fara pauza. Sefa mea mi-a zis uimita ca la mine chiar se vede dupa chip ca sunt insarcinata, arat foarte bine.
Inca nu ne-am hotarat la nume, dar ii spunem Bondarel. Am intrat oficial in sapt 28, trim 3, surioara tot misca piciorusele in dreapta sus si manutele pe undeva pe jos.
Ar trebui sa-mi pun un amr cu saptamanile de mers la birou, mai sunt doar 3 si cateva zile.

Si una peste alta vom merge pe la gradi cate putin, cel putin pana nasc. Maria a fost cu Bogdan zilele trecute pe acolo si mereu ma intreaba cand merge si ea. A fost fascinata de ce a vazut in curtea gradinitei (de data asta una de stat). Saptamana viitoare va da totusi o tura pe la bunici, asa, de final de vacanta.:)

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alina, cu programul incarcat pe care il avem si oboseala mea cronica, (ca ma trezesc de pe la 3,pt prima masa de noapte si nu mai pot dormi apoi..)iaca nici nu stiu de cd e asa.
cert e ca ieri a dormit sa zic de 3 ori cate jumatate de ora..abia cd am iesit dupa-amiaza, pe la 5 a atipit in masina..afara a dormit, sa zic..o ora, dar nu linistit, ci tot tragand din suzeta.
dupa masa de seara, pe la 9 a admorit de-a binelea de nici nu l-am mai deranjat sa ii fac baie sau ceva.
azi de la 9 la 15..din ora in ora, hai cateodata la o ora jumate tot a molfait cate ceva..apoi intr-un final a dormit 3 ore.

mi s-a acrit de ceai de chimen fenicul si anason ca imi vine s avars cd il simt. acum mi-am cumparat galafor.

dar cu tot programul asta, el creste binisor, nu ca fat frumos, dar ok zic eu. de la 3200 acum e la 5 kg si mai avem un pic pana la 2 luni. si e exclusiv pe san.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo

roxxy la multi ani printesei!!! sa creasca mare, sanatoasa si voioasa!

andreea atata m-am uitat/mirat pe filip ca uite ca am primit si eu un "cuc"...

alina, , cate kg ai luat??? nu cred eu ca e chiar asa cum spui tu...nu te vad pe tine cu multeee kg. eu am +3 pana acum dar sunt zile in care ma abtin multttt si altele in care imi mai fac pe plac. noi ii spunem "dovlecel" de fapt iasminica tot ii spune asa.....noi stim cum o sa -l cheme inca de cand eram gravi cu iasmi

ellis ce rasfat pe tine@!!! ti-ai luat masinuta??

vaiiii cat imi e de groaza si mie de alaptat......nu insensul ca trebuie sa alaptez ci sa nu o dau in bara din nou, sa nu renunt la primul hop....:(

va poopp
merg la o mica conversatie cu fiu'miu ca ma cam tupaie

mamica fericita de printesa si 16+ baietel

Mergi la inceput