Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(217)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata!

ramo felicitari din toata inima!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , acusi 3 ani... , Stefi video

Nasterea unei stele...numita Stefania!

papa bun , un pò di papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare!

RAMO, FELICITARI INCA O DATA, SA FIE INTR-UN CEAS BUN! SA DEA DOMNUL SA APARA O PUTZICA SI IN FAMILIA VOASTRA!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ramonella, felicitari! Sarcina usoara, sa fie totul bine. Mai deschizi o odisee? :)
Ancuta, felicitari, matusico!! Ti-ai vazut nepotica?

Am inceput si noi gradi, a mers Maria doua zile si a racit, asa ca de miercuri e acasa. Cred ca era ceva mai vechi, nu luat de acolo, mai ales ca sunt doar mucisori si putina tuse. Imi place mult gradinita, educatoarea... sper sa se simta bine, imi pare rau doar ca va sta putin.

Eu de azi sunt in concediu. Da, e drept ca l-am inceput rau. Aseara am crezut ca nasc. Si nici acum nu ma simt prea bine, dar am programare la 4 la dr, sa vedem ce mai face colul, apoi sedinta cu parintii la gradi. La care chiar tin sa ajung si eu, nu doar Bogdan. :)

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

vasari....stai mama linistita ca mai ai putin pana la termen!Ai grija de tine...si ref la gradi ...nu o retrage pe Maria inainte de a se naste puiuta !stai sa vezi cum va fi...Multa sanatate micutei!
esti matusa ancagragoman?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

uauuuuuuuu Alina..parca ieri ne anuntai de cele 2 liniute si uite ca deja esti in sapt 32...ce trece vremea....

pe mine ma supara rau in ultima vreme fierea asta...si daca n-as alapta zau ca as lua ceva strong... ufff...chiar nu stiu cat ma mai tine asa..

stiti cumva daca in alaptare se pot lua homeopate, gen ceaiuri, granule, tincturi??? ma refer pe termen mai lung, nu doar o saptamana... trebuie sa imi fac o programare si la dr homeopata...ca nu se mai paote...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

iar e gata saptamana!
eram pe babycenter....copilul meu are deja 4 luni si 3 saptamani...mai gata tre sa incep cu mancarica?!ce groaza imi e..desi Luca mananca bine acum laptic nu-i sigur ca-i va placea si mancarea !
un we fain va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!!!!

RAMO, FELICITARI!!!! . Sarcina usoara si un bebe sanatos tun!!!

Bianca, dar daca alptezi de ce te grabesti sa incepi diverisificarea? Maria nu a fost alaptata si tot la 6 luni am inceput diversificarea. Stai pe lapticul de la san pana la 6 luni ca stii ce stres incepe o data cu diversificarea .

Referitor la somnic, eu si cu sotul meu avem deja un an de cand dormim separat . Desi are un anisor, Maria inca se trezeste o data sau de doua ori pe noapte . Pana nu va dormi toata noaptea legat nu o las cu Matei in camera. Chiar nu vreau sa-i afecteze odihna lui Matei.
Cand ma gandesc ca Matei doarme de la 5 luni cate 10-12 ore legat noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Salutare!!!!

RAMO, FELICITARI!!!! . Sarcina usoara si un bebe sanatos tun!!!

Bianca, dar daca alptezi de ce te grabesti sa incepi diverisificarea? Maria nu a fost alaptata si tot la 6 luni am inceput diversificarea. Stai pe lapticul de la san pana la 6 luni ca stii ce stres incepe o data cu diversificarea .

Referitor la somnic, eu si cu sotul meu avem deja un an de cand dormim separat . Desi are un anisor, Maria inca se trezeste o data sau de doua ori pe noapte . Pana nu va dormi toata noaptea legat nu o las cu Matei in camera. Chiar nu vreau sa-i afecteze odihna lui Matei.
Cand ma gandesc ca Matei doarme de la 5 luni cate 10-12 ore legat noaptea.

Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009)

...
fetele astea ..si eu ziceam la fel.. ca Ral a dormit toata noaptea de la 3 luni si ea pana la 1 an mai avea o singura trezirea noaptea ..acum au amandoi treziri noaptea la "ciocnirile " din pat .. si miorlaiala din somn ca au perna sub capul celuilalt
Inca nu am luat paturi separate..Urmeaza...desi eu nu prea vreau sa mai dau banii pe alea daca tot vreau sa plec

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

cap.218

Mergi la inceput