Fluturasi de martie-aprilie 2011 (16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Stai linistita ca va fi bine! :) Cand mai mergi la eco?
Eu am programare vineri si nu mai am stare ;))

6+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna fetelor

Va rugam si noi un vot daca doriti. Multumim frumos http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/somnic-de-frumusete-7732

Sa aveti o odisee minunata in continuare asa cum am avut-o si noi.

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

Ne votati si astazi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

medicul m-a chemat pe 9 septembrie..dar pana atunci merg la mine in oras la cineva..poate chiar saptaman viitoare,sa vad daca gasesc liber.
Vreau sa vad ce este acolo..daca se dezvolta normal, nu pot sta asa in stres..mai ales ca embrionul nu s-a vazut inca...

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

crede-ma, te inteleg perfect! eu am vazut embrionul si tot sunt stresata acum sa ii vad si inimioara. si dupa ce o sa-i vad inimioara o sa am cine stie ce alt motivd e stres....si tot asa! ;) Trebuie sa ne mai relaxam si sa avem incredere ca va fi bine!

6+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

bb_yasmi, copiloi la multi ani fericiti si impliniti! Sa fiti sanatoase si sa aveti o viata minunata!

Aici nu se da nimic in afara de acid folic pana in saptamana 12. Pe urma ei recomanda vitamine din mancare, si numai daca insisti ca vrei sa iei vitamine, prescriu 1 la 2 zile. Sarcina trecuta eu am luat doar supliment de fier.
Mi se pare tare aiurea ca se prescrie utrogestanul ca si paracetamol, doar asa, preventiv. E totusi un medicament.
In privinta lui Tutunaru, ma abtin, asa cum am scris la un subiect mai vechi, am vazut o emisiune la TVR1 cu un caz sfasietor, al unor parinti distrusi din cauza acestui medic.
Cumnata mea a nascut de 2 ori cu el si a fost ok dar asta nu ma va convinge in veci sa ma dau pe mana lui.

Roxy, bafta la cerclaj!

Mamica fluturasului Andrei si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Aaaaa, si pentru Strumphitza: sa stii ca si aici femeile nasc fara anestezie. Ele spun ca prin nastere s epurifica si stau in travaliu chiar si 24-36 de ore.
Eu am zis din start si din timp moasei ca vreau epidurala. A incercat ea sa ma convinga ca e mult mai bine pentru mine si copil fara epidurala, dar cand a vazut ca nu are pe cine convinge, a renuntat. Nu mai spun ca in timpul travaliului, dupa doar 2 ore de travaliu dureros, cand simteam ca nu mai pot si nu mai vreau sa nasc , si ceream cu disperare epidurala iar moasa de serv imi spunea ca trebuie sa asteptam medicul care era la alt spital, credeam ca e vrea lucratura de-a Anei, moasa si prietena noastra, sa nu imi faca. Cand a intrat dr pe usa si s-a apucat de treaba, am crezut ca am ajuns in rai.
Sunt convinsa ca si la voi exista asa ceva, trebuie sa intrebi moasa insistent si sa dai declaratie ca tu vrei anestezie. Nu se compara cu nimic.
Te si ai incredere ca va fi bine! Sper sa te lase curand starile de rau!

Mamica fluturasului Andrei si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Morning!

bb_yasmi La Multi Ani!!!!!!! Sa fii sanatoasa si fericita si de acum incolo sa vina si mai multi ani si mai frumosi, mai impliniti, mai cu multe bucurii alaturi de familia ta, care se mareste!

copiloi La Multi Ani Alina!!! Sa ai parte numai de bucurii, fericire si iubire si sa fii sanatoasa !

Acum de unde incep sa ma infrupt, ca doar avem 2 sarbatorite si o gramada de tentatii... tort, prajiturele...suculet...

BB on board 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Ruxandra si Simona multumesc de incurajari si tie catank, mi-a placut cum ai scris, se vede spiritul invingatorului din tine !!

Happiness, o sa vad ce si cum e politica acestui spital unde voi naste, joi cand am intalnire pentru prima data cu moasa , la ora 6 pm pentru o ora cica... sa ma ia in evidenta si sa discutam despre istoricul meu medical si sarcina si sa imi raspunda la intrebari daca am , pai sigur ca o sa am destule cred , o sa ii fac capul calendar si o sa vrea sa se termine ora de intalneala cu mine

Vad ca azi-noapte am dormit ceva mai bine, numai de vreo 2 ori m-am trezit sa ma duc la baie sa fac pipi si apoi nu am mai numarat stelele de pe cer, am readormit la loc rapid si usor, numai cu vreo 2 ghionturi in spate la sotz

M-am trezit si cu un spirit bun ca vad ca nu mi-e rau desi in pat ma gandeam pana sa ma ridic, ca mai bine as mai sta ca de cum ma ridic mi se face rau dar vad ca nu... Deja m-am apucat de treaba prin casa si am si urcat si coborat scarile de multe ori, sport de dimineata ...nu stiu ce oi face cand o sa imi creasca burtoiul

BB on board 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

va multumesc inca o data pt urari!!

copiloi LA MULTI ANI FERICITI!!!!!!

mamica fericita de 2+ si 13+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

merg sa culc buburuza si revin la barfe.......sper sa nu ma lasati singurica...

mamica fericita de 2+ si 13+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput