Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (125)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Xela,sincere condoleante !
Miremia,ma bucur ca sunteti mai binecam orice tratament se da 5 zile maxim 7 Cat timp ati luat ?daca nu ati ajuns la 7 zile eu zic sa mai luati o zi,doua ca sa fii sigura de rezultat si sa nu cumva sa seintoarca boala
Simplicity,mi-ar face placere sa ne vedem,bineinteles
Beaal meu cred ca e indragostit Azi noapte se uita la luna plina si eu cheauna langa elApoi a inceput-o cu foiala,fratele meu Simt ca ma lasa puterile si lapticul scade si vad ca nu-l mai satura,el refuza in continuare sa pape altceva Azi mi-a urlat la amiaza dupa 5 lingurite de papa (la care culmea,culmilor a dechis gurita)de ziceai ca-l tai dupa ce a primit tzitzi ,l-am bagat in lighean ca era tot un pireu(si la cum urla nici sa-l spal nu am mai avut timp) si a ras de mama focului Sa nu o iau razna ? Eu plngeam langa el ca sunt disperata daca se duce lapticul ce ma fac cu el ??????
Vreau sa-i iau cereale din alea de noapte buna cu tei si melisa Poate l-or satura Sa-i dau seara Ce ma sfatuiti ?
Si inca ceva V-ati luat careva paturici din alea dela zoobies Cu animalute ? se merita ?
Sa ma scuzati daca nu raspund la toate fetele As vrea,ca v-am citit dar sincer nu mai retin mare lucru si nu vreau sa gresesc
Azi noapte la un momendat l-am luat pe burtica mea si asa am dormit amandoi o buna bucata de vreme Nu a tinut prea mult Castelana,mamica de Arthur,parca zicea ca face asa,nu ?

Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !

mami de 2 ochi albastri

hm...asa am inceput si io marea diversificare...cica...dandu-i cereale seara....crezand ca se trez neaparat de foame...el se tre ca e...in limba dupa mine..:)))....

LP papa? ai incercat? nu se intampla nik daca seara dupa baie ii pui un bibe de LP cu cereale in el...macar incerci...intai mai subtirel..apoi mai grosutz...stiu cum e cu disperarea....desi am av lapte tot timpul mi-a fost frica ca raman fara...si am tot timpul o cutie de LP..desi acu fol f rar...de cand cu diversificarea ii ajunge tt.

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR <7.....ma iau la tranta cu ele!!!!!...

M-am gandit sa incerc si LP...dar asta nu-mi va scadea mie productia ? Nu stiu daca o sa-l pape ca el nu vrea nici sa vada tetina Dar a papat in prima luna de viata mixt ca asa a fost atunci filmul dar apoi numai LM

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Of ,nu as vrea cereale de lapte cu formulain ele Sau cum e mai bine ? ma gandeam ca sa ma mulg si sa-i pun in lapticul meu in bibe pt inceput Daca sunt deja cu formula,cerealele,nu mai pot face asta ,nu ?
Scuze ca nu am fost atenta cand s-a discutat subiectulDar dac nu e bebele la etapa respectiva mai greu bagi de seama

mami de 2 ochi albastri

si ce..poti pune si LM in completare daca ai...dar intai vezi daca vrea....pt ca io la inceput am fol cereale simple..si ma mulgeam numai io stiu cum sa fac un bibe pt seara si...se intampla sa-l refuze...si ma apucau pandaliile...si i l-am dat separat..LM , la una din mese peste noapte si LP cu cereale...seara

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR <7.....ma iau la tranta cu ele!!!!!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

DULCINEEA MERSI DE PRIMIRE............

pai cred ca e indragostit............ioi ioi mila mi de tine, ca nu are cine sa te mai scoata din starea asta
nu ai incercat sa iesiti la plimbare macar dupa masa, sa fii si tu mai cu mintea limpede pe seara cand e maraiala mai multa????????????

ca afara in general lor le place.mergeti va plimbati, iti sufla si tie vantul un pic prin cap si iti cureti mintea de gaduri rele..........

sper sa nu scada lapticul.................

si ce te faci daca iei cereale fara lapte si nu o sa ai de unde sa i le pui?
nu stiu
eu cred ca e ok si cu lapte..........nu are ce sa strice..............

nu stiu.................
zic si eu asa

iar de rabdare nu mai zic.................stiu ce usor de zis si greu de facut....dar musai sa avem rabdare cu ei...........ca si asa daca ne purtam urat tot noua ne pare rau mai apoi, ca tot ai nostri sunt, ca nu ii dam la altii.....................nu??????

mno decenuela
pai nu e mult de mers....vreo 10 minute cu microbuzul
si sincer nu mi-e asa greu sa il las acasa ca il las cu sotul, si in el am incredere deplina si nu ma ingrijorez.........iar pe de alta parte o sa fie normal greu fara el...............dar ce sa facem........sim o0bositor si greu.

pup ca mergem la stanss de fan cu tati...................

revin........

