Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(217)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare fetele!

ank, vazut pozicile...uau ce copii mari ai deja... si ce aventuri minunate au avut ei in Bucovina...super ca ai avut ideea de a-i duce acolo...

roxana, hai ca-ti tinem pumnii sa vina bb 2...cine stie, paote Mos Craciun iti face un cadou... sau poate vine mai repede??

Lavi, poze cu burtica unde vedem? sau ne-o ascunzi???

Ancutule, voi ce mai ziceti?

ce liniste p'aci..o fi din cauza ca vine weekendul???

oricum, va doresc zile linistite si minunate!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Bianca, la multi ani, sa te bucuri de copiii minunati!
Victo, imi pare rau sa aud de programul tau de odihna. de oboseala... imi inchipui ca e o perioada grea. Pana la urma de tine trebuie sa ai grija si restul vor veni de la sine. Dar tu stii cel mai bine cum poti face asta.
Noi am hotarat sa-i mai dam Mariei inca o saptamana de vacanta, sa zugravim apartamentul, sa facem curatenie, sa-i luam un patut mai mare... apoi va merge la gradi si sa vedem cum e.
Am luat 40 kg de vinete sa le bagam la congelator, cred ca am facut o mare greseala. Sigur ne vor ocupa 2 zile. La anul le fac la tara, la foc de lemne, mai ales ca voi fi in concediu. Sau si mai bine, o rog pe mama sa le faca, va iesi la pensie.
In alta ordine de idei, am achizitionat si un sling (de fapt l-am primit cadou pana la urma), asa ca acum avem o intreaga colectie: wrap, sling si mei-tai. Pentru toate varstele! De la 0 luni. Deja nu mai sunt ingrijorata daca luam carut la timp sau nu.

Succes tuturor celor ce incep gradinita (sau scoala) maine. Cred ca vor fi multe emotii.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

BIANCA, LA MULTI ANI MAMI! SANATATE, MULTE IMPLINIRI SI BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

L-am dus pe Raul la gradi azi ...a urlat si tavalit pe jos ca nu vrea sa stea si ia speriat pe toti pe acolo ... acum stau ca pe ace... cand m-am dus inapoi sa ii mai duc una alta era putin mai linistit ... statea pe un scaunel si plangea... ..Zic ca era mai linistiti in comparatie cu alti pitici care bateau cu pumnii in usa sa mearga la mama ...
Cecilia in schimb a inceput sa planga ca vrea sa ramana acolo ... Mai bine faceam schimb intre copii

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

neata
Anka te cred ca stai ca pe spini...oofff..

Noi am lasat-o pe Iulia la gradi si am plecat cu cate un pusi si fara sa planga dar mai departe nu stiu cum va trece ziua...am plecat cat de cat multumita ca nu a urlat atunci dupa mine.cand am plecat noi inca era vanzoleala, mai soseau copii cu parinti...nu stiu cand or fi ramas numai ei acolo cum a reactionat mamarutza mea
am niste emotii, abia astept sa vad cum o fi la ora trei
va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bianca la multi ani!!! iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume!!

noi azi am inceput a 3-a sapt de gradi. totul a decurs perfect, fara nici o lacrima, din contra nu are rabdare nici sa o descalt ca vrea sa intre mai repede!!!

ank multa putere iti doresc!!

mamica fericita de printesa si 16+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

Va multumesc fetelor pt urarile de bine....va doresc si eu la fel voua... pt. toate!
in rest ...vineri seara m-am sarbatorit cu gasca la un restaurant...
sambata am sarbatorit-o pe nasa copiilor (ziua ei e in 8 sept) ...iar duminica cu familia (vreo 18 pers)...asa trai si veselieeee!
deci bineinteles ca am avut 2 torturi...si atatea urari incat cred ca dorintele mele chiar se vor implini...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

am pus si niste poze la "Luca Dimitri "...daca vreti sa ne vedeti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ank, nu poti sta cu el putin acolo, sa va jucati impreuna? Gradinita la care a fost Maria anul trecut nu permitea, dar a fost o activitate comuna parinti-copii si s-a simtit bine diferenta. Maria a fost mult mai relaxata si simtea gradinita ca pe ceva prietenos.
Sau daca nu poti sa stai, macar lasa-l doar cate putin, gen o ora pe zi pana se obisnuieste. Acum e si greu, la inceput cred ca multi plang si educatoarea nu se poate ocupa de toti. Deci nici conjunctura nu e cea mai buna...
Lavi, putere pentru ce, sa-l lase sa planga?

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nu alina sa reuseasca sa treaca cu bine amandoi pt aceasta noua provocare. la noi in TM nu am auzit nici o gradi de stat unde sa te lase sa stai cu copilasul.

mamica fericita de printesa si 16+ baietel

Mergi la inceput