Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(217)
Raspunsuri - Pagina 12
Ank83 spune:
...RGE stai linistita ca nu te judeca nimeni...
...fiecare le stie pe ale lui...
Eu recunosc ca nu sunt facuta sa stau cu un copil 100% din timpul meu... II iubesc si ii ador pe amandoi... dar eu ma simt intr-o capsula in situatia mea de acum ... si ca sa pot fi calma cu ei si sa ii invat ceea ce trebuie trebuie in primul rand sa ma simt "libera" ... Asa sunt eu ... O caracteristica zodiacala a varsatorilor ..care la mine e vitala 
Am fost multumita pana la urma de cum sa incheiat ziua.. Mi-a povestit ca au fost sa bea apa 2 cate 2
..ce drag imi era cum povestea... si imi zicea cu mult drag de ingrijitoarea lui ..doamna Marina.
..
Maine incerc sa il las sa si doarma daca vrea.. Pentru ca prietena lui ..cu care merge de mana pe afara
a dormit
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
ca sa ies putin din subiectul gradi sa va pove o faza comica cu raul..
..Am venit intr-una din zile cu amandoi din oras cu taxi...si la un moment dat cecilia mi=a cerut apa si cand am varsat dintr-o sticla in alta..am scapat apa pe bancheta taxiului ![]()
.. la care Raul sta putin... si baga capul printre banchete si ii zice soferului.."Nenea sofelu... sa stii ca mama a varsat apa pe scaun..."

...la care cand acesta sa uitat la el .. Raul striga "uite acolo ...acolo" . ... ![]()
![]()
![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
popbianca spune:
buna seara!
ank...am reusit sa vad si eu pozele voastre...Raul calare !
...Ceci a ales vitelul...? doi copilasi tare scumpi!dupa cum arata e destul de confortabil la cuseta...
lui raul ...sa-i fie mai usor la gradi
tare faza...nu te-a trecut soferul pe tarif 2?
g24hit..ei, cum a fost prima zi?
bb...nici nu ma asteptam la altceva din partea Yasminei ..decat sa fie nerabdatoare sa mearga la gradi!
multumim de aprecieri!
vasari...la noi nici la gradi particulare nu te lasa ...educatoarea mi-a povestit ca pe o micuta a lasat-o sa vina si sa stea si bunica...si au ajuns ca statea si bunica toata ziua la gradi si atunci a hot ca asa ceva nu va mai permite...
multumim de aprecieri!
RGE...sa va ajute D-zeu cu partea materiala (ca si mie aia imi lipseste
)ca sa vina bb2 cat mai repede...in ceea ce priveste gradi...eu sunt progradi...Ana a inceput sa mearga de la 2 ,4 luni..si tre sa recunosc ca ne-a fost foarte greu...dar acum programul e clar... stiu ca am si putin timp liber pt. mine...si pt Luca ...asa cum zice ank...nu pot 100% cu ei toata ziua...
Roxxy80 spune:
RGE, eu sunt intru totul de acord cu tine. Eu am revenit la serviciu cu inima stransa si cu mare tristete. Din pacate de ceva vreme ne mergea super greu financiar si s-a intamplat s agasesc un job f bun (in conditiile economice actuale). Eu sunt genul de mama care ar sta 100 % din timp cu copiii. Sunt sigura ca nimeni nu-i poate educa, intelege, cunoaste mai bine decat mine.
Eu nu am fost in viata mea la gradi si consider ca nu mi-a afectat cu nimic. M-am integrat super bine la scoala, am fost sociabila dintotdeauna, iar din punct de vedere al dezvoltarii educationale nu am fost niciodata mai prejos decat colegii mei (care fusesera toti la gradi).
Ce pot sa-ti spun este ca de cand am revenit la serviciu am inceput sa fiu mai grijulie fata de mine, mai bine spus fata de aspectul meu. cand stateam acasa nu ma mai fardam, nu mai stiam ce inseamna sa port fusta, tocuri. Acum am redescoperit toate acestea cu mare entuziasm. Seara vin acasa cu o energie debordanta.
Un aspect neplacut este faptul ca Matei in astea 2 saptamani a devenit deja cam neascultator. El isi petrece ziua cu ai mei, care nu stiu sa-i puna niste limite. Il rasfata la maxim, lucru care-mi cam displace, dar nu reusesc sa-i fac sa inteleaga ca gresesc.
g24hit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui popbianca buna seara! g24hit..ei, cum a fost prima zi? mami de Ana-Sofia(15.11.2007)si Luca-Dimitri(17.05.2010)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
am sperat prea mult ca o sa fie f bine....ingrijitoarea mi-a spus ca a plans pe la 10.20( am lasat-o acolo la 7.30) pt ca plangeau mai multi copii, nu a mancat NIMIC la gradi, a plans cu hohote cand m-a vazut ca m-am dus dupa ea....acasa a fost bine, a mai povestit de pe la gradi desi nu f multe. azi dimi a plans, aluat-o ingrijitoarea si a dus-o in clasa dupa ce am asigurat-o ca vin dupa ea cand termin serviciul. am stat cu emotii toata ziua , iar la ora 15 o sa fiu acolo sa o iau.mi-e asa mila de ea....

