Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(217)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

bainca, am priceput programul vost..deci Ana e pb, nu Luca ;)
normal, ca nici nu ma gandeam ca nu ai avea babyphone, sau usa deschisa.

la noi copiii se culca repde, amandoi. in jurul orei 9. ca sa ma pot ocupa d Stefan, il culc pe prichindel mai repde, sa nu maraie de foame, ca apoi nu mai avem liniste. asa ca el pe la 9 doarme deja, iar Stefan pe la 9 jumate.
dar piti se trezeste apoi pe la 3 sa manance, pe la 7..cd Stefan inca doarme.si sa ma duc pana in camera cealalta sa il iau (acolo nu mai am loc sa mai pun pat, ca e deja unul mare, etajat si un patut)...sa il aduc in dormitor..mai tre schimbat..mi se pare complicat deocamdata.

si nu cred ca inainte de 6 luni va renunta la trezirea de noapte. Stefan abia pe la 8 luni a dormit toata noaptea.

mai vad si eu ce si cum.

roxxy, andreea la voi cum e?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ma gandesc ca Acular e in primele saptamani de gradi, cd fetita raceste tot des, probabil pana acum a fost sanatoasa tun si de aici frustrarea si nevoia de a-si varsa naduful aici...banuiesc eu.

si eu anul trecut la inceput ma gandeam la asta..ca sa nu vina ceilalti copii raciti, ca se imbolnaveste si al meu, stefan nefiind aproape deloc bolnav pana atunci.
dar stii care-i chestia? ca ei sunt purtatori de virusi si deci contagiosi INAINTE sa apara simptomele!
si din propria experienta de anul trecut, am vazut cat pot dura niste muci afurisiti, si o tuse amarata..:(

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

hi!
victo...la mine fct. deocamdata asa cum ti-am zis...ai dreptata... Ana e problema...o mai schimba in pijama membrii fam,ii mai pregatesc laptele...dar daca i se pune pata nu se mai atinge nimeni de ea decat eu..
pe Luca nici nu-l schimb noaptea...suge si adoarme... apoi direct inapoi in pat...dar la ei in camera este o canapea (unde alaptez) si el nici nu se trezeste noaptea decat ocazional

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Acular73 spune:

popbianca vin la discutii dar am avut computerul stricat.

Victo, nu suntem in primele saptamani de gradi. Mara merge la gradinita din septembrie anul trecut, adica de la un an si 10 luni. A invatat foarte multe lucruri si sunt multumita din punctul asta de vedere. Frustrarea cred ca apare din cauza ca poate mi-am pierdut rabdarea. Daca va uitati la semnatura vedeati ca mai am un baiat de 12 ani. Am mai trecut o data prin gradinita. El a fost la o gradi de stat de la 4 ani.
Va spun ca nu e nici o diferenta. In primul an s-a imbolnavit la fel de des ca sor-sa data la nici 2 ani.
Eu inteleg ca sunt si cazuri in care nu ai cu cine sa-i lasi dar cred ca ar trebui separati de cei sanatosi.

Si ca sa nu iesim din tipare azi Mara s-a intors de la gradi cu mucii curgand. Am inteles ca asa e bine.

Sanatate la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

hellooo.......

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 3+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

RAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ramoooooo mami felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun!!! ce ma bucur pt voi!!!

mamica fericita de printesa si 18+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Mersi mult fetelor!!!

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

ramonella...excelenta veste ! Felicitariiiii!
acular74...am inteles....dar practic despartirea e imposibila...putem teoretiza o gramada ...dar stii si tu cum e...practica ne "omoara" !nu este atata spatiu incat sa aduni toti copii bolnavi la un loc...desi gardinitile au izolator dar acesta e pt. cate o persoana ,in situatii exceptionale!
acu' ma duc sa bag la spalat hainele micutilor...pana cand e gata mananc si eu ceva ...apoi somn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

hellooo.......

bravooo...Uite ma bucur ca ai aparut cu vesti asa bune...

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput