Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

am vrut sa va zic buna dimineata, dar mi-am dat seama ca e ora 3
inca un pic si pot sa zic buna seara...ce-o fi, buna sa fie

noi am avut musafiri tot we si acum dorm pe mine....de-bia astept sa merg acasa sa ma intind un pic. Simt oboseala direct jos, la burtica; ma apasa, ma inteapa, ma ustura in acelasi timp

Vasari, multumim Nu m-am internat eu cu Miruna, a stat mama cu ea in spital ca au zis ca eu nu am ce cauta in spital gravida, ca tratez un copil si poate il zapacesc pe celalalt, in sensul sa nu colectez ceva de pe acolo....cel mai important, Miruna e bine !

am citit ceva de scutecele de finet, si noi am avut, le purtam peste tot dupa mine, plus niste tifonele de marimea unei batiste (tifon pus in 4-5 straturi si cusut la masina), care imi erau super folositoare dupa ce mancam si scoteam aerul.

emisiunea de pe Prima e si in reluare ? in alta zi sau la alta ora ?

felicitari pentru semnaturile noi din we si La Multi Ani, Adipapazi!

va pupacesc !

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

lorin emisiunea de pe prima eu am vazut-o sambata la pranz...acum nu stiu daca azi e reluare sau sambata a fost reluare a unei povesti mai vechi

fetele cat costa cartea "Mama si copilul" ca mi-as cumpara-o si eu

Doamne ai grija si de noi 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

adipapazi, toate valorile sunt bune (ref. la IR-uri) asa mi-a spus dr. si nu mi-a dar nicio recomandare, decat sa beau mai multa apa. BB este mai mare decat varsta gestationala si se dezvolta bine, deci, nu imi fac probleme!

Am vazut ca vorbeati de schimbat BB! Masuta de schimbat o consider de neinlocuit! Eu si acum o folosesc pt. schimbat golanul! Chiar daca el nu prea are rabdare sa stea, ii mai dau cate un tub de crema sa il bage in gura si reusesc! Asa cum spunea si fluturasha, o recomand!

MSymo, daca ai dureri de spate, asa ca mine (mari pb. cu coloana), este indicat sa iti cumperi si cadita dintr-aia suspendata, care are un furtunas de evacuare. Eu o am pe aceea si este prevazuta si cu salteluta pt. schimbat, care se trage imediat deasupra caditei.

Brave, ce mari sunteti! Felicitari pt. sapatamana 30! Mie mi se pare o vesnicie pana in decenbrie!

poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 22+

Mergi la inceput

Usturoiul este super sanatos si citeam ca BB se obisnuieste cu gusturile diferite, in functie de ceea ce mananca mama. Asa ca dati-i bataie, ca nu face niciun rau lui BB, trebuie doar sa il suportati voi! Si eu sunt fan mare usturoi si ii dau lui Remus in mancare.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

Andreea tu pana cand vrei sa mergi la lucur? am vazut ca esti in saptamana 25 si eu intru maine deci avem DPNul destul de apropiat. pana cand te-ai gandit sa lucrezi?
Cati anisori are Anastasia? vad ca tu nu ai nici un carucior. Nu stiti inca ce aveti?

24+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Pai eu as vrea sa merg cat mai mult, pana pe la jumatatea lui noiembrie daca se poate. La Anastasia , am mers pana pe 10 februarie si am nascut pe 23 .Oricum, eu o sa lucrez si de acasa, caci sunt de neinlocuit la serviciu .
Anastasia are 3 ani si jumatate si o sa avem baietel.( nu am stiut cum sa adaug caruciorul albastru la semnatura )

Mergi la inceput

Alinushca, de care maioneza ai mancat? Cu ou crud? Ca eu de cand am ramas insarcinata, plus sarcina anterioara, nu am mancat nimic crud sau nepasteuirizat! Si imi era o pofta de maioneza!! Si casul il pun in tigaie ! Imi este teama de listeria si apoi, nu oi muri eu din asta!
Apropo, aveti vreo reteta de maioneza numai cu ou fiert?

Pt. arsuri si balonari, sunt acceptate in sarcina Dicarbocalmul si Rennie.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Iar am ratat emisiunea .
Am mentionat ca am slabit 2 kg ?

Mami de (28.10.2008) si bb2 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Anes am mancat si maioneze peste maioneze cu ou crud si icre peste icre facute in casa. Am zis de la inceputul sarcinii ca eu una asa fac dar ca nu recomand nimanui. Pe principiul nu f f safe ca daca nu am facut 27 de ani nici o boala de la astea nu o sa fac taman acum in sarcina... Nu stiu nici o reteta alternativa/de post de maioneza, mai bine zis nu am incercat practic.

Mami de (28.10.2008) si bb2 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina_mk2010

Buna!
si eu sunt o burtica de dec 2010 si as vrea sa ma alatur voua aici .momentan avem 21 de sapt si 5 zile dar nu stiu sa va zic daca e fetitza sau baietel inca.
sa aveti o sarcina usoara si copii sanatosi!

Bine ai venit! Trimite DN, DPN si UM pentru a te trece in listuta.
Sarcina usoara si la termen!

Andreea, mami de baiat si 29+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Ana, dr. mi-a dpus ca 70% dintre bebelusi au circulara de cordon. Remus incapand cu 17 saptamani, a avut circulara simpla si laxa este adevarat, in jurul fetzei si am nascut natural, fara complicatii pt. niciunul dintre noi! Si s-a si orientat cu capul in jos inca de pe atunci!

poze

Mergi la inceput