Fluturasi de martie-aprilie 2011 (16)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

copiloi La multi ani!!!

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Yasmi si Copiloi la multi ani, sa fiti fericite si sa dea Domnul sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi si la termen!

Catank pe 31 august fac ecografia de morfologie fetala si a doua zi o sa ma duc sa imi ia si sange. Nu stiu daca ma duc la Medlife sau la Synevo, o sa vad eu ce si cum. La clinica particulara iti da poza dr, nu asta e probl, data trecuta cine stie de ce nu ti-a dat, eu cand vb, vb de spitalul Elias.Ma bucur ca ti-a trecut piciorul.De azi intr-o saptamana ma duc la doctor, abia astept. Daca mai ai si alte intrebari iti rasp cu draga inima.

Strumphitza ma bucur ca ai dormit mai bine!

Dorinutza ma bucur din suflet ca bebe este bine si ca pare a fi fata. Nu stiu acum ce va doriti voi, important este sa fie sanatos.

Madutza cred ca iti e greu si cu celalalt puiutz al tau si la noi de maine se anunta 35 de grade.

Anaxena si Yasmi, puneti mana si mancati, nu va infometati, parerea mea. Eu una nu mananc mult, dar mananc, ar fi culmea si acum cand e important sa ma hranesc, sa nu mananc, Cel putin incercati sa manancati sanatos.

Eu pana la 16 sapt iau acid folic si apoi mi-a recomandat Elevit sau Centrum Materna si supliment de fier.

Pe mine bebe m-a trezit de la 6 dimineata, am putin si m-am trezit cu o durere de cap, de ochi , de vai de mine ca mi-am pus o caciula pe cap si asa am reusit intr-un final iar sa adorm.. Asta e, bebe cere sacrificii.De azi intr-o saptamana poate va spun si eu culoarea caruciorului meu, asta daca o vrea bebe sa stea.

tuturor!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

andreea, multumesc...deja am muncit putin de dimineata, 2 ture la masina de spalat si intins, alta tura de strans si pus la loc in dulapuri...ce mai.. se vede ca am dormit bine si am spiritul mai vesel...mi-am si programat sa ies putin pe afara sa mai cumpar niste fructe ca nu mai am deloc si eu cam rontzai mereu, ba mere, ba pere ... nectarine, pepene galben, struguri

yasmi ai adormit si tu cu buburuza sau nu mai ai timp si de comp ca raspunzi la telefon la urari ?

BB on board!!! 9+

Mergi la inceput

Se pare ca eu am latit pagina si nu stiu de ce, cred ca de la noua mea semnatura cu rosu ...acum ce ma fac ?

Sa ma duc sa schimb la loc sa vedem daca e pagina ok si nu e iar latzita

BB on board!!! 9+

Mergi la inceput

scuze fetele, am schimbat ceva la semnatura, sa vedem daca mai latzesc pagina, deci proba

Edit: nu cred ca e de la mine, nu stiu de ce e asa latzita pagina... cineva sa ne ajute ?

BB on board!!! 9+

Mergi la inceput

Oare Roxy cum o fi ? Sper ca totul e bine si ne reauzim cu bine maine sau zilele urmatoare.

Gata, ma duc pe afara , sa iau putin aer ca vad ca daca stau prea mult timp in casa incep sa fac prostioare

Revin eu mai tarziu sa imi iau papara

BB on board!!! 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

strumph am sosit.....mai esti??
desi nu imi era somn...am adormit inaintea buburuzei..... telefoanele sunt inchise la ora amiazei....

mamica fericita de 2+ si 13+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

andreea e usor de vb ....daca as avea kg tale...... dar uite acum mananc

simo tu cum mai stai cu kg??

eu maine la 14 am programare la eco!!!

Mergi la inceput

cucuuuuu...bauuu unde sunteti???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Io nu prea mai am timp de nimic, adik reusesc sa tin casa cat de cat curata si atat. Baiatul imi ocupa tot timpul. Ma tot gandesc ce bine ar fi fost sa fie un picut mai mare, sa-l dau la gradi , si la faza asta ma gandesc la bb-yasmi

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 14+ cu 90%

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

lasa nu te plange ca la cateva zile citesc " merg sa duc baiatul la mama", " merg sa iau baiatul de la mama"

Mergi la inceput