Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Alina_mk, prietena mea are miopie, a nascut la Craoiva si dr. ei ginecolog i-a recomandat cezariana. Se spune ca in timpul travaliului creste miopia... si oricum, miopia creste si in timpul sarcinii. Probabil vizita la oftalmolog te va lamuri.

Ana
29s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

alina, doar in Romania miopia e motiv de cezariana....exceptand, bineinteles, cd e ffff mare.
Beatrice, am dat comanda la www.babyna.ro

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 29+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

yufff, am alergat dupa voi juma'de zi sa recuperez, si voi care va plangeati ca odiseea noastra nu e asa activa....

alina_mk bine ai venit!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_mk2010 spune:

sper ca nu o sa va stresez prea mult de acum in colo cu intrebarile dar de aia e facut forum`ul nu?

Mergi la inceput

nu stiu am auzit pareri pro si contra ..sincer imi cam este teama de nasterea normala in conditiile astea
miopia mea e de 3 la ochiul drept ..marisoara dar nu exagerat

Mergi la inceput

eu am fost azi la consult sa-m zica ce e cu durerea aceea care o simt la ficati si binenteles e bebe care da cu manutzele si impinge cu capul acolo, si l-am parat la dna. doctor ca nu e miscacios si drept urmare de dimineatza ma loveste incontinuu

eu am luat 8 kg pana acum, si mi-a zis ca e cu un kg mai mult decat treb si sa am grija ca de acum incolo mai am voie doar 5 kg sa mai pun :(, dar ea nu intlege ca ma indoapa sotul ca pe curcani ca are impresia ca il tin flamand pe fiu-su , asa incat cred ca o sa depasesc cu mult alea 5 kg ...

mi-a facut consultul ala oribil pe masa, nu inteleg de ce ma pune pe masa, ca doar mi-a facut si eco.. nu se vede mai bine la eco, numa inteleg mnimik. urasc masa aia

26+

Mergi la inceput

probabil ca discutia cu oftalmologul ma va lamuri cel mai bine dar tot imi este teama..

Mergi la inceput

ral_eli daca tu la 26 de sapt iti faci probl pt 8 kg inseamna ca eu ar trebui sa ma dau cu capul de pereti!
am aproape 22 de sapt si am luat aproape 10 kg
asta inseamna k nu trebuie sa mai mananc nimic?

Mergi la inceput

alina_mk eu am plecat de la 67 kg la 1,64 m. cred ca conteaza si asta. eu nu am fost nniciodata vreo silfida, dar acum ma simt balena
eii , bebe sa fie sanatos ca le dam noi jos dupa aceea

26+

Mergi la inceput

cum pot cita pe cineva? k nu vad ghilimelel pe nicaieri pe aici

Mergi la inceput