Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (92)
Raspunsuri - Pagina 21
ana_o spune:
Alina_mk, prietena mea are miopie, a nascut la Craoiva si dr. ei ginecolog i-a recomandat cezariana. Se spune ca in timpul travaliului creste miopia... si oricum, miopia creste si in timpul sarcinii. Probabil vizita la oftalmolog te va lamuri.
Ana
29s, viitoare mami de
, David Ciprian
BraveGirl spune:
alina, doar in Romania miopia e motiv de cezariana....exceptand, bineinteles, cd e ffff mare.
Beatrice, am dat comanda la www.babyna.ro
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
29+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
ral_eli spune:
yufff, am alergat dupa voi juma'de zi sa recuperez, si voi care va plangeati ca odiseea noastra nu e asa activa....
alina_mk bine ai venit!
26+
Alina_mk2010 spune:
sper ca nu o sa va stresez prea mult de acum in colo cu intrebarile dar de aia e facut forum`ul nu?
Alina_mk2010 spune:
nu stiu am auzit pareri pro si contra ..sincer imi cam este teama de nasterea normala in conditiile astea
miopia mea e de 3 la ochiul drept ..marisoara dar nu exagerat
ral_eli spune:
eu am fost azi la consult sa-m zica ce e cu durerea aceea care o simt la ficati si binenteles e bebe care da cu manutzele si impinge cu capul acolo
, si l-am parat la dna. doctor ca nu e miscacios si drept urmare de dimineatza ma loveste incontinuu
eu am luat 8 kg pana acum, si mi-a zis ca e cu un kg mai mult decat treb si sa am grija ca de acum incolo mai am voie doar 5 kg sa mai pun :(, dar ea nu intlege ca ma indoapa sotul ca pe curcani ca are impresia ca il tin flamand pe fiu-su
, asa incat cred ca o sa depasesc cu mult alea 5 kg ...
mi-a facut consultul ala oribil pe masa, nu inteleg de ce ma pune pe masa, ca doar mi-a facut si eco.. nu se vede mai bine la eco, numa inteleg mnimik. urasc masa aia 
26+
Alina_mk2010 spune:
probabil ca discutia cu oftalmologul ma va lamuri cel mai bine dar tot imi este teama..
Alina_mk2010 spune:
ral_eli daca tu la 26 de sapt iti faci probl pt 8 kg inseamna ca eu ar trebui sa ma dau cu capul de pereti!
am aproape 22 de sapt si am luat aproape 10 kg 

asta inseamna k nu trebuie sa mai mananc nimic?
ral_eli spune:
alina_mk eu am plecat de la 67 kg la 1,64 m. cred ca conteaza si asta. eu nu am fost nniciodata vreo silfida, dar acum ma simt balena
eii , bebe sa fie sanatos ca le dam noi jos dupa aceea
26+