Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(217)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

cum adica cu vid?
pot sa fac cu trimitere?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Salutare!

Multumim de gandurile bune! Din pacate lucrurile s-au agravat, am ajuns la spital sambata cu febra f. mare, in prag de convulsii si cu o diaree galopanta...in cateva ore copilul meu era aproape o leguma...diagnostic: salmonella...naiba stie de unde si cum, nu-i dau oua, nu creme, nu maioneza sau alte dracovenii...in fine, a iesit si o frumoasa alergie, si talasemie minora si....suntem praf. Azi ne-am externat, regim drastic, urmeaza sa facem o caruta de investigatii, inclusiv la inimioara, pentru un suflu sistolic cam urat!

Urez sanatate tuturor si multa putere mamicilor, eu una sunt la pamant!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Offf..cumplit. Imi pare rau ca treceti prin asemenea momente. Ii doresc multa sanatate printesei iar tie multa putere. E groaznic sa-ti vezi copilul suferind. Multa, multa sanatate.

Citat:
citat din mesajul lui vali_delide

Salutare!

Multumim de gandurile bune! Din pacate lucrurile s-au agravat, am ajuns la spital sambata cu febra f. mare, in prag de convulsii si cu o diaree galopanta...in cateva ore copilul meu era aproape o leguma...diagnostic: salmonella...naiba stie de unde si cum, nu-i dau oua, nu creme, nu maioneza sau alte dracovenii...in fine, a iesit si o frumoasa alergie, si talasemie minora si....suntem praf. Azi ne-am externat, regim drastic, urmeaza sa facem o caruta de investigatii, inclusiv la inimioara, pentru un suflu sistolic cam urat!

Urez sanatate tuturor si multa putere mamicilor, eu una sunt la pamant!
Va pup!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

nici la noi vestile nu sunt prea bune...la sfarsit de saptamana Luca a primit 2 diagnostice...angina/candida in gurita....am ramas la candida tratata cu glicerina boraxata cu nistatin(la care, spre surprinderea mea, nu a avut aaaabsolut nici o reactie, negativa sau pozitiva)-eu m-am tratat cu nidoflor...mai maine ne mai oblojim si gaaataaa
in schimb Ana azi a fost diagnostigata cu rosu in gat....am primit ospamox si bineinteles ca mai si tuseste asa ca luam si humex...i-am dat si nurofen pt. efectul antiinflamator...si pana luni nu mai merge la gradi(dupa spusele medicului...dar ,maine au teatru de papusi...si ea ar merge iar eu nu stiu daca mai e contagioasa...?!)
mie mi-a scazut drastic productia de lapte intr-o saptamana...iar mesele de 170-190 ale lui Luca sunt acum de 120-160 max., cateodata ii ofer din ambele parti...si e tot timpul nelinistit si carait...acum seara i-am si facut lapte praf ca n-am stiut cum sa-l mai linistesc din plans...ca se tragea si de la san...nu mai vroia sa traga ca stia ca nu prea mai vine.... asa ca si eu sunt cu nervii la pamant ...imi dau lacrimile....parca abia ce am simtit si eu placerea alaptarii si sa se fi terminat totul asa de repede?!
tin sa mentionez ca nu am schimbat nimic in rutina mea...am mancat la fel, am dormit la fel, am luat vitaminele/galactogilul la fel...deci?..!!nu stiu ce s-a intamplat....ma voi duce la "alaptarea"poate voi primi ceva raspunsuri....
g24hit,validelide... multa sanatate!DD ajuta sa treceaca repede repede!pai salmonellapoate fi si in alte alimente ....nasolala treaba!pai si cum...la ctrl periodice nu au depistat suflul sistolic?
ancadragoman...eu am dus-o pe Ana la sectia de pediatrie a spitalului ..."cu pile"...asistentele alea sunt cele mai experimentate...ceva probleme sau numai asa , de control?
aaa ca mi-am amintit...pe prima pagina .. cineva sa treaba si bb noi aparuti! va rooog frumos!
acum pe Luca il am cu mine in pat....mi-e o groaza sa ma culc asa...dar trebuie ..ca mi-e un somnnn..

Mergi la inceput

Roxana, multumesc mult!

Bianca, multumim de urari, sanatate multa si piticilor tai!
Despre suflul sistolic nu mi-a zis nimeni, nimic si au vazut-o mai multi medici....dar dr. din spital a zis ca e posibil sa fie datorita bolii si sa-i fac o eco, sa stim exact cum e, dar asta doar dupa ce terminam cu regim, se elimina si tratament, adica peste vreo 3 saptamani.

Va pup, o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna dimineata si o ca de mult nu v-am mai servit cu una..nu mai reusesc sa intru..cand imi programez..mereu intervine cate ceva..si iar tb sa ies...

off ...vali DD ajuta!

multa sanatate tuturor puisorilor bolnaviori!!!.. nu mai enumar acum... ca parca ma ia cu fiori, sincer, nu va suparati!
DD ajuta-ne puisorii !
despre noi apropo, am avut si noi o raceala(dar superficiala asa) luata din primele zile de la gradi... nimic serios..

si tot apropo de gradi stefi s-a acomodat si ea destul de bine pan' la urma.. primele zile a fost tare incantata..dupa am avut o perioada(vreo 2 zile) care nu vroia sa mai mearga de se lasa cu plansete dimineata..dar acum e mult mai bine.. se trezeste cu gandul sa mearga , nu mai comenteaza ca nu vrea sa ramana fara mine,etc.. e ok.. atat a mai ramas limba..nu prea vrea sa vb in it.
cu cei mari nu e problema ca pan' la urma reuseste sa se faca inteleasa ..e pb de ceilalti copilasi italieni..sper sa -si dea drumul la gura pan' la urma sa scapam si de hopul asta ..ca deh..nu suntem in ro :)

va pup si va doresc numai bine !
...si sper sa reusesc sa dau mai des.. nu mai promit ca

aaaaa ca uitam.. avem si noi "cateva" poze cu prima zi de gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

am modificat un pic listuta cu si gravi....daca vreti mai aduceti-mi aminte ce si cum...
va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Bianca doar asa pentru un control

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Noi ocupati cu job, zugravit si copii. Pot spune ca m-am indragostit din nou de job? Imi pare asa rau ca trebuie sa intru in concediu... dar nu mai pot! E iubire imposibila in trim 3...
Vali, of... multa sanatate si noroc va doresc!
Stefania, f nazdravana pare Stefi! Ma uitam la ea in poza in care sarea. Acomodare usoara in continuare!

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 30s

Mergi la inceput

Va multumesc mult, fete dragi!
Stefania, ma bucur mult sa vad ca ai mai scris! Pupici multi Stefaniei si felicitari!

Alina, spor la treaba si sarcina usoara in continuare!

Fetelor, help me! Are cineva idee daca la Synevo se fac analize gratuite cu trimitere de la med. de fam.?

Va pupic si multumesc !

Mergi la inceput