BB poate la Iasmi sunt mai putini in grupa fiind la gradi privata, se pot ocupa altfel de ei....
Iulia aproape ca plange si afara cand vede un copil plangand, poate o influenteaza si asta...nu stiu....
si nu ne lasa sa stam cu ei....

Victo spune:
of of bietii gradinari..

noi suntem bine, ca mergem la aceeasi gradinita, aceleasi cadre didactice, totul e cunoscut.
dupa ce il luam de la gradi, insa, are vreo juma de ora de comportament mai violent-tipa, loveste..pana se calmeaza un pic.
dar asa era si anul trecut.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
of mai fetelor...cand va aud povestind de gradi mi se ridica parul pe mine...
mai ales in cazul in care copilasii nu se integreaza f bine din prima...mi-e mila de ei bietii de imi vine mie sa plang...
la noi inca nu se pune pb de gradi, abia la primavara vom face pasul, si atunci vom incepe asa treptat..o ora, doua, trei...vedem...
dar inca de pe acum am inima stransa si ma gandesc cu groaza la momentul ala...
oricum, felicitari tuturor si multe 'succesuri'..![]()
Bianca, am vazut si pozicile voastre..minunate...
iar Luca mi se pare ca seamana f bine cu Filip al meu...nu ti se pare??? in unele poze as paria ca e Filip...![]()
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Victo spune:
hai mai Andreea, ca nu-i chiar asa grav :)
pozici ca sa il cunoasteti si pe junior.:)
http://family.webshots.com/photo/2970327290102838148YavSUF
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Vasari spune:
Mai, Victo, ce scumpi sunt aici...
Sa va traiasca!
Noi zugravim zilele astea, am gasit si patut pentru Maria, asa, cam ca al piticilor din Alba ca Zapada, deci mai avem de tras tare saptamana asta, sa terminam pana luam copilul de la bunici.![]()
Laura, ce mai faceti? Ce fac fetele?
Oare Anca ce mai face? Ea era prezenta zilnic.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 27+
Ank83 spune:
Noi azi dimineata am ramas tot smiorcaiti la gradi... si mi-a zis de acasa ca nu vrea la gradi... ca nu si nu... dar a intrat in clasa si sa comformat ... si s-a uitat la educatoare si a cerut papa ... In schimb am vazut ca nu mai e asa dezorientat cand e intre straini... Asta mi se pare un mare plus ..de cand e la gradi.. chiar daca azi e a treia zi....
..Roxxy exact de asta vorbeam si eu ...de cand au mai crescut cei mici am redescoperit toate astea... farduri ...haine .. tocuri... si ma simt foarte bine psihic... si sunt mai vesela... mai calma... Si trebuie sa recunosc ca toate depresiile alea erau de la viata de casnica.. Clar asa e mai bine... oricata dragoste si sentimente de vinovatie as nutri ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici