Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(217)
Raspunsuri - Pagina 13
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi noi azi am inceput a 3-a sapt de gradi. totul a decurs perfect, fara nici o lacrima, din contra nu are rabdare nici sa o descalt ca vrea sa intre mai repede!!! ![]() mamica fericita de printesa si 16+ baietel ![]() |

Andrei este si el in a doua saptamana si jumatate tot fara nicio lacrima
Chiar nu ma asteptam dupa mai bine de 2 ani si jumatate in care a stat fiecare minut numai cu mine.
Insa eu l-am tot dus in vizita anul trecut la gradinita, cate 5 minute, apoi 15-20 si chiar o ora , educatoarea lui avea grupa pregatitoare si nu plangea nimeni, nu deranjam pe nimeni, am putut sa stau cu el acolo.
Acum cand are grupa mica si sunt multi speriati si plangaciosi nu accepta nici ea sa ramana parinti inauntru mai mult de 10 minute deoarece incep si altii sa planga dupa mamele lor.
O zi excelenta !
Lala.
Mr B si
Mr A My hobby
popbianca spune:
buna dimineataaaa!
roxxy, ank...aveti mare dreptate in leg cu schimbarea de atitudine in conditiile in care se merge la servici....eu mi-am dat seama ca de cand stau acas iar mi-am luat numai papuci fara toc(pe ideea ca la ce-mi trebuie daca nu ma duc la servici?)...nasol
g24hit...
...sa se acomodeze cat mai repede...cu toate stim ca nu-i usor...dar ce sa faci?!
eladea...da ...am obs si eu o oarecare asemanare intre copii...
victo...e un dulce juniorul...e putin roscovan,sau mi se pare mie?
flacailor tai....!
ank...incet incet sa se pe brazda si Raul, ai sa vezi!
salutare LalaD...de multisor nu te-am vazut p-aci!bravo lui Andrei ...esti o mamica norocoasa...
ma duc sa iau si eu micul dejun...Ana aplecat la gradi cu bunicii(asa si-a dorit pt. ca e mai interesant in centura masinii decat la ea in scaun...iar eu si sotul
)...Luca a mancat si el pe la 1o....acum se distreaza pe salteluta ...
la noi e ceata....vineeee toamnaaa ...nu mai e de glumit...deja tre sa fac lista cu cele necesare ,marimi...pe cand mergem la szeged,poate luna viitoare, sa am pregatit tot...
o zi faina tuturor!
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Mai, Victo, ce scumpi sunt aici... Sa va traiasca!Noi zugravim zilele astea, am gasit si patut pentru Maria, asa, cam ca al piticilor din Alba ca Zapada, deci mai avem de tras tare saptamana asta, sa terminam pana luam copilul de la bunici. Laura, ce mai faceti? Ce fac fetele? ![]() Oare Anca ce mai face? Ea era prezenta zilnic. _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 27+ |
Anca nici sa moara nu poate,de luni am inceput la noul job si ajung seara la 8 acasa fara sa fi facut macar pipi ,de mancare nici vb asa ca nu prea am timp sa intru

nu am citit din urma dar recuperez eu
va pup pe toate

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
g24hit spune:
neata
Iulia e mai bine la gradi, ieri nu a plans deloc, nu prea mananca acolo dar asta e...nu putem fi cu toate. E f somnoroasa dimineata dar am noroc cu una din ingrijitoare, vecina de scara cu noi, se cuibareste la ea in brate si noi putem pleca. Azi a pus putin buza,i s-au umezit putin ochii si am plecat. sper sa fie bine.
v-ati gandit ce cadouri le luati de ziua lor?
vali_delide spune:

Pe noi ne mai tineti minte?
Salutare tuturor mamicilor si bebicilor!
Am vazut ca avem o multime de "gradinari", felicitari tuturor si acomodare usoara celor mai plangaciosi. Noi, din pacate nu mergem la gradi, am intrerupt in iunie si, probabil vom relua prin octombrie sau mai tarziu...suntem in prag de mutare si ne vom lua o perioada de acomodare cu noua casa, mai ales ca schimbam totul, plecam din Bucuresti.
In rest nu avem vesti prea bune, Andra e bolnavioara, azi am fost de 2 ori la medic si urmeaza sa mai mergem zilele urmatoare, ca io-s mai paranoica de fel si nu prea ma linistesc din prima...a facut o viroza, combinata cu o alergie (nu stim inca la ce!!!), asa ca urmeaza analize, exudat si altele...e plina de bube, plangacioasa, maraita, iar eu extenuata...
Cam atat despre noi, va citesc din umbra, dar cu scrisul...ca de obicei, sunt in urma rau!
Pupici tuturor!
g24hit spune:
neata
ce liniste pe aici...
eu vroiam sa va spun ca acum cand s-a mai obisnuit si Iulia la gradi ,o tinem acasa pt ca are puroi in gat...febra mare...de fapt acum e mai bine pt ca vineri m-am dus mai repede la gradi,am luat-o acasa si am si inceput cu antibiotic si toate celelalte...daca o intreb de gradi zice ca vrea sa mearga pt ca ei ii place acolo.
Vali sanatate si voua.
Victo spune:
si noi raportam copii bolnavi dupa 4 zile de gradi
ala mic cu nas infundat nevoie mare, ala mare muci curgatori, mai nou si ceva tuse la progarmul de somn.
mama zombie..n-am dormit deloc, ca l-am tinut in brate pe mihai, sa poata respira.
azi ii dau cate o pic de vibrocil.
vali, alergia aceea, bubitele pe tot corpul poate fi urmare a virozei.anul trecut asa o viroza " frumoasa" am avut si noi..intai pe respirator, apoi pe digestiv..si apoi aceste bubite..totul a durat vreo 3 saptamani:(:( noi le-am tratat cu aerius.
Eni, asta este inceputul colectivitatii..uite si noi, cu esperienta, cu aceiasi copii, aceeasi gradi, copii putini-8- si tot n-am scapat de raceala. e drept, deocamdata nu pare a fi serioasa, sa necesite vreun tratament, dar na..azi l-am tinut acasa, sa il mucesc eu bine.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ancadragoman spune:
bai dar liniste aici
Maria este ok inca desi in astea cateva zile au fost decimati de raceli.
Eu sunt super ocupata cu noul loc de munca dar incet incet imi intru in ritm.
As vrea sa ii fac si eu Mariei niste analize de sange si nu stiu unde sa merg ca nu am chef sa o chinuie cand ii ia sange asa ca astept propuneri din experienta voastra.
Va pup si o zi buna
ca uitasem sa fac reclama bazarului ![]()
http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=ancadragoman&searchtype=2&show=current&startcount=1&endcount=20&page=1
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Victo spune:
anca, du-te la synevo si cere sa ii faca cu vid, in 10 secunde e gata!
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

si
16+ baietel