Viitoare mamici de Sept-Oct'10!(141)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Buna fetelor
Va scriu in fuga vin cu o intrebare cunoasteti o asistenta in Drumul Taberei care sa poata veni acasa sa imi puna perfuzie ?
Din ce am citit repejor va pup si va multumesc pentru incurajari , Office iti tin pumnii

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 32s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Multumim pt. micul dejun copios, dar eu nu's ce am azi, ca nu am defel pofta de mancare. Am mancat doar niste iaurt cu fulgi, si-s trezita de la 7...hm, e ceva nou pt. mine sa n-am pofta de mancare!
Tati e la inmormantare, asa ca si azi suntem singure acasa...maine e de serviciu toata ziua...si eu asa m-am plictisit de stat acasaaaa!!! Da-mi scot eu parleala in sept., ca si tati e in concediu aproape toata luna. Imbarcam copil mare si bebelus si umblam bleambura toata ziua! Daca o fi si Adelina ca Iustina, atunci putem merge si mii de km cu masina fara probleme.

Pity, e o alegere buna sa nasti natural, daca tot se poate.

Mai fetelor (Anna si Simona), voi aveti acum cate kg aveam eu la inceputul sarcinii... Acum am cu 17 mai multe.

O zi cat mai buna va doresc!

Lora, mami de Iustina si 38+ Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

buna fetelor...
revin cu vesti despre Mosulik..care va multumeste pentru gandurile bune si va pupa pe toate..este foarte bine ,nu a mai sangerat deloc,se pare ca si placenta s-a ridicat putin..o sa stea la spital pana la noi ordineprobabil ca va va da ea urmatoarele vesti
va sarut cu drag

Angie+16

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

Lora, stai linistita ca dupa nastere vei ajunge iarasi la greutatea initiala.
eu, chiar nu vreau sa dau prea multe kg jos. doar burtica si atat. dar, noi sa fim sanatosi!

simona cu matei 34+

Mergi la inceput

Angie, multumim pt. vestile de la Moshulik! Multa sanatate si sa vina acasa cat mai repede!

Simona, nu-mi fac griji, cred ca o sa-mi revin, dar n-ar fi fost rau macar vreo 4-5 kg in minus...

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

buna dimineata burticute . oof greutatea asta......de 3 saptamani nici nu m-am mai cantarit, mi-e frica sa ma urc pe cantar

cristina si bebe in burtica 32+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

Buna dimineta si de la noi
Buburuzo, noi doua suntem cap de lista cu kg si totusi avem niste copilasi cat pisicutii. eu am ajuns deja la 25 de kg cu +, insa o mare parte reprezinta apa ( asa imi place mie sa cred).
ieri mi-am cautat o pereche de sandale sau ceva de incaltat cat de cat, ca am ajuns in 2 zile sa ma incalt in papucii de plaja,atat de mult mi s-au imflat picioarele, astfel ca m-am dus in AFI, evident in slapi de parca eram tiganca, si de nu am cautat ....de m-a busit plansul.am cautat si la leonardo ca zicea ana ca si-a gasit niste sandalute care pot fi purtate de picioare cu pernite, insa nimic, in magazine se uitau bietele vanzatoare neputincioase si dadeau din cap, ca nu au cu ce sa ma ajute.
intr-un final, nervoasa, plansa si cu un sot care nu stia ce sa-mi mai spuna sa ma opresc din jelit, am gasit o pereche de sandalute haioase la office, maro si cu niste floricele roz, singurele care permit sa se largeasca in functie de dimensiunea piciorongului.

oare cum am putut trece de la masura 36 la masura 38?

aura 37+1 TUDOR STEFAN

Mergi la inceput

Aceeasi problema o am si eu cu papucii, umblu in papuci de plaja... Nu pot merge nicaieri, mi-e si jena sa apar asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

cred ca sunt printre putinele burtici care nu se plang de kg luate si de faptul ca in loc de masura 35 la picior, acum poarta 36! cu greu imi gaseam de incaltat... picior mic si lat! pantofii de mireasa au fost marimea 34! cat i-am mai cautat si pe aia...

simona cu matei 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pity27

Buna dimineta si de la noi
Buburuzo, noi doua suntem cap de lista cu kg si totusi avem niste copilasi cat pisicutii. eu am ajuns deja la 25 de kg cu +, insa o mare parte reprezinta apa ( asa imi place mie sa cred).
ieri mi-am cautat o pereche de sandale sau ceva de incaltat cat de cat, ca am ajuns in 2 zile sa ma incalt in papucii de plaja,atat de mult mi s-au imflat picioarele, astfel ca m-am dus in AFI, evident in slapi de parca eram tiganca, si de nu am cautat ....de m-a busit plansul.am cautat si la leonardo ca zicea ana ca si-a gasit niste sandalute care pot fi purtate de picioare cu pernite, insa nimic, in magazine se uitau bietele vanzatoare neputincioase si dadeau din cap, ca nu au cu ce sa ma ajute.
intr-un final, nervoasa, plansa si cu un sot care nu stia ce sa-mi mai spuna sa ma opresc din jelit, am gasit o pereche de sandalute haioase la office, maro si cu niste floricele roz, singurele care permit sa se largeasca in functie de dimensiunea piciorongului.

oare cum am putut trece de la masura 36 la masura 38?

aura 37+1 TUDOR STEFAN

Hehehehehe! Daca ai stii cate avem in comun... Hai sa iti enumar cateva: avocate, grase, dar frumoase, bebelusi micuti, soti intelegatori care mai vin si cu noi la cumparaturi (mare lucru!!!) si purtatoare de papuci de plaja. Nu stiu zau de ce a trebuit sa-ti cumperi sandale. Am zis ca nu mai dau niciun banutz pe haine/incaltamaninte pana dupa marele eveniment. 2-3 sapt. nu crap daca ma imbrac cu cele 2 rochii lungi pana in pamant (incerc sa imi acopar picioarele de elefant) si cu papucii de plaja (care sunt f draguti de altfel). Pai eu care imi cumparam numai haine S, chiar si XS (desi sunt destul de inalta - 1,71m), am ajuns sa probez L si chiar XL!!! In aceste conditii, refuz sa mai merg la cumparaturi!!! Cumpar doar pt Sofia, asta fiind o mare placere!!!

Daaaaaaaaaar!!! Sa porti sanatoasa sandalutele cu floricele roz!

37+

Mergi la inceput