Viitoare mamici de Sept-Oct'10!(141)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Anna,Buburuza,Simona multumesc!!
Acu stau cu cracii-n sus ce s-au umflat picioarele ca niciodata!Nici nu mai am glezne! Iar degetele sunt carnaciori de bere!!!

Ana33+ Maia Elena lu' mama

Eeeee, dar cine se desfata aseara cu sarmalutze si alte bunataturi??? Lasa Anutzo ca nu mai avem mult si o sa avem si glezne si talie si alte chestii de genul asta... Si eu m-am trezit azi dimineata cu niste crenwursti polonezi in loc de degetele de la maini. Ma gandeam sa-i inmoi in mustar acum, la pranz...

37+

Le si fierbi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

buburuzo sa nu uiti si de putin ketchup

31+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

ANNA am vazut burtica din poze!! Ce frumoasa e!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pity27

Citat:
citat din mesajul lui simona24

Anutza, ai fost tare eleganta ai fost! Si burticutza... pffff!! o minunatie!
Aura, felicitari nasilor pentru cel de-al 3 lea bebe! Nasul tau cred ca este tare bucuros,nu?

simona cu matei 34+

multumesc mult, chiar ca tu-l cunosti pe nasul meu. sunt la cel de-al treilea bebel, mai un baiat de 12 ani-cezar si o fetita de 8- veronica. au copiii lor niste nume superbe si urmeaza o fetita-octavia.
nasa nu-si mai dorea inca unul, dar daca s-a intamplat a zis ca asa a vrut dumnezeu.ei sunt oameni foarte buni si tocmai d-aia dumnezeu i-a si ajutat in tot ceea ce au realizat, mai ales ca fiind din republica moldova nu le-a fost foarte usor.

aura 37+1 TUDOR STEFAN

il admir tare mult pe nasicul tau! eu am o mica frica fata de doctori,dar, ajungand pe mana dansului, m-am mai linistit un pic. acum nu pot spune ca toti doctorii sunt ca dansul, dar conteaza mult ca atunci cand iti dardaie chilotii pe tine de frica, sa vina nenea in alb si sa te mangaie cu o vorba buna si cu un zambet. uite ca mi se facu dor de el... deci luni ma duc sa il vizitez. asa ii spun mereu cand ma duc la control:" dl dr ni s-a facut dor de dv si vroiam sa va mai vedem." o sa il pun pe dl sot sa il sune maine dimineata sa vedem daca este la spital. sa nu ma duc degeaba acolo.
un copil este intotdeauna o binecuvantare de la Dumnezeu! si pe ei, inseamna ca ii iubeste mult DD. sa fie cu totii sanatosi si sa se bucure de darurile primite.

simona cu matei 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Pity27

Citat:

Anutza, ai fost tare eleganta ai fost! Si burticutza... pffff!! o minunatie!
Aura, felicitari nasilor pentru cel de-al 3 lea bebe! Nasul tau cred ca este tare bucuros,nu?

simona cu matei 34+

multumesc mult, chiar ca tu-l cunosti pe nasul meu. sunt la cel de-al treilea bebel, mai un baiat de 12 ani-cezar si o fetita de 8- veronica. au copiii lor niste nume superbe si urmeaza o fetita-octavia.
nasa nu-si mai dorea inca unul, dar daca s-a intamplat a zis ca asa a vrut dumnezeu.ei sunt oameni foarte buni si tocmai d-aia dumnezeu i-a si ajutat in tot ceea ce au realizat, mai ales ca fiind din republica moldova nu le-a fost foarte usor.

aura 37+1 TUDOR STEFAN

il admir tare mult pe nasicul tau! eu am o mica frica fata de doctori,dar, ajungand pe mana dansului, m-am mai linistit un pic. acum nu pot spune ca toti doctorii sunt ca dansul, dar conteaza mult ca atunci cand iti dardaie chilotii pe tine de frica, sa vina nenea in alb si sa te mangaie cu o vorba buna si cu un zambet. uite ca mi se facu dor de el... deci luni ma duc sa il vizitez. asa ii spun mereu cand ma duc la control:" dl dr ni s-a facut dor de dv si vroiam sa va mai vedem." o sa il pun pe dl sot sa il sune maine dimineata sa vedem daca este la spital. sa nu ma duc degeaba acolo.
un copil este intotdeauna o binecuvantare de la Dumnezeu! si pe ei, inseamna ca ii iubeste mult DD. sa fie cu totii sanatosi si sa se bucure de darurile primite.

simona cu matei 34+

am fost saptamana asta la ei sa facem un gratar ca s-au intors din vacanta si i-am povestit cum de am ajuns noi doua sa avem o cunostinta comuna.
l-a apucat rasul cand i-am povestit cum am incercat eu sa-l conving pe sotul meu sa-si dea si el cu parerea despre problemuta ta si cum l-am trezit noaptea sa-mi explice daca ceea ce-ti face tie medicul ala la care esti e intocmai ca la carte si cum m-am linistit cand am aflat ca medicul ce te trateaza e chiar nasul nostru.

aura 37+1 TUDOR STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

ANNA am vazut burtica din poze!! Ce frumoasa e!!!

31+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Aceeasi problema o am si eu cu papucii, umblu in papuci de plaja... Nu pot merge nicaieri, mi-e si jena sa apar asa.

Lora, mami de Iustina si 38+ Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Lora, felicitari!!!! Esti una dintre fondatoarele clubului papucistelor!!! F mistoace suntem, da?????

37+

Hai ca daca vad ca suntem mai multe, parca imi vine inima la loc. Eu n-am nicio rochie lunga, in schimb...nu am purtat never/ever ceva lung si nu-mi vine nici acum, parca nu-s eu, cu toate ca atunci cand vad pozele voastre chiar imi place cum va sta.

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Mergi la inceput

Fetelor, daca ma chema ANA eram si eu asa slaba?Observ ca voi sunteti inca fotomodele.Pana la urmatoarea sarcina imi schimb numele pe cale administrativa, daca asta e secretul.

aura 37+1 TUDOR STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Cand vorbiti de picioare fara glezne, de degete ca si carnaciorii si cremvustii aia grosi, ma regasesc in descriere taaare bine.

Ana, ai fost o graviduta tare eleganta si frumusica, felicitari! Mi-au atras privirea si sarmalele, logic!

Mergi la inceput

Lora, nici eu nu am purtat rochii lungi, desi imi placeau cand le vedeam pe strada la alte mamici, cand le probam eram mai ceva ca balena, asa cum nu mi-am cumparat in sarcina asta nicio haina speciala de gravide.

aura 37+1 TUDOR STEFAN

Mergi la inceput