Fluturasi de martie-aprilie 2011 (16)
Raspunsuri - Pagina 20
strumphitza spune:
Nu au fost grele Andreea
, ca doar m-am intors cu autobuzul
, 3 statii , de rasul curcii ca aici statiile sunt foarte apropriate, dar cum o sa imi creasca si mie fundul si mai mare decat este !!?? ![]()

Am mancat cate ceva, abia a intrat, dar parca am un gust naspa in gura acum ...lamai nu mi-am cumparat ![]()

_
BB on board!!!
9+
Deea99 spune:
hello burtici!
la multi ani , sarbatoritelor Copiloi si bb_Yasmi!!!
tot ce va doriti sa vi se implineasca !
sarcini usoare si bebei cuminti si papaciosi!.....si daca v-a mai ramas vreo farfurie murdara de tort o accept sa o ling...ce sa fac daca am intrat asa pe seara, cu atatea pofticioase 
eu in linii mari sunt ok
vad ca starile de gratza si lesin s-au rarit de vineri...e chiar super sa nu mai imi simt stomacul in gat....si va doresc si voua sa va treaca
da acum am alta problema...am inceput continuu sa ma intreb...oare e bine bebe???...de ce nu ma mai doare burta?....vai am mancat si nu mai imi e rau....duminica am avut musafiri si cred ca am baut peste un pahar din acela mare de cola...cate o guritza , cate o gurita si noaptea nu am mai putut sa dorm....am avut tot felul de stari....la un moment dat am intrat in panica ca atipisem pe burta si nu ma mai dureau sanii , nici la burta nu mai simteam salteau prea tare si sa vedeti panica pe mine.....gata sigur s-a intamplat ceva cu bebe de pot dormi asa....pe la 5.30 am venit jos la calculator si cauta tot felul de informatii despre simptome de sarcini oprite in evolutie.....offf abia astept pe 31 sa merg la eco...si abia astept sa-l simt pe bebe
aseara am dormit asa mult....pana azi la 10 m mai ales ca seara cand m-am bagat la somn l-am simtit pe bebe...adica am avut acea strangere de butica in partea stanga si eu zic ca imi da semne bebe ca e bine
voi cum aveti sanii acum tot tari-pitroi?....ai mei au mai scazut din acea tensiune ...ma mai dor doar sfarcurile si uneori stau tari toata ziua chiar daca sunt in sutien
vroiam sa mai rspund cuiva...lui Lalely ...sper ca nu confund....nu te ingrijora de durerile de burtica....si eu am avut fix la varsta sarcini tale...insa nu stiam ca sunt insarcinata...credeam ca imi intrzie cm-ul si ma durea rau de tot.
dr. mi-a recomandat no spa si fara sex![]()
sa stii ca si mie la prima eco nu s-a vazut de cat saculetul...am schimbat doctorul la o saptamana si dritza asta cand mi-a facut eco mi-a arata si cum ii bate iminioara....apoi mi-a zis sa vin iar peste o saptamana ...adica la 8s sa confime embrionul....
am inteles ca in unele tari pana la 8s nici nu te baga nimeni in seama....abia dupa perioada asta esti luata in evidentza cagravidutza
si tu si Ama nu va mai stresati...o sa fie bine!!!...cine vorbea
Mandreeactu pe 31 cate saptamani ai?
eu atunci fac fix 12 si ma gandeam sa merg la eco din ziua asta....ca mai am si alte programani
a si pt biterst la synevo este cel mai ieftin
costa 99lei cu interpretare cu tot
la medlife favorit este 190lei
mie dr. asta la care mi-am facut programare pe 31 mi-a recomandat centrul medical panduri si bitestul costa 120lei...el cu laboratorul asta colaboreaza
va pup burtici...iar m-am intins cat pomana tiganeasca
Deea99 spune:
tot eu![]()
am intrat pe site ul de la synevo sa-mi vad rezultatele de la analize
toxoplasma si rubeola sunt negative....mai trebuie sa iasa herpesul si cmv-ul....asta e de bine
si daca tot m-am apucat sa va srciu sa va zic si de ultima mea cidatenie de gravidutza...
de sambata tot ce mananc trebuie sa mananc cu castraveti murati sau la otet si gogosari in otet...am dat gata 4 borcane
azi am mancat fulgi de porumb fortza cu castraveciori....telemea cu castraveti....ardei umplut cu castraveti

...ba am baut si zeama dintr-un borcan...asta era facut de sormea in casa
castraveciorilor
mandreeac spune:
Deea am 13 s si 5 zile, asa mi-a zis dr sa ma programez. Nici nu stiam ca e asa ieftin la Synevo, bine ca mi-ai spus. Sa inteleg ca suntem vecine, ca Medlife Favorit e la o statie de mine???
Felicitari pentru rezultatele analizelor!