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Bea,of course....te asteptam cu bratele deschise,oricine vrea,ma adresasem Dulcineei pt ca stiam ca ea e din Cluj.....singura problema e ca eu numai o sambata(duminica)sunt acolo,4 septembrie,pt ca stam doar 2 sapt din care un weekend cluj,unul moldova....poate reusim sa ne sincronizam
Dulcineea,daca vrei iti pot aduce eu bibe de la TT daca nu gasesti in Cluj,sa ma anunti daca doresti
si acum........am avut prima cearta MAMA-FIICA:ea tot spune ba-ba ba-ba...eu de acolo:auzi,pe mine sa nu ma faci baba,cum iti permiti?baba sa le faci pe babetele tale(bunici),nu pe mine....eu ma maimutareamn ca intr-o piesa de teatru,ceea ce pe ea a facut sa dea niste "replici" ,de a-i fi spus ca imi raspunde....

Mami de 2 iminimioare(sotior si Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Miremia si eu stiu ca si Dulcineea,ca un tratament ca sa aiba efect e bine sa fie intre 5-7 zile....noi cand am avut probleme cu Ariana(cu buricutul) tot timpul imi spunea sa termin tratamentul(adica sa termin toata sticluta),asa a fost in cazul nostru,cel putin...sa va faceti bine

Mami de 2 iminimioare(sotior si Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

socrul meu nu mai este printre noi
of ce tare doare, nu am cuvinte

Condoleante Xela

Te inteleg dar trebuie sa fii tare sa nu te vada fetele asa. Curaj

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Xela condoleante ,eu sincer ma gandesc cu groaza la bunica mea care era cat pe ce sa o pierdem in ian si acum in sept face 84 ani este ceva cu care am crescut(ea a avut grija de mine pana la 7 ani,ai mei fiind despartiti iar mama a trebuit sa munceasca) si i-as simti f tare lipsa
haircut f induiosatoare povestea si eu imi amintesc cu drag mom in care o aveam pe Ucuta la piept si papa cu pofta si se uita cu niste ochisori la mine,mie desi mai imi curge ceva laptic nu mai vrea sanul si pace ,il mai bag in gurita ei si storc laptic si face ca toate alea asta e,sa fie sanatoasa.
Noi azi am fost la dr ca aseara mi-a harait nitel si are rosu in gat si a zis ca e cam incarcata sa-i curat nasucu de mai multe ori pe zi,ne-am cantarit si avem 6.400 am vazut eu ca s-a mai dolofanit,azi raportam un adevarat succes 30 ml suc de portocala si papat vreo 6 lingurite TT de morcov cu dovlecel,poate,poate.Ne-a dat augmenit,sirop humex expectorant si tot de la humex ceva pt nasuc cu apa de mare.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Dulcineea, Simplicity
Noi suntem in a sasea zi de tratament, maine o sa o sun si pe doctora sa vad ce imi zice.
Dulcineea vazusem si eu zoobies-ii pe undeva dar inca ma mai gandesc daca sa-i iau sa nu (ea are deja o paturica cu ursulet atasat, mult mai mica ce-i drept). Ce frumos va iubiti voi acolo.

Asa...sper sa nu fi deranjat pe nimeni dar uitandu-ma in album am gasit poze noi cu Izabela de elefantica si Lorena de carmita asa ca le-am schimbat data sa apara la inceput. Ce frumos au crescut fetele! Si Raul de bubu e asa mare si dragut, Adi de baly un fratior tare scump si iubit!

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Miremia sanatate Marei sa treaca.
Am scris gresit numele antibioticului mai devreme dar nu mai editez.In privinta primei pag nu stiu ce sa zic,imi inchipui ca e o munca colosala LOREX - MIREMIA .Altceva sincer nu am mai retinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Miremia sanatate Marei sa treaca.
Am scris gresit numele antibioticului mai devreme dar nu mai editez.In privinta primei pag nu stiu ce sa zic,imi inchipui ca e o munca colosala LOREX - MIREMIA .Altceva sincer nu am mai retinut

Augmentin?
Noi tot pt rosu in gat am primit Eurespal, Panadol, tantum verde spray si Ophtamensone (picaturi pt nas, ochi si urechi).
Eu una nu i-as da copilului antibiotic doar pt rosu in gat. Sanatate multa Alexandrei!

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

Mergi la inceput