Cine face un nou capitol?

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 12+
dorinut@ spune:
Deea nu te mai gandi la sani. Eu de la 9-10 sapt crek nu am mai avut dureri. Si tin minte ca vorbeam cu roxy ca si ea la fel.Acum am doar sfarcurile sensibile asa daca le ating si daca port sutien si il dau jos atunci ma dor. In schimb de vreo 2 zile tot simt niste intepaturi dureroase ca niste sageti in sani. Cred ca e normal, atatea modificari in organism de toate o iau razna.
Strumphiiii ia o pauza cu facutul mancarii.Daca iti e rau nu mai fa ca iti vine mai tare greata. La mine asa era, nu suportam. El mititelu mai facea cate ceva cand imi era extrem de rau. Iar referitor la bagaje si eu iti dau bataita. Eu mai mult de 2 kg nu car ca imi e frica..suflu si'n iaurt. Cand venim de la super market imi e mila de el mititelu', dar face mai multe drumuri de la masina inapoi. Ma intelege. Asa ca ia o pauza si nu mai cara ca ti-o iei.
------------------------------------------------------------------------------------------
Nasturelul meu mic
12+
Anita
dorinut@ spune:
mandreac tu mai ai putin si ai sa-ti simti bulinuta in burtica. Abia astept sa vii sa ne impartasesti minunea
------------------------------------------------------------------------------------------
Nasturelul meu mic
12+
Anita
simonacip spune:
Deea,
felicitari pt rez la analize. Miine, merg si eu, tot la Synevo, merci ca mi-ai spus, intr-adevar sunt cel mai ieftine acolo, in alte locuri difera chiar si cu 1 mil pretul celor 2 pe care tb sa le fac..Mult.
EU am tot incercat sa obtin trimitere de la medicul de familie la COlentina, dar nu e ok, nu ma inteleg cu ea, zice ca-mi tb un dignostic si nu-mi poate da pe investigatii, protocol de sarcina...Nu stiu, nu e prima oara cind face d-astea...as vrea s-o schimb dar e si pediatra copiilor si atunci automat imi tb 2 drite - de fam si pediatra si nu prea cunosc aici in zona(drumul Taberei). Apropos de zona ...vad ca suntem multicele pe aici..
BB_yasmi, eu ma mentin greu, nu m-am cintarit de 3 zile de teama sa nu vad c-am pus un kil...Burta tot creste. Felicitari c-ai dat jos kilogramul pus...la mine n-ai sa vezi...vad ca tin tare la kilogramele mele....Bine, am facut si o nebunie azi...am mincat vreo 10 bomboane-caramele..si nici macar nu erau grozave..

Simona, mami de baieti
David si Matei si
11+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
dyadyazuza spune:
buna fetelor
bb_yasmi si copiloi la multi ani, sanatate, fericire, bebei sanatosi si frumosi asa ca voi 

strumphitza
asa iti fac daca mai crei multe sacose. incearca sa fii constienta ca nu e bine sa cari. pe mine sotul nu ma lasa sa car nici macar balia cu rufe pana la sarma iar cand margem la cumparaturi eu car doar painea iar cu restul se descurca.
nu stiu de ce ziceti voi ca utrogestanul luat oral da stari de somnolenta pt ca eu iau in fiecare seara cate 2 si nu mu mi-e somn deloc. as vrea eu sa imi dea stari de somnoleta.
nici pe mine nu prea ma mai dor sanii dar am obs la dus ceva alb intarit la sfarcuri.voiam sa curat bine dar nu se ducea.ati avut si voi sau aveti asa ceva?
nu stiu cine scria ca se duce parca pe 31 sa faca morfologie fetala... nu ai intrebat cat e?
11+http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw
dyadyazuza spune:
fetelor din cate stiu eu halls nu e medicament nu?avem voie?
dyadyazuza spune:
fetelor unde ati disparut toate?
deja faceti nani??